1)Dragon Ball.Επειδή έτυχε να είναι το πρώτο τέτιου μήκους σόνεν άνιμε,έγινε ένα από το καλύτερο άνιμε για πολλούς.Επίσης κάποιοι μας το δείχνουν ώς καλό παράδειγμα και με "αυτό" ταπώνουμε τα υπόλοιπα σόνεν.Εγώ πάλι έχω την αντίθετη άποψη και σαν άνιμε δεν μου άρεσε καθόλου ειδικά το περιεχόμενο του...
Όταν είχε βγει το Ντράγκονμπολ, όχι μόνο δεν είχε ανταγωνισμό αλλά και παραμένει μέχρι σήμερα ανάμεσα στα ανιμέ μεγάλης διάρκειας που δεν χαλάσανε κάθετα μετά από ένα σημείο. Αν και μετά τον Νάμεκ κάνει κοιλιά, αυτή η κοιλιά παραμένει μικρούλα σε σχέση με τα περισσότερα σύγχρονα σούνεν που υποτίθεται ότι μαθαίνανε από αυτό. Και γενικότερα, εδώ μιλάει το συναίσθημα στους περισσότερους παρά η λογική.
2)Code Geass(Do Not Kill Me i am innocent:wet2:)
Ως αναφορά το περιεχόμενο του δεν μου άρεσε καθόλου αυτός ο συνδυασμός που έκανε.(μηχανές κατάσταση το 2010 κλπ).Τέτιου είδους άνιμε δεν μου πολύ αρέσουν αλλά νομίζω ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα αυτού του είδους από αυτό.Και όλοι κάνουμε σαν τρελοί.Προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου(Χειρότερο και από το Dragon Ball).
Όχι ότι διαφωνώ κάθετα αλλά ... όπως ποιά;
Tengen toppa gurren lagan....
Ναι, καλο ηταν, ναι φαση ειχε ο Kamina, αλλα δεν ειδα τι ειναι τοσο τελειο σε αυτο το anime Που κανει τους παντες να παραμιλανε για αυτο.Ειδικα στο τελος με ξενερωσε ασχημα.
Αυτό είναι το πιο υπερβολικά επικό ανιμέ με super robots που υπάρχει. Και η πλοκή του πάει σφαίρα και έχει και χιούμορ. Μια χαρά είναι για το είδος του. Απλά δεν θα σου αρέσει η κατηγορία μάλλον... Ή άφησες να σε επηρρεάσει πολύ το hype της σειράς οπότε καλά να πάθεις που του δίνεις σημασία. Το hype μόνο για να σου χαλάει την διασκέδαση υπάρχει.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από roriconfan: 23 Σεπτέμβριος 2009 - 22:02