Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Kimi no Iru Machi
Posted 12 February 2012 - 12:04

Posted 12 March 2012 - 21:30
Τώρα από περιεχόμενο , το 1ο chapter δεν έλεγε και τόσο πολύ , το 2ο μας θύμισε κάποιες ωραίες στιγμές αν και για εμένα αγαπημένη σκηνή του knim ήταν και θα είναι αυτή με το ποδήλατο
Τώρα που έχει σχεδόν τελειώσει και το knim θέλω να δω άμα θα ξεκινήσει νέα σειρά .
Btw , γιατί τόσο μωβ ,ροζ και μπλε στα μαλλιά των κοριτσιών , έλεος δηλαδή ! Σαν εξωγήινοι είναι ! Σε 4 μέρες περιμένουμε και το OVA , άντε να δούμε τι έχουν κάνει !
Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Posted 21 March 2012 - 17:59

Posted 21 March 2012 - 18:34
Set by Mangawolf
Posted 21 March 2012 - 18:37
Posted 22 March 2012 - 22:41
Δεν ξερω αν κανω καλα που το ποσταρω εδω, αλλα δεν βλεπω να εχει ανοιχτει αντιστιχο thread στις σειρες ανιμε. Σημερα οπως κοιταζα τα καινουρια επισοδεια απο ανιμε που βγηκαν αυτη την εβδομαδα, επεσε το ματι μου στο Kimi no Iru Machi Ova 1, προσωπικα δεν εχω διαβασει το manga. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το αν αξιζει να αυτη η σειρα (απο τη χειμερινη season τα περισσοτερα on going που ειδα ηταν μαπα, οποτε θελω να ξερω αν συμφερει να κατσω να δω τη σειρα). Και αμα ειναι ας ανοιξει καποιος thread στο Σειρες ανιμε, διοτι εψαξα και δεν υπαρχει.
Και εγω θα σου προτεινα το manga και για εναν παραπανω λογο, το οτι δεν ειναι παραλληλη η ιστορια του OVA με το manga. Ξεκιναει 80-100 chapters μεσα στο manga. Οχι οτι δεν θα καταλαβεις τιποτα (μια χαρα δομημενο φανηκε απο το πρωτο επεισοδιο) αλλα πιο πολυ λογω διαφορας ποιοτητας της ιστοριας.
Posted 22 March 2012 - 22:50

Ξεκινάει από Kazama arc δηλαδή ? Τo rage δεν το γλιτώνουμε με τίποτα ?

Set by Mangawolf
Posted 23 March 2012 - 00:18
Crap I didn't know that !
Ξεκινάει από Kazama arc δηλαδή ? Τo rage δεν το γλιτώνουμε με τίποτα ?
Δεν νομιζω να το δειξει.. ξεκιναει απο το schooltrip και με καποια flashbacks δειχνει κομματια της ιστοριας.
Posted 02 May 2012 - 23:28
*reaching second to last page*
Seo , you forgot the fanservice !!!
*last page*
No , I didnt !

Set by Mangawolf
Posted 03 May 2012 - 17:27
Hahaha !!! Επιτέλους , μου είχε λείψει αυτό το humor στο ΚΝΙΜ !! Το τελευταίο chapter ήταν φοβερό .
*reaching second to last page*
Seo , you forgot the fanservice !!!
*last page*
No , I didnt !
Πραγματι, δεν περιμενα να ξεθαψει την Nagoshi ο Seo, ποσο μαλλον να παρατεινει τα misunderstandings between the two.
Posted 08 March 2013 - 12:45
Posted 08 March 2013 - 13:38
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||