Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Most Overrated Anime

#υποτιμημενο

• Please log in to reply
608 replies to this topic

#316 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 16 September 2009 - 23:56

Άλλα τρια υποτιμημένα anime που έχω να προτείνω ανεπιφύλακτα:

- Sexy Commando Gaiden: με διαφορά το πιο καμένο anime που 'χω δει. Ο δε Masaru είναι τόσο αλλόκοτος που μπροστά του η Excel μοιάζει με normal άτομο. Ιδού και σχετικό που 'χω ανοίξει:
http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=4266&highlight=sexy+commando+gaiden
- Mahoujin Guru Guru: Προσωπικά το καλύτερο fantasy comedy που 'χω δει ποτέ μου (το Slayers ποτέ δεν με εντυπωσίασε). Έχει βγει μέχρι και σε rpg στο SNES από την Enix για να καταλάβετε πόσο δημοφιλές είναι στην Ιαπωνία.
- Κero Kero Chime: Άλλο ένα καταπληκτικό shoujo/fantasy/comedy βασισμένο σε manga του περιοδιού Ribbon (Akazukin Chachan, Kodacha κ.α.). Iδού κι η υπόθεσή του:

Spoiler:

#317 Kurisu

Kurisu

ⓢⓤⓟⓔⓡ(⌒_⌒)ⓚή

• Members
  • 100 posts

Posted 23 September 2009 - 01:52

Most overrated anime by far:
Gankutsuo
Ειχα ακουσει στο φορουμ τα καλυτερα και οταν τελικα το ειδα ημουν καπως ετσι-->:frozen::OMG3::oo::stubborn:

Ηταν απλα.... ασκοπο.
Spoiler: ~The Door~

#318 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 23 September 2009 - 02:00

Gankutsuo
Ειχα ακουσει στο φορουμ τα καλυτερα και οταν τελικα το ειδα ημουν καπως ετσι-->:frozen::OMG3::oo::stubborn:

Ηταν απλα.... ασκοπο.

Όντως...σε σχέση με το ναρούτο....δεν ειχε τπτ πραγματικα...οθτε ανατροπες...αλλα πάνω από όλα ...φτέει αυτός ο παράξενος..ο πως τον είπαμε...δουμάς..δούμας..κάτι τέτοιο...ο αλέξης μωρε ξέρεις...ότι ******* του ρχετε την γράφει...σασουκε και πάλι σάσουκε...
Posted Image
Spoiler:

#319 Lydia_Kitten

Lydia_Kitten

Sovari Foititria. Ahahhah

• Members
  • 8 posts

Posted 23 September 2009 - 02:56

Το One piece, by far. Είναι παιδιάστικο, άσκοπο, filler filler filler, ρηχοί χαρακτήρες, πολύ μακροσκελές. Το στυλ των γραφικών είναι σουρεαλιστικό αλλά όχι ενδιαφέρον, απεναληπτικό, γελοίο αλλά όχι αστείο. Και το στόρι δεν με συνάρπασε. Καθόλου.
Filler episodes=Reality shows=American Cosplay=First person shooters=Braincell Destroyers!!!
Yeah, I got myself an egg. I have no idea why I would do something like that. Shut up. JUST CLICK IT, ok?
Posted Image
Yeah, I know, I know. Not very mature. But the colours were so alluring. So CLICK these, as well. A seductive Seme tells you to.
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#320 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 23 September 2009 - 09:39

Gankutsuo

Ηταν απλα.... ασκοπο.

Η αρχική ιστορία ήταν μια ιστορία εκδίκησης... όπως του Σάσουκε. Κάνε σύγκριση και πες μας τι δεν σου άρεσε.

Το One piece, by far. Είναι παιδιάστικο, άσκοπο, filler filler filler, ρηχοί χαρακτήρες, πολύ μακροσκελές. Το στυλ των γραφικών είναι σουρεαλιστικό αλλά όχι ενδιαφέρον, απεναληπτικό, γελοίο αλλά όχι αστείο. Και το στόρι δεν με συνάρπασε. Καθόλου.

Συμβαίνει να είναι και το πιο καλοδουλεμένο σούνεν όλων των εποχών. Αν ούτε αυτό δε σου άρεσε τότε τα σούνεν δεν είναι του γούστου σου.

#321 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 September 2009 - 10:02

welcome to the anime world.....

Ευτυχως για οσους δεν θελουν να μπουν από την πόρτα στα anime, υπάρχουν και τα παράθυρα. Ετσι μπηκα και εγω

#322 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 23 September 2009 - 10:26

Απο οτι φαινετε δε σου αρεσουν τα shounen, ok with that, αλλα filler,filler,filler στο One piece?Που εχει τα λιγοτερα fillers απο ολλα τα shounen, και εχει και περισσοτερα επισοδια?

qzMHWHd.png

#323 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 23 September 2009 - 10:32

Ούτε εμένα μου άρεσε το Gankutsuo. Ήξερα τί θα γίνει, δεν παρουσίασε καθόλου την αλλαγή του κόμη από Edmond σε Gankutsuo, ο πρωταγωνιστής ήταν απίστευτα βαρετός(προσκοπάκι), ενώ κάποιες μικρολεπτεμέρειες δεν μου κάθησαν καλά, όπως τα mecha και τα μηχανικά άλογα. Και το βασικότερο η πλοκη ξετυλίγεται με ρυθμούς χελώνας.

Για ένα βιβλίο που το τέλειωσα σε δύο μέρες το adaptation του σε anime θα κάνω πολύ καιρό να το τελειώσω( still at episode 18 ).

#324 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 23 September 2009 - 10:40

Απο οτι φαινετε δε σου αρεσουν τα shounen, ok with that, αλλα filler,filler,filler στο One piece?Που εχει τα λιγοτερα fillers απο ολλα τα shounen, και εχει και περισσοτερα επισοδια?

Εννοεί μάλλον ότι όλο το One Piece είναι ένα μεγάλο filler.Δεν έχει και άδικο:himitsu:

Posted Image

#325 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 September 2009 - 15:37

Η αρχική ιστορία ήταν μια ιστορία εκδίκησης... όπως του Σάσουκε. Κάνε σύγκριση και πες μας τι δεν σου άρεσε.
.

Nαι αυτός ο άχρηστος ο Δουμας τον ξεπατίκωσε πλήρως τον Kishimoto. Tsk copycats.........
Seriously you did not just make that comparison... :frozen:

#326 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 23 September 2009 - 16:09

Για εμένα προσωπικά αυτά τα οποία θεωρώ υπερτιμημένα είναι δύο.

1)Dragon Ball.Επειδή έτυχε να είναι το πρώτο τέτιου μήκους σόνεν άνιμε,έγινε ένα από το καλύτερο άνιμε για πολλούς.Επίσης κάποιοι μας το δείχνουν ώς καλό παράδειγμα και με "αυτό"
ταπώνουμε τα υπόλοιπα σόνεν.Εγώ πάλι έχω την αντίθετη άποψη και σαν άνιμε δεν μου άρεσε καθόλου ειδικά το περιεχόμενο του...

2)Code Geass(Do Not Kill Me i am innocent:wet2:)
Ως αναφορά το περιεχόμενο του δεν μου άρεσε καθόλου αυτός ο συνδυασμός που έκανε.(μηχανές κατάσταση το 2010 κλπ).Τέτιου είδους άνιμε δεν μου πολύ αρέσουν αλλά νομίζω ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα αυτού του είδους από αυτό.Και όλοι κάνουμε σαν τρελοί.Προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου(Χειρότερο και από το Dragon Ball).

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#327 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 23 September 2009 - 16:24

Elfen Lied

Suzumiya Haruhi no Yutsu

Ισως ειναι τα γουστα μου,παντως και στα δυο δεν αντεξα ουτε το πρωτο επεισοδιο να δω...

Berserk___Gatsu.jpg

#328 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 23 September 2009 - 16:33

Θα το πω, και ας φαω κραξιμο.

Tengen toppa gurren lagan....

Ναι, καλο ηταν, ναι φαση ειχε ο Kamina, αλλα δεν ειδα τι ειναι τοσο τελειο σε αυτο το anime Που κανει τους παντες να παραμιλανε για αυτο.Ειδικα στο τελος με ξενερωσε ασχημα.

moreover code geass (αν και μου αρεσε παρα πολυ η 1η season) ,gundam 00 and off course the 3 shounen....

qzMHWHd.png

#329 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 23 September 2009 - 17:06

Suzumiya Haruhi no Yutsu

Ισως ειναι τα γουστα μου,παντως και στα δυο δεν αντεξα ουτε το πρωτο επεισοδιο να δω...

Κοίτα για το elfen Lied δεν ξέρω αλλά για τη Haruhi λάθος σου που την παράτησες στο πρώτο επισόδειο γιατί είναι ένα επισόδειο άσχετο με την πλοκή της σειράς...Σκέψου το σαν μια ιστορία μέσα στην ιστορία...Τσέκαρε αν δεν βαριέσαι το δεύτερο επισόδειο να καταλάβεις τη διαφορά ;)

Θα το πω, και ας φαω κραξιμο.

Ναι, καλο ηταν, ναι φαση ειχε ο Kamina, αλλα δεν ειδα τι ειναι τοσο τελειο σε αυτο το anime Που κανει τους παντες να παραμιλανε για αυτο.Ειδικα στο τελος με ξενερωσε ασχημα.

moreover code geass (αν και μου αρεσε παρα πολυ η 1η season) ,gundam 00 and off course the 3 shounen....

Αν το αντιμετωπίσεις περισσότερο σαν παρωδία mecha παρά σαν mecha θα καταλάβεις την epicness:hihi2:

xbJ3b2w.jpeg

#330 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 23 September 2009 - 21:56

1)Dragon Ball.Επειδή έτυχε να είναι το πρώτο τέτιου μήκους σόνεν άνιμε,έγινε ένα από το καλύτερο άνιμε για πολλούς.Επίσης κάποιοι μας το δείχνουν ώς καλό παράδειγμα και με "αυτό" ταπώνουμε τα υπόλοιπα σόνεν.Εγώ πάλι έχω την αντίθετη άποψη και σαν άνιμε δεν μου άρεσε καθόλου ειδικά το περιεχόμενο του...

Όταν είχε βγει το Ντράγκονμπολ, όχι μόνο δεν είχε ανταγωνισμό αλλά και παραμένει μέχρι σήμερα ανάμεσα στα ανιμέ μεγάλης διάρκειας που δεν χαλάσανε κάθετα μετά από ένα σημείο. Αν και μετά τον Νάμεκ κάνει κοιλιά, αυτή η κοιλιά παραμένει μικρούλα σε σχέση με τα περισσότερα σύγχρονα σούνεν που υποτίθεται ότι μαθαίνανε από αυτό. Και γενικότερα, εδώ μιλάει το συναίσθημα στους περισσότερους παρά η λογική.

2)Code Geass(Do Not Kill Me i am innocent:wet2:)
Ως αναφορά το περιεχόμενο του δεν μου άρεσε καθόλου αυτός ο συνδυασμός που έκανε.(μηχανές κατάσταση το 2010 κλπ).Τέτιου είδους άνιμε δεν μου πολύ αρέσουν αλλά νομίζω ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα αυτού του είδους από αυτό.Και όλοι κάνουμε σαν τρελοί.Προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου(Χειρότερο και από το Dragon Ball).

Όχι ότι διαφωνώ κάθετα αλλά ... όπως ποιά;

Αυτό είναι το πιο υπερβολικά επικό ανιμέ με super robots που υπάρχει. Και η πλοκή του πάει σφαίρα και έχει και χιούμορ. Μια χαρά είναι για το είδος του. Απλά δεν θα σου αρέσει η κατηγορία μάλλον... Ή άφησες να σε επηρρεάσει πολύ το hype της σειράς οπότε καλά να πάθεις που του δίνεις σημασία. Το hype μόνο για να σου χαλάει την διασκέδαση υπάρχει.

Edited by roriconfan, 23 September 2009 - 22:02.