Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Nyanpire The Animation

• Please log in to reply
26 replies to this topic

#16 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 15 July 2011 - 16:12

Το είδα κι εγώ, απίστευτα cute. :blush2:

Spoiler:

Κατά τα άλλα θα μπορούσε να είναι πιο αστείο. Φαίνεται ότι απλά θέλαν να φτιάξουν κάτι γλυκούλι για να πουλήσουν τα κουκλάκια, αλλά για 3 λεπτά το συγχωρούμε (λέω 3 γιατί το 1μιση λεπτό αθλιότητας στο τέλος κάθε επεισοδίου δεν το μετράω). :sigh2:

15fkk04.jpg

#17 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 15 July 2011 - 16:22

(λέω 3 γιατί το 1μιση λεπτό αθλιότητας στο τέλος κάθε επεισοδίου δεν το μετράω). :sigh2:

Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που το αντιπαθώ.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#18 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 15 July 2011 - 18:47

Ελπίζω να μην είναι κάθε φορά έτσι :(
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#19 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 26 September 2011 - 12:28

Ζωντανότατο το thread βλέπω...

Αχέμ, έχω μια απορία:Αφού ο Masamunya κατάλαβε ότι ο Nyanpire είναι αγόρι γιατί συνέχισε να τον κυνηγάει;

#20 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 26 September 2011 - 12:40

Τέλειωσε κι όλας? Θέλω κι άλλο κάψιμο:nanana:

Αχέμ, έχω μια απορία:Αφού ο Masamunya κατάλαβε ότι ο Nyanpire είναι αγόρι γιατί συνέχισε να τον κυνηγάει;

Όταν είδα ποιο studio ήταν υπέυθυνο είμουν σίγουρη ότι από κάποια άκρη θα βρωμήσει...
Well, όλα τα ζωάκια έχουν ομοφυλλοφιλικές τάσεις. Και εφόσον δεν είχε και καμιά θυληκή γατούλα η σειρά.....:kakaka:

Posted Image

#21 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 October 2011 - 23:47

Τελικά αυτή η σειρούλα βγαίνει άνετα μέσα σε μισή ωρίτσα (και πολύ λέω). Γλυκήτατα τα γατιά αλλά τίποτα παραπάνω. Το ending κατέληξε να με εκνευρίζει απίστευτα για κάποιο λόγο. XD

#22 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 14 October 2011 - 00:03

φαινεται τρομακτικα ακιρο :kakaka: τι αλο 8α σκευτουνε αυτοι οι αν8ρωποι XD nyapire αχαχα, με πε8ανε ο titlos, αλλα και οι chars :hihi2: Παιζει να το τσεκαρω, κιοχι τπτ αλο..αλλα μου χει τραβηξει το ενδιαφερον...αυτες οι ακιρες φιγουρες hello-kitty style XD angel...vampire...pirate...το αλο κουναβι ειναι??? :kakaka:
フカフカ

#23 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 14 October 2011 - 12:00

φαινεται τρομακτικα ακιρο :kakaka: τι αλο 8α σκευτουνε αυτοι οι αν8ρωποι XD nyapire αχαχα, με πε8ανε ο titlos, αλλα και οι chars :hihi2: Παιζει να το τσεκαρω, κιοχι τπτ αλο..αλλα μου χει τραβηξει το ενδιαφερον...αυτες οι ακιρες φιγουρες hello-kitty style XD angel...vampire...pirate...το αλο κουναβι ειναι??? :kakaka:

Basically Date masamune, not pirate XD. Kαι λίγα για τον Τσατσαμαρού!!!!! :8):

Posted Image

#24 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 05 December 2011 - 19:41

SO CUTE :awww::blingeye2:

#25 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 05 December 2011 - 20:14

Βασικά μπουρδίτσα βγήκε τελικά, και οι υποθέσεις της είναι τελείως σαν τις ιστορίες που φτιάχναμε στο νηπιαγωγείο παίζοντας με τα λούτρινα (Από την άλλη λούτρινα δε διαφημίζει η σειρά? Ιδιοφυές!). Τα γατάκια βέβαια είναι cute όσο δεν πάει οπότε για όσους αρέσουν τα squee είναι ένα ευχάριστο 20λεπτο. :)

15fkk04.jpg

#26 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 19 December 2011 - 20:35

Παίζει να συνεχιστεί καθόλου? Γιατί λίγο περίεργο μου φάνηκε το τέλος. Βασικά καν δεν κατάλαβα τι ακριβώς έγινε.
Spoiler:

#27 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 24 December 2011 - 19:25

Το είδα και εγώ τελικά!
Εντάξει, θα μπορούσε να ήταν από τι καλύτερες anime επικούρες που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, αλλά προτίμησαν απλά να το εξαντλήσουν σε σενάριο δημοτικού και ultra kawai factor! Δεδομένου ότι συνολικά είναι - δεν είναι μισή ώρα, εγκρίνεται για ένα γρήγορο anime διάλειμμα, σε μια δύσκολη μέρα!
Το ED είναι τυπικό J-pop (το οποίο μάλιστα θα υποτιτλίσω για να παίζω σύντομα στα πάρτι μου :3 ). Δεν είναι κακό, απλά διαρκεί σχεδόν όσο το σύνολο του επεισοδίου και όταν το ακούς 12 φορές σε μισή ώρα, ε, μετά την δεύτερη σε ενοχλεί!
Πάντως όλη η σειρά έγινε πιστεύω για να πουλήσουν τα κουκλάκια!