Χαλαρωτικό fanservice επεισόδιο με ολόσωμα μαγιώ και εκδρομές σε hot springs!
Αμαξάρα πάντως. Για μια στιγμή νόμιζα ότι θα βγει ο Akio από το Utena για να ξαπλώσει με όλες τις γυναίκες και μετά να πιει τσαγάκι με τον Sanetoshi.
Από ένα σημείο και μετά ήταν εμφανές πως παίζει μεγάλο ρόλο στην ιστορία, αλλά τώρα πια είναι σίγουρο, όπως και το ότι ο Μομόκα είναι μάλλον το σημαντικότερο πρόσωπο.
Και είναι νεκρή!
Ακριβώς. Όλα σε αυτήν γυρίζουν. Μήπως τελικά και η τρομοκρατική επίθεση έγινε ειδικά γι'αυτή; Δεν το αποκλείω.
Και 90% η Yuri είναι ερμαφρόδιτη. Αλλιώς γιατί να μιλάνε για μυστικά, άσχημα σώματα κλπ; Μάλλον κάτι τέτοιο παίζει.
Κι εγώ αυτό το συμπέρασμα έβγαλα και φαίνεται να κυκλοφορεί αρκετά και στο ιντερνέτ. Ειδάλλως πως να την καταστρέψει, όπως λέει; Με τη γλώσσα;
Για τη συμπεριφορά του Shoma, διάβασα ότι στο βιβλίο της σειράς, του οποίου είναι o αφηγητής, αυτή η πλευρά του φαίνεται από πολύ νωρίς με τα διάφορα σχόλια του. Στο anime τα πρώτα σημάδια ήταν στο επεισόδιο 8, λίγο πριν το ατύχημα.
Σίγουρα δεν τον προτιμώ έτσι, και σίγουρα πρόκειται για μεταβατική φάση. Δεν είμαι σίγουρος όμως αν επιστρέψει στο όπως ήταν πριν ή αν αλλάξει εντελώς. Θα παίξει ρόλο, θεωρώ, και το τι θα συμβεί στην Ringo.
Μα πώς διάολο βγάζει λεφτά ο Kanba; Όταν είδα τις φωτογραφίες που κουβαλούσε ο πιγκουίνος, πίστεψα ότι πρόκειται για εκβιασμό νεαρών κοριτσακίων που έγδυσε και φωτογράφησε. Κολλάει και με αυτό που βγάζει λεφτά όποτε θέλει.
Αλλά... πατώντας παύση για να ελέγξω τις φωτογραφίες μου φάνηκαν επαγγελματικές. Ωστόσο τώρα μου έχει κολλήσει για τα καλά η ιδέα του εκβιασμού.
H Yuri προσπαθεί να ολοκληρώσει το project M ???
If M stands for... rape!
Σοβαρά τώρα, έχω ψιλοχαθεί με το ποιος είχε αναφερεί το Project M και πότε. Η Ringo και η Masako δεν ήταν; Βοηθήστε.
Πάντως η παράσταση της Yuri λέγεται "Η τραγωδία του Μ".