Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Mawaru Penguin Drum

• Please log in to reply
406 replies to this topic

#226 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 22 October 2011 - 22:21

Spoiler: επεισόδιο 15
Εδώ μια πρώτη ανάγνωση του καινούριου opening σε αναλογία με το παλιό, για όσους ενδιαφέρονται.

#227 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 24 October 2011 - 17:30

Και το τραγουδι και το βιντεο ηταν πολυ παρομοια μεταξυ τους παντως.Και να μην το αλλαζαν δεν θα υπηρχε σοβαρη διαφορα.
Spoiler:

sc5bab.jpg

#228 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 24 October 2011 - 19:55

ειχα μεινει στο 10ο επεισοδιο.

βλεποντας τωρα 5 κατεβατα εμεινα αναυδος με την τροπη που πηρε η σειρα.

Δηλ αν απεφευγα τη σειρα μεχρι να τελειωσε και εβλεπα κατεβατα 24 επεισοδια σε 2-3 μερες, πως θα ημουν;

Αυτη η σειρα θα ξεπερασει την Utena στην τρελα και στα παραδοξα αλλα οχι στο ανιματιον και στη μουσικη.

#229 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 24 October 2011 - 23:02

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler: επεισόδιο 15

Νομίζω πως μετά απ' όλα τα innuendos του επεισοδίου αυτή είναι η πιο έγγυρη εξήγιση που μπορεί να δωθεί.
Απλά εγώ φαντάστηκα το αντίθετο στην αρχή, καθώς το υπονοούμενο με το "tower" έπειτα απο τις αναφορές στην ερμαφροδισία έκανε το μυαλό μου να παει αλλού.

Spoiler: 15

Also οφείλω να αναφέρω πως λατρέυω το τραγούδι του τέλους.
Αυτό σε συνδιασμό με τα τελευταία γεγονότα κάθε επεισοδίου συχνά με κάνει να αναρωτίεμαι μήπως αυτή η σειρά θα καταλήξει στα Top 5 μου απο κει που δεν το περίμενα...

O6rrvsU.jpg

#230 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 28 October 2011 - 17:49

Τα αγγλικα που πεταγαν ολοι οι συμβολουλοι στο επεισοδιο 16 με εστειλαν:hihi2:
Spoiler:

sc5bab.jpg

#231 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 28 October 2011 - 21:10

lol @ the various Mawaru Penguin related things trending today on twitter in Japan :P

#232 minasuki

minasuki

xxxHolic

• Members
  • 105 posts

Posted 28 October 2011 - 21:51

Episode 16:
Spoiler:

#233 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 28 October 2011 - 22:33

Ειπα να δοσω μια 2ρη ευκαιρια σ'αυτο το ανιμε(μιας κιολο ακους καλα λογια)Να πω την αλη8εια το χα ψιλοπαρεξυγησει το ανιμε, (το χα αφισει κ γ καποιο καιρο, τωρα κα8ισα και τα δα τα επ. π χα χασει) ειχα χασει το ενδιαφερον καπου στο 10+, μου χε φανει σα να κανε "κυλια".. μας ειχε πσιλοπρυξει κ με το ημερολογιο και την αλη τη σταλκερ XD για καλο/κακο δν ξερω με ξανατραβηξε, τα επομενα επ, ηταν απολαυστικα παντος ^^ οποτε με χανακολησε καπως, οπως ειχε κανει κ με τα πρωτα επ. XDD παραμενει καπως "δυσνοητο" το ανιμε παντος, δν ξερω :o I"ll continue it to see the rest :P

new OP :3 btw
フカフカ

#234 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 29 October 2011 - 10:46

Επ 16
Spoiler:

#235 minasuki

minasuki

xxxHolic

• Members
  • 105 posts

Posted 29 October 2011 - 11:47

Αυτη η σειρα θα ξεπερασει την Utena στην τρελα και στα παραδοξα αλλα οχι στο ανιματιον και στη μουσικη

:thatsit: Αυτο πιστευω και εγω! Ειναι και μειονεκτημα το οτι θα εχει μονο λιγα επεισοδια και δεν μπορουν να το κανουν να φτασει το Utena..

Spoiler:

#236 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 29 October 2011 - 11:58

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω για το 16, πέραν του ότι γέλασα αρκετά, πράμα αναπάντεχο.
Φαίνεται πήραν σβάρνα όλους τους "side" characters αφιερώνοντας από ένα επεισόδιο στον καθένα. Αυτό της Μασάκο βέβαια καμία σχέση με της Γιούρι, αλλά ποιος νοιάζεται.

Επίσης να παρατηρήσω πως προς το τέλος του νέου οπ που τα τρία αδέρφια τρέχουν, ο Kanba είναι ο μόνος που τρέχει προς διαφορετική κατεύθυνση.

Τι Paranoia Agent και βλακείες, ΑΥΤΟ είναι παράνοια.

Τέλος περιττό να πω πως το op single είναι τέλειο, ίσως το μοναδικό που οι instrumental εκδόσεις των κομματιών μετράνε και δεν αποτελούν μονάχα karaoke material.

HnH5aB0.jpg

#237 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 29 October 2011 - 12:24

Με ποια λογική το Utena έχει καλύτερο animation; Mην ξεχνάμε ότι σε κάθε επεισόδιο είχε περίπου πέντε λεπτά επαναλαμβανόμενων σκηνών και αρκετό στατικό, ή σχεδόν στατικό animation. Ο αριθμός των επεισοδίων που κολλάει με αυτό παρεμπιπτόντως;
Από το 10 και μετά πάντως το animation του MPD δυστυχώς έχει πέσει, σε σύγκριση με τα πρώτα 9. Εύχομαι να κρατάνε τα λεφτά για τα τελευταία επεισόδια.
Το ότι το Guilty Crown έχει animation που θυμίζει ταινία την ίδια στιγμή που το MPD παλεύει με το budget με εκνευρίζει απεριόριστα.

lol @ the various Mawaru Penguin related things trending today on twitter in Japan :P

Αχά! Σαν τι;

Επ 16

Spoiler:

Επειδή... αυτός ήταν.

Όσο για το πιο παρανοϊκό επεισόδιο μέχρι στιγμής:
Spoiler:

#238 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 29 October 2011 - 12:51

για το 16
Spoiler:

Με ποια λογική το Utena έχει καλύτερο animation; Mην ξεχνάμε ότι σε κάθε επεισόδιο είχε περίπου πέντε λεπτά επαναλαμβανόμενων σκηνών και αρκετό στατικό, ή σχεδόν στατικό animation. Ο αριθμός των επεισοδίων που κολλάει με αυτό παρεμπιπτόντως;
Από το 10 και μετά πάντως το animation του MPD δυστυχώς έχει πέσει, σε σύγκριση με τα πρώτα 9. Εύχομαι να κρατάνε τα λεφτά για τα τελευταία επεισόδια.
Το ότι το Guilty Crown έχει animation που θυμίζει ταινία την ίδια στιγμή που το MPD παλεύει με το budget με εκνευρίζει απεριόριστα.

καλα δεν λεμε πως ηταν και στουντιο BONES, απλα για το 1997 ειχε υψηλοτερα στανταρ, παντα σε σχεση με τη MPD. τοτε δεν ειχε σκασει ακομα η φουσκα στα ανιμε.

#239 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 29 October 2011 - 12:53

Mισο λεπτο
Spoiler:

sc5bab.jpg

#240 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 29 October 2011 - 13:16

για το 16

Spoiler:

Κάτι τέτοιο σκέφτηκα κι εγώ, αλλά δεν το στηρίζω σε λογική βάση και δεν ξέρω αν διαψεύδεται από τα γεγονότα, όπως το τηλεφώνημα του πατέρα. Όταν είδα το σουλούπι του, σε συνδυασμό με την παρουσία του Kanba, σκέφτηκα ότι θα είχε γούστο. Θα δείξει.

καλα δεν λεμε πως ηταν και στουντιο BONES, απλα για το 1997 ειχε υψηλοτερα στανταρ, παντα σε σχεση με τη MPD. τοτε δεν ειχε σκασει ακομα η φουσκα στα ανιμε.

Έτσι να το δεχτώ, αλλά δεν ξέρω και πολλά για το πως έμοιαζαν τα anime του 1997 σε γενικές γραμμές. Αν τα επεισόδια από το 10 και μέτα ήταν αντάξια με των προηγούμενων στο κομμάτι του animation δε νομίζω να συμφωνούσα πάντως, κάποια από αυτά είχαν πολύ καλό animation σε σχέση με τα μέτρα της εποχής.

Mισο λεπτο

Spoiler:

Spoiler: