Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

wrestling topic


  • Please log in to reply
85 replies to this topic

#76 Yo! Master

Yo! Master

    Tiefling Compatible

  • Members
  • 538 posts

Posted 03 March 2013 - 00:26

παει για το twice in a lifetime με rock o superman >.>


Χαχα

Και πέρα του όλου 'Twice in a lifetime!' θέματος, κρίνοντας από τα 2 matches του Rock με τον CM Punk, μπορεί να είναι πιο buffed εμφανισιακά από παλιά αλλά το cardio του είναι μαύρο χάλι: στα 5 λεπτά τα έχει φτύσει, οπότε άντε τα headlocks από τον Punk & λοιπό time-wasting (τα ίδια τα matches δε μου έκαναν καθόλου εντύπωση - δεν είναι πως έχω κάποιο νοσταλγία για το Rock from back in the day & καλά να είναι ο Punk, ο οποίος ήταν τόσο καλύτερος στο mic που δεν ήταν καν αστείο).

Οπότε, άντε πάλι ένα μέτριο Rock vs Cena match (το οποίο 100% θα κερδίσει ο Cena). Κάτι θα έλεγε σαν triple threat & με τον Punk μέσα, όπως φαίνεται να το προετοίμαζαν για άμα ο Undertaker {*} δεν μπορούσε για το rumored match με τον Punk - αλλά μάλλον θα συμβεί.

{*} Undertaker, όπως φαίνεται και από το γεγονός ότι ήταν καθοριστικός στο ν'αρχίσω *points στα 2 matches που είπε ότι ήταν αυτά που got the ball rolling*, μου αρέσει πάρα πολύ, τον θυμάμαι από τότε παλιά (ώρε, vs Hulk Hogan & τα συναφή), & μου έκανε έκπληξη το ότι δούλευε ακόμη & πόσο, well, γέρος έμοιαζε - πολύ πιθανόν αυτά να με ώθησαν να τα δω τα matches.

Και με τον Cena προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος technician, αλλά δεν είναι πως δεν έχει πολύ καλά matches στην καριέρα του, οπότε no issue there. Το θέμα είναι το booking του & η WWE να βρίσκεται στην κατανοητή θέση του να μη θέλει να μειώσει της τρελές πωλήσεις που εξακολουθεί να φέρνει ο Cena, η οποία όμως δημιουργεί μακροχρόνια προβλήματα (τα οποία ήδη φαίνονται).


το wwe μια εχει καλα ppv και "ματσαρες" και την αλλη δεν βλεπεται καθολου τα εβδομαδιαια δεν καθομαι να τα δω ειδικα κατι 3ωρα raw δεν αντεχει ο οργανισμος μου οποτε κρινω μονο απο τα ppv


Οι εβδομαδιαίες εκπομπές είναι απάλευτες. Να είναι καλά το fast forward που μετατρέπει τις 2,5 ώρες του RAW (χωρίς διαφημίσεις) στην 1 ώρα maximum (άμα έχει κάνα καλό match). To ότι το Shackdown είναι 1 ώρα μικρότερο & παρόλ' αυτά ακόμη πιο bloated τα λέει όλα. Παίζει το NΧΤ να είναι το μόνο show που βλέπετε έχουν, actually.

Ευτυχώς υπάρχουν & κάνας CM Punk, The Shield (που ήταν όλα τα λεφτά & στα 3 matches μέχρι στιγμής!), Team Hell No, & ο occasional Jericho, το make it through. Και η AJ Lee. ;)

Θα ήταν καλύτερα άμα το booking των Ziggler, Cesaro, Barrett, κλπ. δεν ήταν για κλάματα. Αλλά τι να περιμένεις με την WWE που έχει κάνει σαν τα μούτρα τους, π.χ. το divas ή το tag team division.


tna,roh,czw εχουν πεσει αρκετα σε σχεση με παλια κυριως κακο booking και αδυναμο roster οποτε μου μενει το chikara το οποιο εχει ανοδικα shows ;)


Που λες, αυτές τις μέρες έβλεπα το Under the Hood '12 από Chikara. Rudo Jigsaw = όλα τα λεφτά


Βλέπεις καθόλου Ιαπωνικά / puro stuff? Εγώ έχω δει μόνο αποσπασματικά matches αλλά έχω ακούσει τόσο καλά λόγια για King of Pro Wrestling '12 PPV της NJPW που λέω να κάνω μία αρχή με αυτό.


Υ.Γ. Μιλώντας για torrents: Kαταραμένο Xtreme Wrestling Torrents! (o πιο καλός σχετικός tracker out there) Δεν είναι πως δε θέλω να κάνω seed αλλά ότιδήποτε έχω κατεβάσει είχε μετά ελάχιστο upload (ακόμη & πρόσφατα πράγματα που φαίνονταν να έχουν κίνηση, στο σημείο που νομίζω πως κάπως μπλοκάρομαι στο seeding), οπότε πως να κρατήσω το 0.7 ratio που θέλετε & τρώω warnings ότι έχω μία βδομάδα πριν γίνει banned το account την επόμενη ημέρα απ'όταν γραφτώ. Δε φταίω μετά εγώ αν κάνω μόνο raid τα torrents!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



For reference, τα 2 Undertaker vs Shawn Michaels matches που έχω αναφέρει:



Youtube Video





Youtube Video

Edited by Yo! Master, 03 March 2013 - 00:27.

----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#77 Yo! Master

Yo! Master

    Tiefling Compatible

  • Members
  • 538 posts

Posted 03 March 2013 - 21:35

Επίσης:

"jeffhardy"

:)
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#78 jeffhardy

jeffhardy

    Imagi-Knight

  • Members
  • 1,117 posts

Posted 03 March 2013 - 23:38

Για τον Rock δεν με ενοχλει τοσο η αποδοση του εντος ρινγκ αλλα εξω απο αυτο
Τα προμο του απο το σεναριο με τον σινα μεχρι τωρα με τον πανκ ηταν για μενα παντα βαρετα χλιαρα σε κουραζαν δεν ξερω παλια μου αρεσαν τωρα ομως οχι κανονικα τον τιτλο θα πρεπε να τον εχει ενας ziggler τωρα αλλα οκ kids want tooth fairy vs the marine και αυτο θα παρουν...

Ο Cena καλως η κακως ειναι η βιτρινα του wwe θα τον φαμε αρκετα χρονια ακομα στη μαπα και σε ποσα αλλα main events να διαλυει nexus,the shield και οτι βρεθει στο δρομο του ουτε εμενα με ενοχλει σε βαθμο να πω δεν αντεχω αλλο αλλα οπως εχω πει και παλιοτερα στο gwc(greek wrestling community) o cena κανει παπαδες στα stipulation matches edge-cena ladder match,cena-umaga last man standing match για αυτο ελπιζω μηπως εχουμε κατι τετοιο και στη wm να γινει λιγο πιο ενδιαφερον το σκηνικο βρε αδερφε :P

Για το divas division ειχα διαβασει προ καιρου οτι πηραν την sara del rey για να εκπαιδευσει τις νεες σταρλετες τωρα αυτο κατα ποσο εχει γινει δεν ξερω επειδη δεν παρακολουθω NXT αλλα και παλι δεν περιμενω και πολλα απο το συγκεκριμενο division ενω στο tag team division εχεις τρομερο υλικο και δεν το χρησιμοποιεις σωστα εγω ελπιζω καποτε να δω teag team ομαδα antonio cesaro - cassius ohno να θριαμβευει οπως και στα indys εστω για λιγο.

Το Chikara ειναι αγαπη απλα ο τελειος συνδυασμος wrestling + comedy σου προτεινω να κατεβασεις και να δεις το joshimania event 3 μερες με θηλυκες παρουσιες απο την ιαπωνια και ποιοτικο wrestling oπως και το high noon το οποιο για μενα ειναι απο τα καλυτερα show του chikara τα τελευταια χρονια!!

theres a sneak peek for ya:

Youtube Video


Youtube Video


Iαπωνικα promotions δεν παρακολουθω πλεον παλιοτερα εβλεπα DDT και BJW για τα deathmatches του ^^

(ΥΓ) 1: To XWT ευτυχως ανοιγει συχνα τα registrations του δεν εχει περασει ποτε πανω απο βδομαδα που να εχω φαει μπαν και να μην μπορω να ξαναγραφτω χθες το βραδυ γραφτηκα και στα δυο 100% success :riiight:
(ΥΓ) 2: Το δικο μου match of the year για το 2012 κανει το undertaker vs hbk να φαινεται τοσοδουλικο :)

Youtube Video

Edited by jeffhardy, 03 March 2013 - 23:40.


#79 Yo! Master

Yo! Master

    Tiefling Compatible

  • Members
  • 538 posts

Posted 04 March 2013 - 00:48

Για τον Rock δεν με ενοχλει τοσο η αποδοση του εντος ρινγκ αλλα εξω απο αυτο
Τα προμο του απο το σεναριο με τον σινα μεχρι τωρα με τον πανκ ηταν για μενα παντα βαρετα χλιαρα σε κουραζαν δεν ξερω παλια μου αρεσαν τωρα ομως οχι κανονικα τον τιτλο θα πρεπε να τον εχει ενας ziggler τωρα αλλα οκ kids want tooth fairy vs the marine και αυτο θα παρουν...


Ναι, τα promos του Rock ήταν απλά puerile ("cookiepuss"? το να μιλάει για το πουλί του Heyman?) & τα περισσότερα βαρετά ή άσχετα (όπως αυτό πριν το match στο 'Royal Rumble' really? το γυρίσαμε ότι το κάνεις για όλους μας & θα το κερδίσουμε μαζί?).

Η αντιπαράθεση με τον CM Punk δε βοήθησε καθόλου, on top of that. "Boxing with god" & all that.


Ο Cena καλως η κακως ειναι η βιτρινα του wwe θα τον φαμε αρκετα χρονια ακομα στη μαπα και σε ποσα αλλα main events να διαλυει nexus,the shield και οτι βρεθει στο δρομο του ουτε εμενα με ενοχλει σε βαθμο να πω δεν αντεχω αλλο αλλα οπως εχω πει και παλιοτερα στο gwc(greek wrestling community) o cena κανει παπαδες στα stipulation matches edge-cena ladder match,cena-umaga last man standing match για αυτο ελπιζω μηπως εχουμε κατι τετοιο και στη wm να γινει λιγο πιο ενδιαφερον το σκηνικο βρε αδερφε


Δύσκολο το stipulation match όταν ο Rock δε μπορεί να πάρει τα πόδια του. Εκτός άμα είναι για το πιος θα περάσει την περισσότερη ώρα στο πάτωμα βαριαναπνέοντας . ;)

Πάντως μου έκανε έκπληξη που στο The Shield vs. Cena / Sheamus / Ryback κέρδισαν οι πρώτοι. Όχι πως έγινε ο Cena pinned αλλά υπήρχε ένα μεγάλο διάστημα που έκανα wail on him. Βέβαια, δεν τους βλέπω να κερδίζουν & στο WM αλλά ποτέ δεν ξέρεις!


Για το divas division ειχα διαβασει προ καιρου οτι πηραν την sara del rey για να εκπαιδευσει τις νεες σταρλετες τωρα αυτο κατα ποσο εχει γινει δεν ξερω επειδη δεν παρακολουθω NXT αλλα και παλι δεν περιμενω και πολλα απο το συγκεκριμενο division


Αληθεύει. Το κύριο talent που έχουν είναι η Britani Knight / Paige, που είναι πράγματι καλή, αλλά μόνο της τη να την κάνεις.


ενω στο tag team division εχεις τρομερο υλικο και δεν το χρησιμοποιεις σωστα εγω ελπιζω καποτε να δω teag team ομαδα antonio cesaro - cassius ohno να θριαμβευει οπως και στα indys εστω για λιγο.


Reunion των Kings of Wrestling & τα σπάσουν όλα, ε? I approve.

Το άκουσες πως ο El Generico έγινε signed στο NXT, by the way?


Το Chikara ειναι αγαπη απλα ο τελειος συνδυασμος wrestling + comedy σου προτεινω να κατεβασεις και να δεις το joshimania event 3 μερες με θηλυκες παρουσιες απο την ιαπωνια και ποιοτικο wrestling oπως και το high noon το οποιο για μενα ειναι απο τα καλυτερα show του chikara τα τελευταια χρονια!!


Κατεβάζω όλα τα show του '11 as we speak! (υπάρχει μεγάλο & freeleech torrent με αυτά)


(ΥΓ) 2: Το δικο μου match of the year για το 2012 κανει το undertaker vs hbk να φαινεται τοσοδουλικο :


Δεν πρόκειται να παραπονεθώ για κανένα Daniel Bryan vs CM Punk match. Τώρα, αν άφηναν τον πρώτο να κάνει πιο συχνά του παπάδες του.
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#80 Yo! Master

Yo! Master

    Tiefling Compatible

  • Members
  • 538 posts

Posted 04 March 2013 - 08:12

Και τι έχεις να πεις για τον Jeff Hardy ως TNA World Heavyweight Champion?
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#81 Yo! Master

Yo! Master

    Tiefling Compatible

  • Members
  • 538 posts

Posted 05 March 2013 - 09:22

And Undertaker is back!

Το match με τον CM Punk στη Wrestlemania is a lock.
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#82 jeffhardy

jeffhardy

    Imagi-Knight

  • Members
  • 1,117 posts

Posted 17 July 2013 - 03:01

[youtube]http://youtu.be/SB8FI1ozv2Y[/youtube] mmm i got a question did i just go back in time to the year 2002? 11 χρονια μετα εβγαλαν την ιδια κορυφαια ματσαρα που ειχαν βγαλει και τοτε απο τις λιγες φορες που θα δουμε τετοιο διαμαντακι σε εβδομαδιαιο raw Posted Image

Edited by jeffhardy, 17 July 2013 - 03:01.


#83 Yo! Master

Yo! Master

    Tiefling Compatible

  • Members
  • 538 posts

Posted 10 April 2014 - 19:27

R.I.P. Ultimate Warrior

 

 

og-warrior-1_zpsab325e94.png

 

 

Youtube Video

 

Youtube Video

 

Youtube Video


Edited by Yo! Master, 10 April 2014 - 19:33.

----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#84 GkLoc

GkLoc

    .: BlackStar :.

  • Members
  • 1,233 posts

Posted 10 April 2014 - 21:09

Ανατριχιαστικό το τελευταίο promo.. λίγες ώρες πριν χάσει την ζωή του.


Berserk___Gatsu.jpg


#85 jeffhardy

jeffhardy

    Imagi-Knight

  • Members
  • 1,117 posts

Posted 10 April 2014 - 23:29

RIP WARRIOR

 

εν αναμονη καινουργιου warrior dvd που να τιμα  τη μνημη του όχι όπως το self destriction of ultimate warrior

 

 



#86 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 15 October 2015 - 02:55

Necromancy επειδή σε βραδινή βόλτα σε wrestling μέρη έπεσα στο παρακάτω διαμάντι:

 

Youtube Video

 

Άψογο από την αρχή ως το τέλος. Στα πάντα.

 

WWF at its finest.

 

related trivia: ήταν λίγες μέρες μετά το 9/11


qzMHWHd.png