Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τι Players και Codecs χρησιμοποιείτε ?

• Please log in to reply
201 replies to this topic

#46 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2007 - 17:34

Posted Image
Δεν εχω εγκαταστησει codecs.Τι ακριβως χρεειαζεται να κανω?

Να εγκαταστήσεις το CCCP όπως είσαι 8)

E5VV38U.jpg

#47 Bellvm Sacrvm

Bellvm Sacrvm

Bellvm Contra Hvmanitatem

• Members
  • 47 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2007 - 01:13

CCCP αλλά με CoreAVC για τα 720p h.264 που τείνουν να γονατίζουν τους περισσότερους υπολογιστές. Οι media players που έχει μέσα το CCCP (Zoomplayer, Media Player Classic) λειτουργούν μια χαρά άρα διαλέξτε και πάρτε.

Καλώς ή κακώς, ο CCCP υποστηρίζεται από πάρα πολλά encoding groups (ή τουλάχιστον όλα τα σημαντικά) καθώς φτιάχνεται από τα ίδια άτομα που κάνουν encode τα περισσότερα anime. Παραδόξως λειτουργεί καλά και με πάσης άλλης φύσεως (θεματολογικά) video άρα ουδέν παράπονο.

#48 Getta Robo

Getta Robo

..:: CoDe V ::..

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2007 - 20:40

Σαν codec pack χρησιμοποιω το K lite mega codec pack, παντα την τελευταια εκδοση.. Πριν λιγες μερες βγηκε η 1.66 οπου και ειναι η καλυτερη.
Επειδη κατεβαζω πολλα anime, αλλα και αλλα αρχεια video, δυστηχως με το cccp εχω βρει παρα πολλες ασυμβατοτητες, μιας και δεν χρησιμοποιουν σαν ομαδα τους τελευταιους decoders, αλλα οτι θεωρουν αυτοι stable για τις αναγκες τους.
Περι K lite codec pack, αυτα που λενε οτι καταστρεφει την registry κτπ, ειναι αισχρα ψεματα, μιας εγω στα δυο pc μου, αλλα και σε υπολογιστες πανω απο 20 ατομων/φιλων που τρεχουμε k lite δεν ειδαμε ποτε προβλημα, πλυν απο μια πολυ παλια εκδοση, για την οποια βγαλανε και διορθωτικο αρχειο σχεδον αμεσως.
Για player τωρα, κακα τα ψεματα ο media player classic ειναι μακραν ο σταθεροτερος και ποιο συμβατος απο ολους.. και η καλυτερη επιλογη για softsubbed anime, πχ ogm / mkv releases.
Ο bs player, αν και ξεκινησε φοβερα για την εποχη του, δυστηχως δεν ελαβε της αντιστοιχης προγραμματιστικης σοβαροτητας, και εχει δραματικα μεγαλα προβληματα με ogm / mkv, μιας και οι ιδιοι οι δημιουργοι παραδεχοντε οτι δεν ενδυκνιεται για αναπαραγωγη των συγκεκριμενων αρχειων...
O Vlc αν και παντα χρησιμος σε ενα pc, λογω της ιδιοτητας του να παιζει κατεστραμμενα η και κλειδωμενα αρχεια, ειναι αρκετα υπερεκτιμημενος ως προς την τελικη αποδωση του.
Παντος για πολυ παλιες συνθεσεις pc, τσακιζει.
Για τελος, ο zoom player θα μπορουσε να ηταν κατα κρατος αρχηγος του χωρου, αν καναν μια μικρη προσπαθια να βελτιωσουν την λειτουργια του σε ποιο αργα / φορτωμενα συστηματα..
Σε καθε περιπτωση ομως, παραμενει εξαιρετικος σε καποιον που εχει ενα ικανοποιητικο συστημα για τα δεδομενα της εποχης.

#49 Ichimaru Gin

Ichimaru Gin

Anime Newbie

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2007 - 11:19

K lite mega codec pack τα σπαει

#50 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2007 - 15:57

VLC Player για πάντα !!!!! :)
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#51 kenshin

kenshin

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2007 - 16:52

μετα απο μια αποτυχημενη δοκιμη με το CCCP-ισως φταιει και το ονομα...-
ξανακατεληξα στα:
K-lite Mega Codec Pack
Media Player Classic

λοιπον ειχα και εγω το ιδιο προβλημα[δεν μου επαιζε τα ανιμε γενικα] και κατεληξα στα ιδια πραγματα αλλα ακουω συνεχεια για το cccp και πως το K-lite Mega Codec Pack δεν ενδεικνυται για ανιμε που δεν μπορω να το αγνοησω πλεον.μπορει καποιος να μου πει τις ρυθμισεις που πρεπει να κανω στον cccp οταν τον εγκαταστησω και τι πρεπει να σβησω [ρετζιστερ και κολοκυθια] για τον κανω για να δουλεψει σωστα.σορι αν ζηταω πολλα:oops: αλλα ειμαι εντελως ανιδεος επι του θεματος και μονος μου δεν προκειται να βρω ακρη.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#52 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2007 - 20:03

Gordian Knot και συνηθως Zoomplayer επειδη εχει καλυτερο interface απο το vlc. Βεβαια και το vlc χρησιμοποιω αρκετα συχνα.

Zoomplayer > MPC + VLC
Δημοσιευμένη  εικόνα

#53 kenshin

kenshin

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2007 - 12:00

εβαλα το cccp αλλα οταν πηγα να ανοιξω ενα αρχειο μου πεταξε μια σελιδα με codecs για να βαλω γιατι πριν δεν τα επαιζε.τα εβαλα οσα ειχε και τωρα παιζει τα αρχεια αλλα τα hd κολλανε ελεεινα.με το klmcodec158 που ειχα πριν ηταν ολα μια χαρα.επιπλεον τωρα στα αρχεια αντι για το εικονιδιο του media player classic μου βγαζει εκεινο για τις περιπτωσεις που δεν αναγνωριζει το αρχειο.δεν εχω πειραξει τις ρυθμισεις.
μπορει καποιος να βοηθησει?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#54 Chado

Chado

Anime Newbie

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2007 - 12:01

COWON Media Center - jetAudio
και καμια φορά Winrar
HIT STRONGLY, HIT FAST, HIT FIRST, HIT... DIRTY!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#55 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2007 - 18:30

Winrar??

#56 Chado

Chado

Anime Newbie

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2007 - 18:32

Nai giati?
HIT STRONGLY, HIT FAST, HIT FIRST, HIT... DIRTY!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#57 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2007 - 19:23

Παίζει αρχεία video το winrar?

#58 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2007 - 19:34

COWON Media Center - jetAudio
και καμια φορά Winrar

http://www.winamp.com/

:whistling:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#59 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2007 - 08:46

Για την ενημέρωσή σας υπάρχει κι ο MPlayer (για πάσης φύσεως λειτουργικά). Η επίσημη έκδοση, ωστόσο, έχει ένα μικρό issue με τους ASS υπότιτλους. Τους αναπαράγει μεν σωστά, αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τις γραμματοσειρές που υποδεικνύει το SSA/ASS script (είτε εξωτερικό είτε muxed σε κάποιο MKV) παρά μόνο την default γραμματοσειρά που έχει οριστεί. Όμως αν ψάξετε λίγο στα φόρα του CCCP θα βρείτε και μία custom build για Windows που υποστηρίζει πλήρως styled ass υπότιτλους (δεν αγγίζουν την τελειότητα του VSFilter αλλά και πάλι είναι πάρα πολύ καλοί). Η έκδοση για Windows είναι λίγο πίσω σε features σε σύγκριση με τα *nix-οειδή (πχ υποστηρίζεται μόνο δικάναλο DTS decoding) αλλά πιστεύω αποτελεί μία καλή εναλλακτική για όσους δεν θέλουν να μπλέξουν με codec packs (και κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι μία κλάση μπροστά από τον VLC).

Το μόνο κακό είναι ότι από default δεν έχει κάποιο GUI και μάλλον θα χρειαστείτε κάποιο frontend για να γίνει η ζωή σας λίγο πιο εύκολη.

επειδή έχω και το CoreAVC Pro, αναφέρεται πως μπορείς να παίζεις αρχεία H264 με αυτό μέσω Mplayer και όχι με τον απλο x264 που υπάρχει ενσωματομένος.

Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει τι πρέπει να κάνω για τα WinXP;
Χρησιμοποιεί μαζί με τον VLCplayer τα λιγοτερα resources ενώ στα H264 τον ξεπερνά.

#60 Foucault

Foucault

Planetouched

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2007 - 18:31

Χμμ, κυκλοφορούν κάποια patches για να υποστηρίζεται ο CoreAVC Decoder στα codecs του MPlayer. Βέβαια αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνει recompile από τον κώδικα (και αυτό δεν είναι και το ευκολότερο πράμα στον κόσμο, ειδικά στα windows :-P). Δυστυχώς δεν ξέρω αν κυκλοφορεί κάποια έτοιμη build του MPlayer για Windows που να περιέχει αυτό το patch.
Alas for the human race,
alas for the kings of separation
My Listεδώ)