Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Mawaru Penguin Drum

• Please log in to reply
406 replies to this topic

#391 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2012 - 10:28

Χαρά;

Εγώ ελπίζω να είναι κανένα βιντεογκέιμ ή κάτι τέτοιο και να μην πειράξουν τη σειρά. Δε βρίσκω νόημα για sequels.
Μπορεί κάποιος καλός Σαμαρείτης με γνώσεις ιαπωνικών θα μας ξεδιαλύνει το μυστήριο;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#392 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2012 - 11:42

Something pretty this way comes. Artwork από την Hoshino Lily που μαλλον σχετίζεται με το νέο project.

Posted Image

Tην αγαπώ αυτήν την γυναίκα.

#393 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2012 - 13:14

^Ναι, από της λίγες mangaka που τα shota της όχι μόνο δεν ξεχωρίζουν από κανονικές γυναίκες, αλλά έχουν κ λίγο βυζάκι.

Also, μόνο εγώ φοβάμαι τη 2η σεζόν; Αφού ολοκλήρωσαν την ιστορία τους με την πρώτη. >_<

Δημοσιευμένη  εικόνα

#394 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2012 - 14:05

Μπορεί να είναι διαφορετική σειρά, αλλά να έχει το ίδιο concept (ας πούμε να έχει sanetoshi).

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#395 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2012 - 14:17

Ναι αλλά με τι θα το συνδέσουν;
Η πρώτη σεζόν είχε να κάνει με μια τρομοκρατική επίθεση που πραγματικά έπληξε την Ιαπωνία, σε ανάλογο βαθμό με το πόσο έπληξε τους Αμερικάνους το περιστατικό της 9/11 με τους πύργους.
Spoiler:

Δε θα είναι λίγο φτωχή μια δεύτερη απόπειρα; Και ας πούμε ότι οκ, η Ιαπωνία έχει πληθώρα καταστροφών να διαλέξει για θέμα της δεύτερης σεζόν (αν βγει, νομίζω ότι δεν είναι σίγουρο ακόμα), πραγματικά δε νομίζω ότι θα έχει τη δύναμη και την πρωτοτυπία του πρώτου, που στην αρχή έπαιζε με τους θεατές, δείχνοντάς τους σιγά-σιγά ότι όντως πρόκειται για αυτή την καταστροφή.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#396 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2012 - 14:44

Σκέψου το αλλιώς, γιατί να θέλει ο ikuhara να αρμέξει το ίδιο του το έργο και να χαλάσει το καλό του όνομα; Ξέρει ποιοι αγαπάνε τα έργα του και γιατί τα αγαπάνε.

Εdit: στην καρτέλα της επίσημης σελίδας σας βγάζει κι εσάς "PENGIUNBEAR" αντί για "PENGUINBEAR"?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vagelio: 28 Αύγουστος 2012 - 14:45

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#397 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2012 - 14:50

Σκεύτομαι ότι μπορεί να έχει τους ίδιους λόγους με τον Anno και το NGE :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#398 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2012 - 20:28

^Ναι, από της λίγες mangaka που τα shota της όχι μόνο δεν ξεχωρίζουν από κανονικές γυναίκες, αλλά έχουν κ λίγο βυζάκι.

Γιατί ο σωστός ελληνικός κρίνεται από τις φουσκάλες και η σωστή mangaka από τα shota της... :P

Αnw προσωπικά προσδοκίες δεν έχω, και ούτε προβλέψεις μπορώ να κάνω για το τι έχει στο μυαλό του ο δημιουργός γιατί είμαι σίγουρη ότι θα έχει σκεφτεί κάτι τελείως διαφορετικό. Θέλω να πιστεύω εντούτοις ότι ένας άνθρωπος ο οποίος έμεινε μακριά από το προσκήνιο για 12 χρόνια, και ήταν πάντα υπέρ της ελευθερίας της δημιουργίας δεν πέφτει στο τριπάκι του milking. Είναι πολύ πιθανό να ήταν προσχεδιασμένο ως έχει το project ή να θέλει σε αυτήν την περίπτωση να πάει full surreal ¨οπως έγινε με την ταινία της Utena. Γενικά όλα παίζουν.

To πόσο άρτιο και ολοκληρωμένο ήταν το Penguindrum δεν χαλάει πιστεύω οπότε στην χειρότερη περίπτωση έχουμε μία επιπλέον σειρά που αντιμετωπιζουμε ως ξεχωριστή οντότητα. ;)

#399 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2012 - 21:21

αν η Utena τα εβγαλε με 39 και μια ταινια χωρις να γινει βαρετη, γιατι οχι και αυτη η σειρα; ποσο μαλιστα οταν και στην Utena το πρωτο μισο με το δευτερο δεν ειχαν καμια σχεση.

Περιμενω λοιπον με αγωνια και αυτη τη σειρα, οπως και την ταινια με τιτλο "Η εκκολαυση του Πιγκουινου"

#400 ayame

ayame

chance encounter

• Members
  • 142 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 14:45

Iristella μπορεί να είναι από το Yumemiru Koto της ίδιας?
Spoiler:

"A bunny that gets eaten by the wolf every night, surely knows the wolf well..."

#401 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 19:32

Σκεύτομαι ότι μπορεί να έχει τους ίδιους λόγους με τον Anno και το NGE :P

Aν το αποτέλεσμα του milking είναι αντίστοιχο, τότε μάλλον υπερκερδισμένοι θα είμαστε! (imo πάντα, σε κάποιους δεν αρέσει το rebuild καθόλου)... :gotit:

Πάντως και μάπα να βγεί το καρπούζι, δεν νομίζω πως θα χαλάσει σε τίποτα την αρτιότητα της πρώτης προσπάθειας. Γιαυτό τον λόγο είναι συνήθως υπέρ σε τέτοια projects.

Ίδωμεν...

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#402 hgatakoskylos

hgatakoskylos

Anime Fan

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2014 - 15:41

Τι είναι αυτό το πράγμα;! Ομολογουμένως ψήθηκα άγρια να τοδώ, επειδή μου αρέσουν πολύ οι σουρεαλιστικές και παράδοξες ταινίες! Οι μόνες επιφυλάξεις μου οφείλονται στο gore στοιχείο που έχει(τουλάχιστο στην αρχή) και στο incest.

#403 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2014 - 16:05

Mην σε προβληματιζει τιποτα. Δες το ASAP.

#404 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2014 - 16:17

Kunihiko Ikuhara's 'Penguinbear' Site Starts Countdown

WQgSuLK.gif

#405 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2016 - 10:34

Εγώ σκέφτομαι να το ξαναξεκινήσω, διότι το έκανα drop από το πρώτο επεισόδιο όταν ήταν ακόμα On air.
Αξίζει η σειρά; Εσείς τι λέτε;

ezgif.com-resize.gif