Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Mawaru Penguin Drum
Posted 12 August 2012 - 10:28
Εγώ ελπίζω να είναι κανένα βιντεογκέιμ ή κάτι τέτοιο και να μην πειράξουν τη σειρά. Δε βρίσκω νόημα για sequels.
Μπορεί κάποιος καλός Σαμαρείτης με γνώσεις ιαπωνικών θα μας ξεδιαλύνει το μυστήριο;
Posted 28 August 2012 - 13:14
Also, μόνο εγώ φοβάμαι τη 2η σεζόν; Αφού ολοκλήρωσαν την ιστορία τους με την πρώτη. >_<
Posted 28 August 2012 - 14:05
*waving intensifies*
Posted 28 August 2012 - 14:17
Η πρώτη σεζόν είχε να κάνει με μια τρομοκρατική επίθεση που πραγματικά έπληξε την Ιαπωνία, σε ανάλογο βαθμό με το πόσο έπληξε τους Αμερικάνους το περιστατικό της 9/11 με τους πύργους.
Δε θα είναι λίγο φτωχή μια δεύτερη απόπειρα; Και ας πούμε ότι οκ, η Ιαπωνία έχει πληθώρα καταστροφών να διαλέξει για θέμα της δεύτερης σεζόν (αν βγει, νομίζω ότι δεν είναι σίγουρο ακόμα), πραγματικά δε νομίζω ότι θα έχει τη δύναμη και την πρωτοτυπία του πρώτου, που στην αρχή έπαιζε με τους θεατές, δείχνοντάς τους σιγά-σιγά ότι όντως πρόκειται για αυτή την καταστροφή.
Posted 28 August 2012 - 14:44
Εdit: στην καρτέλα της επίσημης σελίδας σας βγάζει κι εσάς "PENGIUNBEAR" αντί για "PENGUINBEAR"?
Edited by Vagelio, 28 August 2012 - 14:45.
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 28 August 2012 - 14:50

Posted 28 August 2012 - 20:28
^Ναι, από της λίγες mangaka που τα shota της όχι μόνο δεν ξεχωρίζουν από κανονικές γυναίκες, αλλά έχουν κ λίγο βυζάκι.
Γιατί ο σωστός ελληνικός κρίνεται από τις φουσκάλες και η σωστή mangaka από τα shota της...

Αnw προσωπικά προσδοκίες δεν έχω, και ούτε προβλέψεις μπορώ να κάνω για το τι έχει στο μυαλό του ο δημιουργός γιατί είμαι σίγουρη ότι θα έχει σκεφτεί κάτι τελείως διαφορετικό. Θέλω να πιστεύω εντούτοις ότι ένας άνθρωπος ο οποίος έμεινε μακριά από το προσκήνιο για 12 χρόνια, και ήταν πάντα υπέρ της ελευθερίας της δημιουργίας δεν πέφτει στο τριπάκι του milking. Είναι πολύ πιθανό να ήταν προσχεδιασμένο ως έχει το project ή να θέλει σε αυτήν την περίπτωση να πάει full surreal ¨οπως έγινε με την ταινία της Utena. Γενικά όλα παίζουν.
To πόσο άρτιο και ολοκληρωμένο ήταν το Penguindrum δεν χαλάει πιστεύω οπότε στην χειρότερη περίπτωση έχουμε μία επιπλέον σειρά που αντιμετωπιζουμε ως ξεχωριστή οντότητα.

Posted 28 August 2012 - 21:21
Περιμενω λοιπον με αγωνια και αυτη τη σειρα, οπως και την ταινια με τιτλο "Η εκκολαυση του Πιγκουινου"
Posted 04 September 2012 - 14:45
"A bunny that gets eaten by the wolf every night, surely knows the wolf well..."
Posted 04 September 2012 - 19:32
Σκεύτομαι ότι μπορεί να έχει τους ίδιους λόγους με τον Anno και το NGE
Aν το αποτέλεσμα του milking είναι αντίστοιχο, τότε μάλλον υπερκερδισμένοι θα είμαστε! (imo πάντα, σε κάποιους δεν αρέσει το rebuild καθόλου)...

Πάντως και μάπα να βγεί το καρπούζι, δεν νομίζω πως θα χαλάσει σε τίποτα την αρτιότητα της πρώτης προσπάθειας. Γιαυτό τον λόγο είναι συνήθως υπέρ σε τέτοια projects.
Ίδωμεν...
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 01 March 2014 - 15:41
Τι είναι αυτό το πράγμα;! Ομολογουμένως ψήθηκα άγρια να τοδώ, επειδή μου αρέσουν πολύ οι σουρεαλιστικές και παράδοξες ταινίες! Οι μόνες επιφυλάξεις μου οφείλονται στο gore στοιχείο που έχει(τουλάχιστο στην αρχή) και στο incest.
Posted 20 August 2014 - 16:17
Posted 19 February 2016 - 10:34
Εγώ σκέφτομαι να το ξαναξεκινήσω, διότι το έκανα drop από το πρώτο επεισόδιο όταν ήταν ακόμα On air.
Αξίζει η σειρά; Εσείς τι λέτε;