Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Chihayafuru

• Please log in to reply
237 replies to this topic

#181 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2012 - 17:52

23 damn it ....i'm gonna miss it !!!!plz don't end!!!
Spoiler:

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#182 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2012 - 18:34

Spoiler:

#183 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2012 - 18:44

23:
Spoiler:

8w32.jpg

#184 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2012 - 19:04

Δεν θα πω τίποτα πρωτότυπο για το 23. Με καλύψατε όλοι. Μόνο τα εξής λίγα:

Kana-chan, σ' αρέσουν κι εσένα οι μεγάλοι, ε; Έτσι μπράβο, καλωσόρισες στο κλαμπ, sweety!:hihi2:

Ο voice actor του Δόκτωρ Harada, Ishizuka Unsho, είναι ιδιαίτερα γνωστός και έχει κάνει πολλούς ρόλους. Αναφέρω ενδεικτικά τον Jet του Cowboy Bebop και τον Quent του Wolf's Rain. Ε, μετά απ' αυτό το επεισόδιο πείστηκα: ο Harada είναι ο Jet αν ήταν ελαφρώς πιο ευαισθητούλης και αντί να ποτίζει τα bonsai του, έπαιζε karuta. Η σκηνή με τον μαθητή του ήταν όλα, μα όλα τα λεφτά. Δεν έχω λόγια.

Αν υπήρχε κάτι που να μην μου αρέσει, θα έλεγα πως είναι η μετωπική σύγκρουση με τα κλισέ των shoujo, και δη των ρομαντικών. Ευτυχώς τα όποια ατυχήματα αποφεύγονται και ο θεατής δεν παθαίνει τίποτα. Αλλά και πάλι:
Spoiler:

Αλλά αυτή τη στιγμή είναι τελείως nit-picker. Μη μ' ακούτε. Αγνοήστε το spoiler. Το πώς κατάφερε το επεισόδιο να σε κάνει να αγαπήσεις ακόμα περισσότερο τους δευτεραγωνιστές, να μπλέξει κωμικά gags (ακριβώς πόσες φορές βάλανε τον μικρούλη Daisuke να παίξει με τον Arata;!) και να αποφύγει (σχεδόν) τα ρομαντικά κλισέ, είναι αξιοθαύμαστο. Γιατί πρέπει να τελειώσει;

(Α, και Yumin, καλή επιτυχία! Κάν' την σκόνη την Queen!)

Δημοσιευμένη  εικόνα

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^

#185 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2012 - 01:20

γενικα, ειδικα και αοριστα μια απο τα ιδια με οτι εχει ειπωθει στα τελευταια ποστς. Το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι υπαρχουν τοσα πραγματα που προφανως δε θα μας δειξουν σε 2 μονο επ και μεχρι (και αν) να εχουμε καποια πληροφορια για 2η season, i ll be a sad carebear.

#186 mizuki

mizuki

Anime Newbie

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2012 - 01:42

Αποκλείεται να το τελειώσουν σε 2 επεισόδια......Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά για να το ξεπετάξουν τώρα στο τέλος. Είμαι σίγουρη ότι θα παίξει και 2η season (fingers crossed). Τώρα σχετικά με το 23 :

Spoiler:

#187 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 19:26

Μπα, δε μου άρεσε αυτό με το μάθητη. Γιατί έγινε όλο αυτό που παρίστανε τον "δυνατό"; Δεν είναι ότι συνάδει με τον χαρακτήρα του ή κάτι τέτοιο, αφού δεν ξέρουμε τον χαρακτήρα του. Να το θεωρήσω στιγμιαίο φθηνό δράμα; Αυτό που κατάφερε πάντως είναι να με εκνευρίσει.

Παρεμπιπτόντως, το ξέρατε ότι η mangaka του Chihayafuru έχει κατηγορηθεί για plagiarism, και αναγκάστηκε να διακόψει τη δημοσίευση προηγούμενου manga της;
Τι συνέβαινε στο κεφάλι της όταν έκανε trace ένα από τα πιο δημοφιλή manga όλων των εποχών, μπορεί να μαντέψει κανείς;

#188 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 19:36

Μπα, δε μου άρεσε αυτό με το μάθητη. Γιατί έγινε όλο αυτό που παρίστανε τον "δυνατό"; Δεν είναι ότι συνάδει με τον χαρακτήρα του ή κάτι τέτοιο, αφού δεν ξέρουμε τον χαρακτήρα του. Να το θεωρήσω στιγμιαίο φθηνό δράμα; Αυτό που κατάφερε πάντως είναι να με εκνευρίσει.

Έχω την εντύπωση πως έγινε απ' την μεριά του δασκάλου. Κι απ' την άλλη, while we're at it, γιατί να μην δώσουμε λίγο παραπάνω χαρακτήρα στον μαθητή; (Εδώ κάνεις λίγο λάθος: τον έχουμε ξαναδεί, όταν η Chihaya προπονούταν. Αν και η αλήθεια είναι πως όχι, ολοκληρωμένος χαρακτήρας δεν συστήθηκε από εκείνη του την εμφάνιση).

Παρεμπιπτόντως, το ξέρατε ότι η mangaka του Chihayafuru έχει κατηγορηθεί για plagiarism, και αναγκάστηκε να διακόψει τη δημοσίευση προηγούμενου manga της;
Τι συνέβαινε στο κεφάλι της όταν έκανε trace ένα από τα πιο δημοφιλή manga όλων των εποχών, μπορεί να μαντέψει κανείς;

Ουπς, φάουλ η mangaka. Για ποιο manga; Μήπως τυχαίνει να έχεις κανένα link για την όλη ιστορία;
Να είμαι ειλικρινής, εδώ έχω δει τον Don Rosa να αντιγράφει ελέφαντες απ' τα κόμικ του Ταρζάν! Τίποτα δεν με εκπλήσσει πια!

Δημοσιευμένη  εικόνα

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^

#189 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 19:40

Flower of Eden λέγεται το manga. Από εδώ πήρα την εικόνα.

#190 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2012 - 12:52

Spoiler: 24

#191 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2012 - 17:30

24
Spoiler:

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#192 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2012 - 19:13

Πως νιώθεις Λουίτζι που η Βασίλισσα τελικά είχε ψιλοδραματικό παρελθόν;
Επίσης, δεν είναι τόσο σέκσει πια!

Έχω καιρό να ποστάρω εδώ, αλλά το παρακολουθώ κάθε εβδομάδα με ευχαρίστηση, σκαμπανευάσματα υπήρξαν αλλά ποτέ δε βαρέθηκα.
Τώρα περίμενα να το τελειώσουν αφήνοντας τα πάντα στο φλου, αλλά στο 24 μας σύστησαν καινούριο χαρακτήρα.

Είμαι πολύ αισιόδοξος άμα ελπίζω για δεύτερη σαιζόν;

HnH5aB0.jpg

#193 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 01:19

Spoiler: 24

#194 mizuki

mizuki

Anime Newbie

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 02:41

Ωραία το ξεκίνησαν το επεισοδιάκι (χιουμοράτα και με πολύ υπονοούμενο), αλλά μετά κάπου χαλάστηκα λιγάκι
Spoiler:

ΥΓ κι εγώ αγαπητέ μου Putin με την ίδια αισιοδοξία ελπίζω.....

#195 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 20:15

Πως νιώθεις Λουίτζι που η Βασίλισσα τελικά είχε ψιλοδραματικό παρελθόν;
Επίσης, δεν είναι τόσο σέκσει πια!

Ωραία δικαιολογία το generic δίλεπτο παρελθόν της για ό,τι κάνει τώρα. Επιτέλους καταλάβαμε τον χαρακτήρα της φίλε! :)

Καλά, δε θα είναι για πάντα έτσι. Αλλά αξίζει να αναρωτηθούμε γιατί έγινε αυτό. Ποιους αφηγηματικούς σκοπούς εξυπηρέτησε αυτή η αλλαγή; Τι μάθαμε για τον χαρακτήρα της, πώς επηρεάστηκε η ιστορία; Ήταν για να γελάσουμε, μήπως;
Αφού η mangaka είναι τόσο ανατρεπτική, ας τη δημιουργούσε από την αρχή έτσι, ή ας έκανε το κολπάκι αυτό με την Chihaya.

Μία καλή σκηνή είχε το επεισόδιο,
Spoiler:

Από κάπου θα το έκλεψε κι αυτό μάλλον.