Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Hotarubi No Mori e | Into the Forest of Fireflies` Light

• Please log in to reply
23 replies to this topic

#16 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 27 February 2012 - 15:43

καλα με το Νatsume εχει τρομακτικες ομοιωτητες xD γενικως πολυ ωραια ταινεια ητανε, πριν λιγο την ειδα κιεγω...τελεια ατμοσφαιρα και ομορφη ιστορια :3 παει καιρος που εχω να ευχαριστι8ω καποια ανιμε-movie ετσι...σκεδον δε καταλαβα ποτε τελιωσε :P Tραγικο λιγο τελειωμα...αλλα ταυτοχρονως και πολυ ομορφο...και η σχεση των χαρακτηρων εξελισοτανε πολυ ωραια :3

η Hotaru και ο Gin χαρταετό! Καλή μας Καθαρή Δευτέρα! (μα τέλειο timing!)[/SPOILER]

Πραγματικα...:blurah5::hihi2:
フカフカ

#17 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 27 February 2012 - 16:49

Πανέμορφο και πανβαρετό(!)
Spoiler:

#18 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 February 2012 - 22:18

Spoiler:

Πάρα πολύ καλή εκτέλεση εν ολίγοις, που δεν μπορώ να βρω κάποιο ουσιαστικό ελάττωμα. Μακάρι να βλέπαμε περισσότερες τέτοιες δουλειές.

#19 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 posts

Posted 05 March 2012 - 19:33

Υπέροχη ταινία. Η ατμόσφαιρα και οι χαρακτήρες μου θύμισαν Natsume. Πάρα πολύ καλό το pacing και συγκινητικό το τέλος. Η μουσική επίσης μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν έχω κάτι παραπάνω να σχολιάσω καθώς δεν βρήκα κανένα αρνητικό. Η ώρα πέρασε χωρίς να το καταλάβω.
Posted Image

#20 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 16 March 2012 - 11:19

Τα πρώτα λεπτά της ταινίας είναι child abuse : the anime XD

Πανέμορφο μικρό ταινιάκι που το βλέπεις και δεν καταλαβαίνεις πώς περνάει η ώρα. Μια γλυκιά ιστορία αγάπης. Αρχετυπική στη σύλληψη της αλλά όμορφα εκτελεσμένη.

Spoiler:

Σπάνια ενα anime αποτυπώνει τόσο ουσιαστικά μία αγάπη και το συγκεκριμένο το κάνει ήρεμα χωρίς υπερβολές. Μπράβο και πάλι μπράβο.

xbJ3b2w.jpeg

#21 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 16 March 2012 - 22:48

Πολύ συγκινητική ταινία! Παραλίγο και θα έκλαιγα. Τη λατρεία μου την έδειξε και στο ομώνυμο manga. Πραγματικά είναι από τις περιπτώσεις μιας ταινίας που μπορεί να σου περάσει τόσα πολλά σε μικρή χρονική διάρκεια.

Έχεις αυτήν την μελαγχολία διότι ξέρεις το τέλος ή ξέρεις ότι το τέλος θα είναι τραγικό, αλλά περιμένεις προσηλωμένος στην οθόνη και αναμένεις το owari!

Δεν έχω λόγια για τη συγκεκριμένη δουλειά, την οποία σαν ταινία τη θεωρώ διαμαντάκι!

Σίγουρα αξίζει να αφοσιώσει κάνεις 45 λέπτα για την ταινία ετούτη.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#22 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 05 April 2012 - 10:26

Αρκετά αξιόλογο ova-ki μου άρεσε αρκετά, όμορφο σχέδιο, συγκινήθηκα και ελαφρώς στο τέλος, εν ολίγοις μια ευχάριστη ωρίτσα. (45min)

Πάντως θεωρώ πως θα μπορούσε να είναι και λίγο καλύτερο, σε pace και όσο αφορά το σενάριο σε αυτή τη θεματολογία, πολλά θέλω να μου πείτε... Ίσως φταίει ότι έχω πετύχει και καλύτερη εκτέλεση και συγκίνηση με αυτή τη θεματολογία όπως π.χ. στο Hanada Shounen-shi, σε επεισόδια mushishi, αλλά και σε λίγα του Natsume που ήταν πιο αξιόλογα και συγκινητικά απ' το majority της σειράς.

Oμολογουμένως οι ομοιότητες με το Natsume δεν είχαν τέλος ήταν πάρα μα πάρα πολλές. Σε βαθμό να λες wtf (!!). Πήγα μετά από περιέργεια να τσεκάρω συντελεστές, ποιος έγραψε το σενάριο κτλπ και ναι ο σεναριογράφος ήταν ο ίδιος mangaka του Natsume Series, που δεν είδα να ανέφερε κανείς. Έτσι εξηγούνται οι τόσες ομοιότητες, λογικό...

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#23 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 06 April 2012 - 16:36

τι ειδα και εγω και μπορω να πω οτι ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ! πραγματικα πατησε ολα τα σωστα κουμπια και ξυπνησε τν ευαισθητη ψυχη μεσα μου ( btw ειμαι τερμα αναισθητη) .
Spoiler:

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#24 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 27 May 2014 - 15:09

Ήθελα να δω την ταινία εδώ και τόσον καιρό (2 χρονάκια χαλαρά)... Μόλις την είδα τελικά (ταχύτητα γυμνοσάλιαγκα όμως) και με το ζόρι κρατιέμαι να μη ξαναβάλω τα κλάματα!!!   :nanana:

Τώρα, τι να πω που δεν έχει ειπωθεί ήδη σ' αυτό το thread??? Βασικά μ' έχετε καλύψει...

... Πάω να πλαντάξω πάλι~  :sadist: