Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

paintball Greek D-Day 2011


 • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 zweistein

zweistein

  ¢razÿ supεR Sнøø†εR

 • Members
 • 528 posts

Posted 12 April 2011 - 20:56

GET READYPosted Image

Συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκινήσαμε πέρσι τον Ιούνιο, ανακοινώνουμε την διοργάνωση του 2ου Ελληνικού D-Day, που θα διοργανωθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου
.
Μετά το ρεκόρ συμμετοχών με 215 παίκτες στο περσινό D-Day, φέτος ευελπιστούμε όχι μόνο να το ξεπεράσουμε, αλλά να καθιερώσουμε το Ελληνικό D-Day ως ένα από τα μεγάλα παιχνίδια σεναρίου της Ευρώπης.

Σε λίγες μέρες από τώρα θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για τις μονάδες της κάθε πλευράς, της αξιολόγησης και επιλογής διοικητών μονάδων και υπομονάδων, καθώς και η έναρξη της επιστράτευσης (registration).

Σαν παιχνίδι θα βασίζεται στο gameplay του 2010 αλλά με αρκετές βελτιώσεις, αλλαγές, επιπλέον αποστολές, αλλά και νέα στοιχεία, νέες ειδικότητες και νέες μονάδες.

Περισσότερα θα ακολουθήσουν σύντομα, στο website του παιχνιδιού και στο group στο Facebook.also more info here: http://d-day-greece.blogspot.com/edit: για το συγκεκριμένο topic, θα ζητήσω προαιρετικά συγγνώμη από τους διαχειριστές, καθώς σε κάθε ανακοίνωση που δημοσιεύεται θα την κάνω νέο post, ώστε να ενημερώνεται το topic με νέα ανάρτηση (και για να βλέπουν τα μέλη του forum ότι ανακοινώθηκε κάτι νεότερο).
αυτό, εάν δεν υπάρχουν αλλα posts, θα οδηγήσει σε multiposting. εάν οι διαχειριστές θεωρούν ότι αυτό δεν είναι σωστό, μπορούν να κάνουν merging αλλα και να με ειδοποιήσουν αναλόγως.

Edited by zweistein, 20 April 2011 - 17:25.


#2 Vegetasmate

Vegetasmate

  Seku hara desu!!!

 • Members
 • 356 posts

Posted 12 April 2011 - 22:00

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!:terror2::uhh::nanana::emptyonexg1::fromabove::frozen::oo::madtodeath::unlucky:

Εχω εξεταστικη εκεινη την περιοδο....γιατι? Η ζωη ειναι αδικη.... σνιφ....
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Posted Image

#3 zweistein

zweistein

  ¢razÿ supεR Sнøø†εR

 • Members
 • 528 posts

Posted 14 April 2011 - 01:05

και εγώ έχω εξεταστική.. αλλα πέρσι που το έχασα τελευταία στιγμή λόγο μαθήματος το μετάνιωσα!! φέτος θα πάω σίγουρα!!

#4 zweistein

zweistein

  ¢razÿ supεR Sнøø†εR

 • Members
 • 528 posts

Posted 14 April 2011 - 14:00

don't forget!!


[media]http://www.youtube.com/watch?v=EILlnhsjQU8[/media]

#5 zweistein

zweistein

  ¢razÿ supεR Sнøø†εR

 • Members
 • 528 posts

Posted 20 April 2011 - 17:14

νεότερη ανακοίνωση: Οι Μονάδες και οι Αποστολές τους.


Παρακάτω παρουσιάζονται οι Μονάδες της κάθε πλευράς καθώς και οι αποστολές τους. Οι αποστολές όμως μπορεί να αλλάξουν ή να προστεθούν νέες μέχρι την ημέρα του παιχνιδιού.


Κατά την διαδικασία του Registration οι παίκτες θα μπορούν να διαλέγουν την μονάδα που επιθυμούν να παίξουν. Όμως η απόφαση τους δεν θα είναι και η τελική αφού μπορεί για λόγους ισορροπίας δυνάμεων να "μετατεθούν" σε άλλη μονάδα ή ακόμα και σε διαφορετική πλευρά.1st Army (Big Red One)
Posted Image
1st Infantry Reg.
2nd Infantry Reg.
3rd Machine Gun Reg
εφεδρικές 4rh & 5th Infantry Reg.
Πρόκειται για τον κύριο όγκο των στρατευμάτων των Συμμάχων. Σκοπός τους είναι να ολοκληρώσουν την επική αποβατική ενέργεια στην Ακτή Omaha με την 352η των Γερμανών απέναντι τους, να καταστρέψουν στην συνέχεια την Γερμανική Πυροβολαρχία στο Brécourt Manor και τέλος να καταλάβουν το χωριό Sainte-Mère-Église ενεργώντας μαζί με τις αερομεταφερόμενες δυνάμεις


82nd Airborne
Posted Image
Αποτελούν εφεδρική δύναμη κατά την διάρκεια της απόβασης στην Ακτή Omaha.

Στην επόμενη φάση μαζί με την 101η θα πρέπει να ασφαλίσουν τον δρόμο μεταξύ Carentan και Cherbourg.
Τέλος θα πραγματοποιήσουν αναγνώριση πριν την επίθεση στα περίχωρα του Sainte-Mère-Église


101st Airborne Div.
Posted Image
Αποτελούν εφεδρική δύναμη κατά την διάρκεια της απόβασης στην Ακτή Omaha.
Στην επόμενη φάση μαζί με την 82η θα πρέπει να ασφαλίσουν τον δρόμο μεταξύ Carentan και Cherbourg

Τέλος θα πραγματοποιήσουν ρίψη στα περίχωρα του Sainte-Mère-Église για να επιτεθούν από δύσβατη βορειοανατολική πλευρά


41st British Royal Marines
Posted Image
Αφού λάβουν μέρος στην απόβαση στην ακτή Omaha μαζί με τον κύριο όγκο των Συμμαχικών στρατευμάτων, θα αποτελέσουν την δύναμη αναγνώρισης στην επιχείρηση για την καταστροφή της πυροβολαρχίας στο Brécourt Manor. Τέλος θα συνταχθεί με την Big Red One στην επίθεση στο Sainte-Mère-Église


Free France
Posted Image
Αφού λάβουν μέρος στην απόβαση στην ακτή Omaha μαζί με τον κύριο όγκο των Συμμαχικών στρατευμάτων, θα ακολουθήσουν την Big Red One στην πορεία για το Brécourt Manor προστατεύοντας τα άκρα της, και θα επιχειρήσουν σαν εφεδρία στην επίθεση στο Sainte-Mère-Église


2nd Rangers
Posted Image
Σκοπός της επίλεκτης αυτής δύναμης είναι να καταστρέψουν την επάκτια Γερμανική πυροβολαρχία στο Point Du Hoc που χτυπάει τα αποβατικά σκάφη στην ακτή Omaha

Στην συνέχεια να συνδράμουν με την Big Red One προσφέροντας παράπλευρη προστασία από τα SS.

Τέλος θα αποτελούν την εφεδρεία της διοίκησης κατά την επίθεση στο Sainte-Mère-Église


Posted ImagePosted Image


352nd Infantry Division
Posted Image
352 Infanterie Reg 1
352 Infanterie Reg 2
352 Infanterie Reg 3
εφεδρικά Reg 4 & 5
Είναι η δύναμη που αμύνεται στην Ακτή Omaha και σκοπό έχει να εμποδίσει την Συμμαχική απόβαση. Σε δεύτερο χρόνο, θα επανδρώσει την πυροβολαρχία στο Brécourt Manor, μαζί και την άμυνα περιοχής, με σκοπό να εμποδίσει την καταστροφή τους από τους Συμμάχους. Τέλος είναι η δύναμη που θα αμυνθεί μέχρις εσχάτων στο Sainte-Mère-Église προσπαθώντας να ανακόψει την περαιτέρω προώθηση τους στην Γαλλία.


6 Fallschirmjäger Reg.
Posted Image
6 Fallschirmjäger Reg. 1
6 Fallschirmjäger Reg. 2
Το επίλεκτο τμήμα των αλεξιπτωτιστών, με αποφασισμένους στρατιώτες, θα αμυνθεί στην ακτή Omaha κυρίως στο πρώτο επίπεδο επανδρώνοντας το πολυβολείο, ενώ στην δεύτερη φάσης θα πρέπει να αποτρέψει τους συμμάχους να καταλάβουν τον δρόμο μεταξύ Carentan και Cherbourg επιχειρώντας μαζί με δυνάμεις της 352nd Infantry Division .


Τέλος θα αποτελέσει την πρώτη γραμμή άμυνας και στο Sainte-Mère-Église.


Waffen SS
Posted Image
Κατά την διάρκεια της απόβασης θα επανδρώσουν την φρουρά του νευραλγικού σημείου Point Du Hoc από όπου βάλουν τα πυροβόλα εναντίων των Συμμαχικών αποβατικών.

Στο Brécourt Manor θα έχουν αποστολή να «δολοφονήσουν» τον Στρατηγό των Συμμάχων αποσυντονίζοντας την επίθεση.

Τέλος, στην άμυνα στο Sainte-Mère-Église έχουν σκοπό να εντοπίσουν τους αλεξιπτωτιστές των Συμμάχων και να τους εμποδίσουν από το να ολοκληρώσουν την αποστολή τους#6 zweistein

zweistein

  ¢razÿ supεR Sнøø†εR

 • Members
 • 528 posts

Posted 20 April 2011 - 17:15

πληροφορίες τοποθεσίας:ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: (Google Earth) +38° 2' 38.00", +23° 28' 0.00". (38.043889, 23.466667)
Όρος Πατέρας, Ελευσίνα


Από Αττική οδό πάμε προς Ελευσίνα.
50μ πριν τα διόδια της Ελευσίνας, πάμε διαγωνίως δεξιά, στον παράδρομο. Λίγο μετά ο δρόμος στρίβει δεξιά πάνω ή αριστερά κάτω από τον δρόμο (για αναστροφή προς Αθήνα). Πάμε δεξιά (Ταμπέλα: Οικισμός Μακρυάμμος - Βιομηχανική Περιοχή Μάνδρας ).

Posted Image

Μετά από 500 μέτρα περίπου, υπάρχει διασταύρωση προς τα αριστερά μόνο (και ο δρόμος συνεχίζει ευθεία). Βλέπουμε επίσης στα αριστερά πολλά κίτρινα οχήματα οδοποιίας.
Ακολουθούμε τον δρόμο όπου μας πάει (άσφαλτο, χαλικόδρομο) και μετά από 1800 μέτρα συναντάμε χωματόδρομο.
Άλλο ένα χιλιόμετρο μετά φθάσουμε σε μια διχάλα. Προσοχή: όχι στην πρώτη διχάλα που θα συναντήσουμε. Συνεχίζουμε ευθεία.
Σε 500 μέτρα έχουμε φθάσει και συναντάμε πάλι μια διχάλα του δρόμου. Αν έχει ορισθείplayers area «πάνω» συνεχίζουμε ευθεία. Αλλιώς στρίβουμε δεξιά και περνώντας μέσα από τον χώρο παιχνιδιού κατευθυνόμαστε στο Players area που έχει δωθεί.
#7 monesias

monesias

  Get the Varisteis ready..

 • Members
 • 56 posts

Posted 29 April 2011 - 17:38

στην Θεσσαλονικη ξερεις αν θα γινει τιποτα ιδιο?
αν οχι ποιανου τιμη θα ήταν να με φιλοξενησει??:blingeye2:

Edited by monesias, 29 April 2011 - 17:45.


#8 SpeedFreak

SpeedFreak

  bored of harem

 • Members
 • 192 posts
 • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 29 April 2011 - 18:59

Πέρσυ είχε πάει το αδέρφι μου σε ένα παρτυ paintball και εκτώς ότι κατέληξε σε ένα πολύχρωμο γουρούνι,έφαγε μία στο στόμα και κατάλαβε τι θα πει.. .. πολύχρωμη Αηδία...

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ


#9 monesias

monesias

  Get the Varisteis ready..

 • Members
 • 56 posts

Posted 29 April 2011 - 23:52

βασικα εχω που να μεινω οποτε αν μπορεις zweistein να μου κανεις μια περιληψη για το τι ειναι πως δηλωνω συμμετοχη λεφτα κλπ κλπ

#10 zweistein

zweistein

  ¢razÿ supεR Sнøø†εR

 • Members
 • 528 posts

Posted 03 May 2011 - 15:14

Καλησπέρα
σύμφωνα με τα νεότερα, registrations ξεκινάνε officially από τις 10 Μαΐου.
θα ανακοινωθεί η σχετική (ηλεκτρονική) forma συμπλήρωσης.

βασικα εχω που να μεινω οποτε αν μπορεις zweistein να μου κανεις μια περιληψη για το τι ειναι πως δηλωνω συμμετοχη λεφτα κλπ κλπ


με την ανακοίνωση των registrations θα ανακοινωθούν και τα πακέτα τιμών! :)Πέρσυ είχε πάει το αδέρφι μου σε ένα παρτυ paintball και εκτώς ότι κατέληξε σε ένα πολύχρωμο γουρούνι,έφαγε μία στο στόμα και κατάλαβε τι θα πει.. .. πολύχρωμη Αηδία...


η γεύση είναι το λιγότερο που θα σε απασχολήσει :P

#11 zweistein

zweistein

  ¢razÿ supεR Sнøø†εR

 • Members
 • 528 posts

Posted 10 May 2011 - 22:50

Posted Image


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ


· ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 5 Ιουνίου 2011
· ΤΟΠΟΣ: Μεταλλεία Ελευσίνας
· ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: από 08:00
· BRIEFING ΣΕΝΑΡΙΟΥ: 11:00
· ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 11:30
· ΚΟΣΤΟΣ: 25,00ε (δεν απαιτείται προκαταβολή)
· ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
o Σταθμοί πλήρωσης HPA από compressor και αερoθυλάκια, καθώς και από φιάλες Scuba
o Snack/νερό
o Διαιτητές
o Νομικά εξασφαλισμένο πεδίο για την διεξαγωγή του παιχνιδιού.
o Ασθενοφόρο ή εθελοντική ομάδα διάσωσης
o Ειδικές κατασκευές
o Καταστήματα ειδών paintball
o Ενοικίαση εξοπλισμού
o Χάρτες
oΔιαγωνισμοί με δώρα

· ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ: Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για τις εταιρίες που θα διαθέτους εξοπλισμό προς ενοικίαση ώστε να κάνουν τις κρατήσεις τους

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στα παρακάτω link http://d-day-greece.blogspot.com/201...istration.html

#12 monesias

monesias

  Get the Varisteis ready..

 • Members
 • 56 posts

Posted 19 May 2011 - 18:00

η ενημερωση για τις εταιριες που θα νοικιαζουν εξοπλισμο ποτε θα γινει?

#13 zweistein

zweistein

  ¢razÿ supεR Sнøø†εR

 • Members
 • 528 posts

Posted 30 May 2011 - 08:39

Καλημέρα σε όλους


Την επομενη βδομάδα την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το event.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες το κόστος συμμετοχής είναι €25 (όπως έχω αναφέρει και νωρίτερα).
Για την ενοικίαση εξοπλισμού υπάρχουν περισσότεροι τους ενός διαθέσιμοι επαγγελματίες, που ο καθένας κάνει δικες του τιμολογήσεις για τις κρατήσεις και ενοικιάσεις εξοπλισμών.
Tο DDay Normandy Paintball Big Game Event της Ελλάδας έχει πλέον επισημοποιηθεί ως το μεγαλύτερο ετήσιο paintball event και σε αυτό συνεργάζονται επαγγελματίες του χορού από όλη την χωρα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε στα τηλεφωνα 6973357272 και 6934276168
ή να επισκεφτείτε τις παρακάτω ιστοσελίδες:


info:
http://www.facebook.com/event.php?eid=180337772014220
http://d-day-greece.blogspot.com/
http://www.pbzone.net/forum/showthread.php?16140-NORMANDY-D-DAY-2011

#14 zweistein

zweistein

  ¢razÿ supεR Sнøø†εR

 • Members
 • 528 posts

Posted 25 July 2011 - 20:27

To 2ο Ελληνικό D-Day ανήκει πλέον στην ιστορία.

Παρουσιάζουμε τις φωτογραφίες μας, αλλά και Link σε σημεία του Internet που εντοπίσαμε φωτογραφίες και video από το παιχνίδιhttp://paintballnetmedia.blogspot.com/2011/06/d-day-video.html