Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Αγορές μέσω internet για cosplay


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 YuukiCross

YuukiCross

    Starting...

  • Members
  • 5 posts

Posted 18 April 2011 - 17:50

Καλησπέρα σε όλους!Αποφάσισα να ξεκινήσω μια καινούργια συζήτηση με βάση κάποιες απορίες που έχω σχετικά με παραγγελίες από το ίντερνετ για την τελειοποίηση ενός cosplay.Βασικά,να οι απορίες που έχω(και σίγουρα δεν είμαι η μόνη..:hmmm:


1.Αν επιθυμώ να αγοράσω ένα προϊόν από το ίντερνετ(π.χ. e-bay) που αποτελεί μέρος από το cosplay μου,π.χ. μια περούκα,αλλά δεν έχω κάρτα,γίνεται να τα πληρώσω με αντικαταβολή στον courier ?

2.Αν δεν ισχύει το παραπάνω,υπάρχουν ιστοσελίδες για cosplay products που δέχονται αντικαταβολή και τα παραδίδουν στην πόρτα σου?

3.Σε περίπτωση καθυστέρησης παραγγελίας πού θα απευθυνθώ?


Υ.Γ. Δεν βαριέμαι να ψάξω...Έψαξα και δυστυχώς η ασάφεια υπήρξε κυρίαρχη στις απαντήσεις που έλαβα..:sigh2: Ευχαριστώ πολύ και πάλι!

#2 SouLSLayeR

SouLSLayeR

    Anime Freak

  • Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 18 April 2011 - 19:05

1ον: http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=2560

..και μιας που είμαι στις καλές μου ας σπαμάρω και λίγο.

Αν θες να πάρεις από το ebay χρειάζεσαι κατά 99% paypal.
Αν είσαι πάνω από 18 και έχεις βγάλει ΑΦΜ, πήγαινε σε μια τράπεζα και άνοιξε ένα λογαριασμό. Απ' ότι ξέρω το paypal πια δέχεται σκέτους λογαριασμούς (εννοώ δεν χρειάζεται πια να βγάλεις και την χρεωστική που είναι συνδεδεμένη σε αυτόν), άρα κάνεις και ένα account στο paypal, ακολουθείς τις οδηγίες etc, και περιμένεις το confirmation code, που πρέπει ΕΣΥ να πάρεις την τράπεζα 3-5 μέρες μετά να στο πεi.

Επίσης το courier στις περισσότερες περιπτώσεις βγαίνει ακριβότερο από αυτό που αγοράζεις, αλλά τεσπα.

Αν αργήσει/εξαφανιστεί/δεν έρθει ποτέ τα κανονίζεις με τον seller.
Συνήθως, παρόλα τα chinglish (αφού σχεδόν όλο το ebay κινέζοι είναι XD) τους, είναι πολύ εξυπηρετικοί και απαντάνε γρήγορα.

#3 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 April 2011 - 21:38

Locked & Moved.

YuukiCross παρακαλώ την επόμενη φορά περισσότερη προσοχή που ανοίγεις τα thread σου και καλό είναι να χρησιμοποιείς το search για να δεις αν προυπάρχει κάποιο ανάλογο.