παει για το twice in a lifetime με rock o superman >.>
Χαχα
Και πέρα του όλου 'Twice in a lifetime!' θέματος, κρίνοντας από τα 2 matches του Rock με τον CM Punk, μπορεί να είναι πιο buffed εμφανισιακά από παλιά αλλά το cardio του είναι μαύρο χάλι: στα 5 λεπτά τα έχει φτύσει, οπότε άντε τα headlocks από τον Punk & λοιπό time-wasting (τα ίδια τα matches δε μου έκαναν καθόλου εντύπωση - δεν είναι πως έχω κάποιο νοσταλγία για το Rock from back in the day & καλά να είναι ο Punk, ο οποίος ήταν τόσο καλύτερος στο mic που δεν ήταν καν αστείο).
Οπότε, άντε πάλι ένα μέτριο Rock vs Cena match (το οποίο 100% θα κερδίσει ο Cena). Κάτι θα έλεγε σαν triple threat & με τον Punk μέσα, όπως φαίνεται να το προετοίμαζαν για άμα ο Undertaker {*} δεν μπορούσε για το rumored match με τον Punk - αλλά μάλλον θα συμβεί.
{*} Undertaker, όπως φαίνεται και από το γεγονός ότι ήταν καθοριστικός στο ν'αρχίσω *points στα 2 matches που είπε ότι ήταν αυτά που got the ball rolling*, μου αρέσει πάρα πολύ, τον θυμάμαι από τότε παλιά (ώρε, vs Hulk Hogan & τα συναφή), & μου έκανε έκπληξη το ότι δούλευε ακόμη & πόσο, well, γέρος έμοιαζε - πολύ πιθανόν αυτά να με ώθησαν να τα δω τα matches.
Και με τον Cena προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος technician, αλλά δεν είναι πως δεν έχει πολύ καλά matches στην καριέρα του, οπότε no issue there. Το θέμα είναι το booking του & η WWE να βρίσκεται στην κατανοητή θέση του να μη θέλει να μειώσει της τρελές πωλήσεις που εξακολουθεί να φέρνει ο Cena, η οποία όμως δημιουργεί μακροχρόνια προβλήματα (τα οποία ήδη φαίνονται).
το wwe μια εχει καλα ppv και "ματσαρες" και την αλλη δεν βλεπεται καθολου τα εβδομαδιαια δεν καθομαι να τα δω ειδικα κατι 3ωρα raw δεν αντεχει ο οργανισμος μου οποτε κρινω μονο απο τα ppv
Οι εβδομαδιαίες εκπομπές είναι απάλευτες. Να είναι καλά το fast forward που μετατρέπει τις 2,5 ώρες του RAW (χωρίς διαφημίσεις) στην 1 ώρα maximum (άμα έχει κάνα καλό match). To ότι το Shackdown είναι 1 ώρα μικρότερο & παρόλ' αυτά ακόμη πιο bloated τα λέει όλα. Παίζει το NΧΤ να είναι το μόνο show που βλέπετε έχουν, actually.
Ευτυχώς υπάρχουν & κάνας CM Punk, The Shield (που ήταν όλα τα λεφτά & στα 3 matches μέχρι στιγμής!), Team Hell No, & ο occasional Jericho, το make it through. Και η AJ Lee.

Θα ήταν καλύτερα άμα το booking των Ziggler, Cesaro, Barrett, κλπ. δεν ήταν για κλάματα. Αλλά τι να περιμένεις με την WWE που έχει κάνει σαν τα μούτρα τους, π.χ. το divas ή το tag team division.
tna,roh,czw εχουν πεσει αρκετα σε σχεση με παλια κυριως κακο booking και αδυναμο roster οποτε μου μενει το chikara το οποιο εχει ανοδικα shows
Που λες, αυτές τις μέρες έβλεπα το Under the Hood '12 από Chikara. Rudo Jigsaw = όλα τα λεφτά
Βλέπεις καθόλου Ιαπωνικά / puro stuff? Εγώ έχω δει μόνο αποσπασματικά matches αλλά έχω ακούσει τόσο καλά λόγια για King of Pro Wrestling '12 PPV της NJPW που λέω να κάνω μία αρχή με αυτό.
Υ.Γ. Μιλώντας για torrents: Kαταραμένο Xtreme Wrestling Torrents! (o πιο καλός σχετικός tracker out there) Δεν είναι πως δε θέλω να κάνω seed αλλά ότιδήποτε έχω κατεβάσει είχε μετά ελάχιστο upload (ακόμη & πρόσφατα πράγματα που φαίνονταν να έχουν κίνηση, στο σημείο που νομίζω πως κάπως μπλοκάρομαι στο seeding), οπότε πως να κρατήσω το 0.7 ratio που θέλετε & τρώω warnings ότι έχω μία βδομάδα πριν γίνει banned το account την επόμενη ημέρα απ'όταν γραφτώ. Δε φταίω μετά εγώ αν κάνω μόνο raid τα torrents!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
For reference, τα 2 Undertaker vs Shawn Michaels matches που έχω αναφέρει:
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Yo! Master: 03 Μάρτιος 2013 - 00:27