Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Minecraft

• Please log in to reply
34 replies to this topic

#16 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 23 May 2011 - 01:19

anime.gr minecraft server, make it happen. XD

LfNX0dh.png

#17 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 posts

Posted 23 May 2011 - 18:02

εγω παιδια αντιμετωπισα πολλα προβληματα στην αγορα του. χρησιμοποιησα 2 πιστωτικες κ τπτ. τελικα εδωσα λεφτα σε εναν φιλο μ π κανει πολλες αγορες στο διαδικτυον κ μου το εκανε...
Posted Image

#18 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 23 May 2011 - 18:03

To σκέφτομαι ειλικρινά, θα είχε πολύ γέλιο...έχω και ένα domain κάπου ξέμπαρκο..:hiding_something:

Κάποια στιγμή θα πρέπει να ανανεώσω και αυτό ο κόπανος...:zetsubou:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#19 Terraplant

Terraplant

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts
  • LocationΜεταξύ Θεσσαλονίκης και Equestria.

Posted 18 June 2011 - 01:47

Έπαιζα που και που αλλά τώρα έχω σταματήσει. Έχετε κάναν ελληνικό server;

#20 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 posts

Posted 31 October 2011 - 18:56

εχουμε εναν με πολλους ελληνες, αλλα οχι ελληνικο. ο διαχειριστης ηταν ελληνας, αλλα χαθηκε κ κραταμε τον σερβερ 3 ατομα τωρα, εγω (υπευθυνος ελληνικου τμηματος και ο πιο χαμηλοβαθμος απο τους 3) ενας γερμανος (γενικος διαχειριστης, ο πιο υψηλοβαθμος) κ ενας αγγλος (βοηθος διαχειρστη κ υπευθυνος forum, 2ος στην ιεραρχια)

το forum μας ειναι : http://www.gulucraft.com/index.php
Posted Image

#21 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 31 October 2011 - 19:55

κιεγω επαιζα, που και που, ισος αρκετα για καπιο καιρο, και λιγο λαν μ'αλλο ενα παιδι xD αν και το χω σταματησει τωρα, δν το χω αγορασει για να πσιζα online >.> πρεπει να χει τρελο γελιο το online παντος xD ειναι ωραιο παιχνιδακι, αν και με τη πρωτη ματια, λες wtf is dat? μετα σε τραβαει ^^
フカフカ

#22 RestInPieces

RestInPieces

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 20 January 2012 - 21:07

Best. Game. Ever! + τα καλυτερα 10e που εχω δωσει ποτε τολμω να πω.

Το single γινεται βαρετο μετα απο λιγο. Το online ειναι που τα σπαει. Με μπολικα plugins ειναι αλλη φαση ενας server.

#23 CoRnXGR

CoRnXGR

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 26 January 2012 - 15:16

Ξεκίνησα και εγώ πριν κανένα (1,5 σχεδόν) χρόνο. Είχα κόπια από το TPB και πίστευα πως δεν θα το αγόραζα ποτέ, λόγω των γραφικών, του μειωμένου adventure και γενικά του όλου concept. Όταν όμως άρχισαν να γίνονται update, έβλεπα τα βίντεο στο YT και τρελαινόμουν. Έτσι το αγόρασα. Μπήκα σε servers, έφτιαξα άπειρα κάστρα. Όμως σταμάτησα να παίζω, αφού μετά από τα πολλά updates το παιχνίδι έγινε λιγάκι βαρύ για τον υπολογιστή μου, ο οποίος κράσαρε 4 φορές όσο έπαιζα. :P
Είμαι νέος και όντας μικρούλης σας παρακαλώ να μου φέρεστε με σεβασμό! :deadga6:

#24 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 30 January 2012 - 00:31

Dante-kun, αν το δεις αυτό, ο λαός απαιτεί updated textures για το Albion και Better Than Wolves / Buildcraft support :P

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#25 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 30 January 2012 - 00:39

ηλίθιο παιχνίδι! κ εθιστικό παιχνίδι δεν λες τίποτα :P 2 φίλοι μου καίγονται κ μου λέγανε να μπω να παίξω στο σέρβερ κτλπα και ξενυχτούσαν παίζοντας λέγοντας μου ιστορίες το πως θα έχτιζαν τα κάστρα τους, και δεν ξέρω κι εγώ τι έκανες εκεί μέσα...
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#26 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 02 February 2012 - 10:30

θα μπορούσα να πω πως είναι τρελά εθιστικό παιχνίδι =ρ

Ειδικά για τα γραφικά και το τι πρέπει να κάνεις είναι τρελά εθιστικό =ρ

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on

#27 MangekyouSharingan97

MangekyouSharingan97

*Cyborg*

• Members
  • 52 posts
  • LocationZografou

Posted 04 February 2012 - 00:44

Έχω φάει μεγάλο κάψιμο με το Minecraft . Πορωτικό game ... Έχω φτιάξει περίπου 10 σπίτια και τώρα δουλεύω για να φτιάξω κάτι σαν κάστρο ...
Ευτυχώς που υπάρχει και peaceful mode να λέμε ... :P
"I am lightning . The rain transformed ."

#28 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 04 May 2012 - 09:25

Dante-kun, αν το δεις αυτό, ο λαός απαιτεί updated textures για το Albion και Better Than Wolves / Buildcraft support :P

Βασικά πρέπει να στρώσω κώλο να τα κάνω και τα τρία update.

Albion
Deuteros
Avaritia

Επίσης, πρέπει επιτέλους να ξεκινήσω να φτιάχνω και textures για το technic pack. Αλλάπουχρονοςτοκερατομουμεσα...Τ_Τ

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#29 sephirothsw

sephirothsw

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 30 April 2013 - 22:46

Youtube Video

Καλησπερα. Αυτη ειναι μια σειρα minecraft με το mod Tekkit. Σε οποιον αρεσει ας ριξει μια ματια!!!

#30 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 10 May 2013 - 00:10

Youtube Video

The true Minecraft starts here

HnH5aB0.jpg