Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Hotarubi No Mori e | Into the Forest of Fireflies` Light

• Please log in to reply
23 replies to this topic

#1 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 April 2011 - 22:07

Hotarubi no Mori E
蛍火の杜へ

Posted Image

Η Aniplex σε συνεργασία με την Brains Base αποφάσισαν να μεταφέρουν στην μεγάλη οθόνη το ομώνυμο manga της Yuki Midorikawa (πιο συγκεκριμένα ενός από τα οneshot που το αποτελούν). Tην σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Τakahiro Omori. Στον τομέα της μουσικης συναντάμε τον Yoshinori Makoto δουλειές του οποίου αποτελούν το Natsume Yuujinchu, Kuragehime και Baccano. H ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 17.09.2011.

~Λίγα λόγια για την ιστορία~

Πρόκειται για την ιστορία ενός νεαρού κοριτσιού της Ηοtaru η οποία χάνει τον δρόμο της μέσα σε ένα μαγεμένο δάσος όπου λέγεται ότι κατοικούν πνεύματα. Μπροστά της βρίσκεται ένα νεαρό αγόρι ο Gin o οποίος όμως αρνείται να την αφήσει να τον αγγίξει λέγοντας της ότι κάτι τέτοιο θα τον κάνει να εξαφανιστεί.

Περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής όμως το manga μου είχε αφήσει θετικότατες εντυπώσεις. Γλυκό τρυφερό και συγκινητικό ήταν από τα έργα που αξίζει να διαβάσει κανείς και τα οποία δεν ξεχνιούνται, οπότε έχω πολλές προσδοκίες από την συγκεκριμένη ταινία. Μακάρι να έρθει στα χέρια μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Youtube Video

~Anidb~
~ANN~
~Official Site~

Edited by iristella, 09 February 2012 - 18:40.

#2 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 12 April 2011 - 22:13

Μαγεμένο δάσος, πνεύματα, ρομάντζο αλά pushing daisies, και όμορφο art.
I am fucking sold!
Πότε με το καλό;

Posted Image

#3 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 12 April 2011 - 22:14

Από τις λίγες ταινίες που θέλω να δω. Εικόνα+ιστορία φαίνονται υπέροχα. :if: Άντε να δούμε πότε θα φτάσει στα pc μας.

+Δεν ήξερα πως είναι βασισμένη σε manga. I will check, maybe...

ySss0UF.jpg

#4 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 April 2011 - 22:21

Xωρίς να βάζω και το χέρι μου στη φωτιά βρήκα κάτι στο official site για 4/6/2011. Δεν παίρνω όρκο όμως γιατί δεν ξέρω τι μου μετέφρασε ακριβώς το Babelfish. Οταν μάθω περισσότερα θα τα προσθέσω στο πρώτο post.

#5 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 12 April 2011 - 22:21

Έχω κάνει thread για το manga. Έλεγα να κάνω και για το anime όταν είδα ότι ανακοινώθηκε αλλά φοβήθηκα μη με χλευάσετε για την ανυπομονησία μου...

Είναι σίγουρο ότι θα είναι μόνο η πρώτη ιστορία; Για να την επιμηκύνουν σε δύο ώρες θα πρέπει να την αλλάξουν, δηλαδή να τη χαλάσουν. Δύο ώρες για όλο το volume θα ήταν ό,τι πρέπει πάντως, αλλά τότε θα ήταν πιο λογικό να το βγάλουν σε OVA.

Edited by Warchief, 12 April 2011 - 22:57.
ορθογραφικό -.-

#6 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 12 April 2011 - 22:23

Π Λ Α Κ Α Κ Α Ν Ε Ι Σ ;! :OMG3:
:yahoo:
Πάει καιρός από τότε που το διάβασα, αλλά μου είχε κάνει τεράστια εντύπωση, πραγματικά. Πολύ καλά νέα, καθώς καλό είναι να υπάρχουν δημιουργίες που αξίζουν για αυτό το "κάτι παραπάνω/διαφορετικό". Εξαιρετικό manga!

Ψήθηκα άγρια!!!

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#7 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 April 2011 - 22:27

Warchief από ότι διάβασα από την περίληψη αυτό κατάλαβα. Αν μεταφέρουν και τα υπόλοιπα βέβαια θα είναι ευχής έργον.

~καλά και εγώ δεν κρατιόμουνα άλλο xD, οπότε είπα να το ρισκάρω. Αν και έχουμε και πιο ανυπόμονους οπότε δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα χλευασμού~

#8 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 12 April 2011 - 22:30

Kαλα νεα and all αλλα 50 σελιδες ιστοριουλα σε ταινια ακουγεται καπως.
Εκτος και αν μιλαμε για μικρου μηκους βεβαια.

Το manga ειναι αρκετα αξιολογο παντως και η συγκεκριμενη ιστορια ισως η καλυτερη απ τις 4 που περιλαμβανονται στο one shot.
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#9 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 12 April 2011 - 22:53

^Σίγουρα η καλύτερη. Αρκεί που θα υπάρχει σε anime αυτή η υπέροχη ιστοριούλα. Αν δε, γίνει και πολύ καλή, θα το βλέπουμε όποτε μας αρέσει! :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#10 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 16 April 2011 - 16:37

Πήγα και διάβασα το manga. Απλά υπέροχο. Ελπίζω το ίδιο να ισχύει και για την ταινία. :blingeye2:

#11 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 15 July 2011 - 01:44

Youtube Video

λίγο το char design με χάλασε. Καλό θα είναι.

#12 Astrinos

Astrinos

/人 ◕ ‿‿ ◕人\

• Members
  • 201 posts

Posted 15 July 2011 - 11:34

Θα την περημένω κι εγώ για δύο λόγους: 1ο για την φοβερή υπόθεση που έχει και 2ο γι' αυτό το χαριτωμένο φατσόνι της μικρής.... :awww:

Posted Image

Posted Image

#13 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 February 2012 - 18:45

Από τις 22 Φεβρουαρίου και έπειτα (οπότε βγαίνουν και τα DVD/Blue Ray) θα το έχουμε κοντά μας. Εxtended trailer added @ first post.

Φαίνεται πανέμορφο και πολύ πολύ γλυκό.

#14 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 27 February 2012 - 13:30

Βγήκε από Commie. Τελικά διαρκεί 40 λεπτά, και άλλα 5 το τραγούδι στο τέλος.

Aκολουθεί πιστά το manga και στην πλοκή και στο πνεύμα του, χωρίς στιλιστικές πρωτοβουλίες. Η μεταφορά είναι απλή και αφήνει την ιστορία να αναπνεύσει.

Το υλικό του manga για εμένα έχει μια μυστήρια δύναμη και αυτή φάνηκε και στην ταινία. Νομίζω πως προτιμώ το manga, ίσως επειδή το διάβασα πρώτο, ίσως για άλλους λόγους που δεν μπορώ να προσδιορίσω, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η ταινία κάνει κάτι λάθος.

Θα μπορούσε να είναι ένα arc του Natsume, και αν ήταν θα το θυμόμασταν σαν ένα από τα καλύτερα.

#15 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 27 February 2012 - 14:58

Μόλις την τελείωσα, και να μερικές εντυπώσεις:

Spoiler:

Posted Image

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^