Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
PS Vita (byebye PSP!)
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2012 - 02:08
Εμενα ειχε ενα voucher κωδικο για -5 ευρω discount Και ηθελα να παρω το escape plan aλλα δεν μου δουλευει ο κωδικος.Σου εγινε τιποτα παρομοιο;
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2012 - 02:20
Battlemage το χες παρει σε preorder το psvita?
Εμενα ειχε ενα voucher κωδικο για -5 ευρω discount Και ηθελα να παρω το escape plan aλλα δεν μου δουλευει ο κωδικος.Σου εγινε τιποτα παρομοιο;
Ναι το είχα κάνει preorder και ναι πρέπει να υπήρχε πρόβλημα με τον κωδικό γιατί μια μέρα μετά απο το mail που μου στείλανε τον κωδικό μου έστειλαν ενα "Λυπούμαστε σας αποστείλαμε λανθασμένους κωδικούς". Οπότε φαντάζομαι και εσένα θα σου στείλουν τους σωστούς.
Αν εννοείς όμως τον κωδικό που είχε μέσα στο κουτί με τα ακουστικά, τότε εξ' ορισμού δεν είναι σωστός. Πρέπει να πας στη διεύθυνση που λέει το έντυπο και να δώσεις τον κωδικό και ένα mail για να στον στείλουν.
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 13:08
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 13:11
Καλο ειναι το Vita αλλα θελει money.
Αυτό ακριβώς είναι το μόνο πρόβλημά του.
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 13:42
Αυτό ακριβώς είναι το μόνο πρόβλημά του.
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 13:58
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 14:02
Ναι ξενερα.Στην Ιαπωνια ειναι ακομα νουμερο 1 λογο του Moster Hunter (το οπιο αγορασα αλλα δεν καταλαβω ουτε πως να περασω το training)Επεισεις οποιος ξερει πως να αρχισω να κανω queasts στο Monster Hunter 2 στειλτε μου ενα pm θα ηταν φοβερα χρησιμο!!Το psp ήταν για λίγους. Το marketing ήταν απέσιο. Πάντα μου την έσπαγε το οτι δεν τα κατάφερε στην δύση (γιατί στην ιαπωνία μόνο και μόνο για το Monster hunter ήταν #1 ) , γιατί εμένα ήταν η αγαπημένη μου κονσόλα. Και καλά γραφικά είχε , και καλά παιχνίδια.... Αλλα όταν έβλεπα στο PS magazine να λέει πως το πιο πουλημένο παιχνίδι ήταν το Ben10....
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 28 Αύγουστος 2012 - 10:41
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2013 - 13:46