Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Mawaru Penguin Drum

• Please log in to reply
406 replies to this topic

#136 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2011 - 14:52

Συμφωνώ για το Μtv, το Μawaru penguin drum άνετα μπορεί να συγκριθεί με το new jersey shore, όπως και οι χαρακτήρες του με τα situation abs.

Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω που βλέπουν μερικοί το φοβερό comedy.
Ακόμα και στο my anime list το comedy είναι το μόνο tag που έχει.
Δηλαδή ντάξει, κάποιες σκηνές είχαν αρκετή πλάκα, ειδικά στο επεισόδιο με τους πρίγκιπες, αλλά τα λοιπά gags με τους πιγκουϊνους μου περνάνε αδιάφορα.
Αυτό που΄ίσως δεν έχουν καταλάβει μερικοί είναι οτι όλο το comedy στοιχείο είναι καθαρά διακοσμητικό και κατα κάποιο τρόπο καμουφλάρει το psychological-drama στοιχείο της, που είναι κατα τη γνώμη μου πολύ πιο ενδιαφερον.
Σ'όλα τα υπόλοιπα περι της σειράς με κάλυψε ο Warchief.

11:
Spoiler:

Και μια παλιά διαφωνία που είχα αφήσει στη μέση...

Spoiler:

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 24 Σεπτέμβριος 2011 - 18:29

O6rrvsU.jpg

#137 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2011 - 18:10

its is fool proof that i did not make myself understood in the second part.Για το πρωτο δες την αντιστοιχη σκηνη και πες μου οτι δεν στην θυμιζει.

Spoiler:

Άρα τι έγινε, ο βλάχος Ikuhara έκλεψε την ελληνική κωμική ιδιοφυία; Αν θέλεις δώσε link με τη σκηνή για να σου πω. Συνεχίζω να θεωρώ προσβλητικό να συγκρίνουμε το MPD με μια νερόβραστη μετριότητα - που είναι η ίδια ένα αφελές ανακάτεμα διάφορων ταινιών.

Με κάνεις να πιστεύω ότι βλέπουμε διαφορετική σειρά. Επιμένω να μου πεις τι ακριβώς βρήκες ηλίθιο από όσα είπε η Masako και γιατί.
Για το άλλο, τι να πω. Αν υπάρχει μια σειρά φέτος που λειτουργεί μόνο με τους δικούς της κανόνες είναι αυτή. Αν δεν το βλέπεις μόνος σου, δεν μπορώ να σε πείσω εγώ για το αντίθετο.
Σε λίγο θα θεωρήσουμε κλισέ το ότι οι πρωταγωνιστές είναι άνθρωποι.

Οτιδήποτε μπορεί να ακουστεί σαχλό αν το γράψεις σε μια σειρά, και μάλιστα απαξιωτικά. Μια σειρά (όπως και ένα βιβλίο, όπως και μια ταινία) δεν είναι το θέμα της, αλλά ο τρόπος το χειρίζεται.

#138 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2011 - 23:13

Αντιστοιχα οτιδημποτε μπορει να ακουστει τρομερο εαν το γραφεις σαν να περιγραφεις το θαυμαστο εργο του θεου.Χωρις να θελω να φανω σνομπ νομιζω πως πραγματι ειναι σαν να βλεπουμε αλλη σειρα γιατι ενα μεγαλο μερος της σειρας σου φαινεται εντυποσιακο ενω εμενα κακογραμμενο και αδιαφορο.
Για την κομωδια οκει ειναι καθαρα γουστο.Εγω λιωνω με τους πιγκουινους και ατακες του στυλ fabulous max και destiny.Αλλα ναι μακρααααν το πιο αστειο επεισοδιο ηταν το 4.

sc5bab.jpg

#139 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2011 - 02:17

Δυσκολεύωμαι να γελάσω σε αυτό το άνιμε, οι κωμικές σκηνές υπάρχουν για να δώσουν έναν πιο χαλαρό τόνο στη σειρά (Το ίδιο γινόταν και στο steins gate), πιστεύω οτι μαζί με τα έντονα χρώματα αυτό είναι ένα τέχνασμα του σκηνοθέτη για να μην έχουμε ένα σκοτεινό anime μιας και η συγκεκριμένη σειρά είναι ικανή να παρουσιάσει τις πιο αποκρουστικές αλλά και τις πιο αισιόδοξες όψεις τις ανθρώπινης ψυχής.

Πιστεύω όλοι οι χαρακτήρες θα έχουν μια ολοκληρωμένη εξέλιξη κατα τη διάρκεια της σειράς, όπως γίνεται ήδη και στα επόμενα περιμένω την χιμάρι να παίξει σημαντικό ρόλο στα δρώμενα. Το 9ο αγαπημένο επεισόδιο.

#140 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2011 - 00:48

επιασα και ειδα το 6-11 σημερα και ανεβαινει στην εκτιμηση μου η σειρα, οχι πολυ αλλα αρκετα ;)

μενει να δω πως θα εξελιχθει το στορυ γτ εχει πολλες πιθανοτητες για fail.

Spoiler: 11

ps. ωραια συζητηση απο πανω, αλλα εχει πολυ κειμενο οποτε δε θα τη διαβασω :)

#141 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2011 - 02:14

Spoiler: 11

Spoiler:

#142 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2011 - 23:54

Spoiler:

ουτε που θυμομουνα οτι ειχε αναφερθει κατι τετοιο .... thx

#143 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 15:00

Ένα AMV με καλό μοντάζ, αίσθηση του χιούμορ, και χωρίς τραγούδι των Linkin Park. Κι όμως, υπάρχει!
Youtube Video

Full opening song preview!
Youtube Video

#144 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2011 - 03:02

Αν είναι και αυτή κλισέ χαθήκαμε.[/SPOILER]

Το αυτό. :) Για την ώρα, παρόλο που με εκνευρίζει το γεγονός ότι πολλά πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει, η σειρά παρουσιάζει τα πράγματα με το δικό της ξεχωριστό τρόπο. Ακόμη και στο Utena δεν θυμάμαι να χρησιμοποιούνται τόσα σύμβολα σε κάθε σκηνή -κάτι για το οποίο τρελαίνομαι-, ή να σκέφτονται τόσο άκυρους τρόπους για να εξελιχθεί το σενάριο

Spoiler:

Τα θετικά στοιχεία είναι πάρα πολλά για την ώρα. Πολλούς χαρακτήρες έχει, οι περισσότεροι έχουν αρκετό ενδιαφέρον και δεν μένουν στάσιμοι -βλέπε Shoma και Ringo. Η μουσική είναι εξαιρετική και με βλέπω να λιώνω το soundtrack με την πρώτη ευκαιρία.

Η σειρά εξαρτάται απόλυτα από το τέλος της και το πόσο έξυπνο πρόκειται να είναι. Ελπίζω να μην μας αφήσουν ξεκρέμαστους εκεί και έχουμε κάτι ανάλογο με την Utena.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#145 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2011 - 15:27

Γαμάτο το 12.

Spoiler:

Δώστε κι άλλο!

HnH5aB0.jpg

#146 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2011 - 16:52

Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν έβλεπα το 12 ότι υπάρχει κάτι τόσο καλό στον κόσμο.

Spoiler:

Spoiler:

#147 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2011 - 21:40

Aνετα το καλυτερο επεισοδιο μεχρι τωρα.Μικρη απορια
Spoiler:

sc5bab.jpg

#148 sicada

sicada

Organized Chaos

• Members
  • 121 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBeyond the Wall

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2011 - 02:00

Εξαιρετικό το επεισοδιο!!

Kalamaris
Spoiler:

Sleep with the devil and then you must pay
Sleep with the devil, the devil will take you away

#149 kon1991

kon1991

Spoiling Spammer

• Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2011 - 23:53

Ολο και πιο αγρια cliffhanger εχει αυτη η σειρα, δεν θα αντεξω αλλο.
Spoiler:

#150 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2011 - 01:21

αλο ενα ανιμε που ενω με ειχε τραβηξει αρκετα στην αρχη, αλλα καταντησε χαφνικα αδιαφορο και βαρετο >.>
@kon1991 ..λολ, ελιωσα με το com, axaxa, αν και δν εχω δει το τελευτεο to date ακομα :q (οι ακιροτητες συνεχιζονται) αντε να δουμε πως 8α εξελιχ8ει στη πορεια :P
(αυτη η σεζον λιγα καλα ανιμε ειχε τελικα) ;/
フカフカ