Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Nyanpire The Animation

• Please log in to reply
26 replies to this topic

#1 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2011 - 16:58

Nyanpire The Animation
にゃんぱいあ The Animation

Posted Image

*dramatic music*

Ήταν κάποτε μια μικρή μαύρη γάτα η οποία εγκαταλείφθηκε βάναυσα και αφέθηκε να πεθάνει. *tears*Λίγο πριν η γάτα παραδώσει την ταλαιπωρημένη ψυχούλα της, ένας βρυκόλακας ξεπροβάλλει από το σκότος και της δίνει το αίμα του. Πλέον η νεκροζώντανη Nyanpire ζει μια ήρεμη (?) ζωή σε ένα συνηθισμένο νοικοκυριό μεγαλώνοντας δίπλα σε ένα απλό θνητό κορίτσι.

Όχι δεν μας χτύπησε η ζέστη απότομα μιλάω για την νέα σειρά της GONZO η οποία θα ξεκινήσει να προβάλλεται αύριο. Πρόκειται για μεταφορά σε σειρά 12 επεισοδίων του δημοφιλούς dōjinshi της yukiusa, The Gothec World of Nyanpire.

O Takahiro Yoshimatu του οποίου το character design έχουμε απολαύσει σε τίτλους όπως το Trigun,Supernatural the animation,Cyber Formula etc έχει αναλάβει και εδώ το character design μαζί με την σκηνοθεσία. Ο Natsuko Takahashi (07-Ghost, Kaasan - Mom's Life, Moyashimon, live-action Ōoku, Nura: Rise of the Yokai Clan) επιβλέπει την ιστορία.

Posted Image Posted Image Posted Image

Είχαμε σειρές με γατιά, είχαμε σειρές με βαμπιρια. Σειρές με γατιά-βαμπίρια είχαμε? Όχι. Οπότε καιρός να αποκτήσουμε. Και για extra flavor ας πεταξουμε και ένα γατί samurai και την ceiling cat μέσα. Αυτό φαίνεται να σκέφτεται το πολυαγαπημένο Studio Gonzo το οποίο σπεύδει να μας ψυχαγωγήσει και αυτό το καλοκαίρι. Θα παραδεχτώ ότι είναι cute φαίνεται τρελό και διασκεδαστικό και λόγω της αδυναμίας που έχω στα γατια θα του ρίξω ένα βλέφαρο αν βγει subbarisμένο. On the bright side δεν το κόβω να λαμποκοπάει η γάτα στον ήλιο σε φάση Edward και δεν παίζει να είναι χειρότερο από το Saikano. Oπότε why not I guess... Ότι πρέπει φαίνεται για νύχτες καλοκαιρινής βαρεμάρας.(。◕‿‿◕。)

~Trailer~

Youtube Video

Anidb
ANN1/2
Official Site

#2 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2011 - 17:12

Γάτα βαμπίρ με φτερά νυχτερίδας και σταυρό. Γάτα σαμουράι-πειρατής. Και γάτα άγγελος με φωτοστέφανο και φτερά.

#3 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2011 - 18:33

Φαίνεται τόσο απελπιστικά γλυκούλι που μόνο για αυτό επιβάλλεται τουλάχιστον να δω το πρώτο επεισόδιο...

Youtube Video

Κυκλοφορούν ήδη κουκλάκια btw σε περίπτωση που κάποιος αναρωτιόταν γιατί να βγάλει μια τέτοια σειρά η GONZO XD

Youtube Video

xbJ3b2w.jpeg

#4 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2011 - 19:06

όχι απλά κυκλοφορούνε. Έχουν πουλήσει τα κέρατά τους. Να πω την αλήθεια και εγώ τα θέλω ;_;. So cute :3

#5 keitaro

keitaro

19 Χρόνια Φαγούρα

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2011 - 20:40

Mόλις διάβασα τον τίτλο νόμιζα ότι ανακοίνωσαν anime με την nyan the cat και ήμουν κάπως έτσι:angell:.Τι να κάνουμε it was too good to be true:if:

#6 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2011 - 23:26

όχι απλά κυκλοφορούνε. Έχουν πουλήσει τα κέρατά τους. Να πω την αλήθεια και εγώ τα θέλω ;_;. So cute :3

Κyaaaaaan~ και δεν είσαι η μόνη. Είναι τόσο kawaiiiiiiiii:blingeye2::kawaii:
Όσο για το anime, επιβάλεται να το δω. Καμιά σειρά που έχει γατόνια για main characters δεν είναι κακή (και χρειάζομαι υποκαταστάτο της chi εδώ που τα λέμε).

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#7 Ramona

Ramona

Lost in Brighton

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2011 - 01:23

Ανιμε με πρωταγωνιστες γάτες....εδώ βλέπω το Nichijou κυρίως για το Sakamoto. Δεν ξέρω και πόσο καλό θα ειναι αλλα δεν εχω κα πολλές απαιτήσεις, ούτε προσδοκίες. Θα το δω παρέα με τις γάτες μου nyan!

#8 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2011 - 09:17

Χμμμ... γατάκια. Γατάκια-βαμπίρ. Και με ωραίο σχέδιο. Θέλει προσπάθεια να το χαλάσουν. :joyful:

15fkk04.jpg

#9 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2011 - 19:38

Bγήκε το πρώτο από Nutbladder. 5 λεπτα είναι τελικά οπότε βλέπονται στο πόδι. Ντάξει η Nyanpire είναι ubercute.
Spoiler:

Καμμένο animaki για τους γατόφιλους θα έλεγα.

#10 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2011 - 21:11

Είμαι περίεργος να δω ο γατο-Date Masamune τι δουλειά έχει εκει μέσα.
Γι'αυτό το βλέπω.

LfNX0dh.png

#11 sicada

sicada

Organized Chaos

• Members
  • 121 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBeyond the Wall

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2011 - 09:49

Πλάκα είχε, γλυκούλι!
Spoiler:

Sleep with the devil and then you must pay
Sleep with the devil, the devil will take you away

#12 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2011 - 14:03

Το ed theme μόνο σε εμένα άρεσε?
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#13 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • Location2.09km off the City Walls

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2011 - 22:26

περιττό να πω ότι έπαθα overdose από τη γλυκύτητα! ωραίο γεύμα έκανε πάντως το γατί, κέτσαπ, πορτοκαλάδα και... poorman's sushi!

#14 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2011 - 03:41

Spoiler:

Τώρα κι αν θέλω κούκλα nyanpire. Kαι ο Meowsamune uber-cute klutz, ανυπομωνώ να τον ξαναδώ :nanana:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#15 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2011 - 13:15

ΧΑΧΨΑΑΑΧΑΧΑΧΑ Λέει τρελά , ο γάτος μου θα το αγαπήσει :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team