Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Persona 4 The Animation

• Please log in to reply
239 replies to this topic

#166 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 03 December 2011 - 21:42

Νοpe, αυτό που εννοούσα είναι ότι δεν έδειξε πολλά πράγματα μαζεμένα οπως έκανε με τα προηγούμενα. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν βαριόμουν μέχρι στιγμής, αλλά στο 9ο με χάλασε.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#167 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 posts

Posted 05 December 2011 - 14:09

Είδα τα 3 τελευταία μαζεμένα.

Spoiler: 7

Spoiler: 8

Spoiler: 9

Με λίγα λόγια το μόνο μου παράπονο είναι οτι θα μπορούσαν να το είχαν μεταφέρει λίγο πιο σοβαρά. Με τόσο χιούμορ πραγματικά ξεχνάς οτι έχεις ενα μυστήριο και γίνονται φόνοι στην Inaba. Σε κάθε περίπτωση πάντως όντας μεγάλος fan του παιχνιδιού εξακολουθώ να το απολαμβάνω!:D Και το καλό είναι οτι μάλλον θα έχει αρκετά επεισόδια τελικά, γιατί έχουν προχωρήσει μεν αλλά η υπόθεση έχει πολύ μέλλον ακόμα.

Correction για το 7 στην αρχή το επισοδείου.

Spoiler:

Όχι ότι έχει και καμιά τρομερή σημασία, αλλά βγάζει μάτι στους fans και δεν άντεξα να μην το πωXD

Ακριβώς για τους fans έχει σημασία και παραβγάζει μάτι
Spoiler:

Posted Image

#168 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 10 December 2011 - 01:28

Spoiler: 10

#169 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 12 December 2011 - 19:17

Spoiler:

Posted Image

#170 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 16 December 2011 - 01:25

Ύστερα από την φρικαλεότητα των 2 προηγουμένων τo 11 μου φάνηκε σχετικά καλό, αν εξαιρέσουμε τη σκηνή με το rainy day special dish (που εκεί θα έπρεπε να το είχε αδιάσει ο Kanji).
Ο Mitsuo χρειαζόταν screentime για να δούμε πόσo jerkass είναι και το απέκτησε, as for Naoto (detective) ήταν σαν να βλέπω την αντίστοιχη σκηνή από το game όταν μιλούσε στην παρέα.
Βλεπόταν σε γενικές γραμμές.

Posted Image

#171 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 18 December 2011 - 16:49

hour αν καποιος λεω ΑΝ θυμαται τα ποστ μου, μιας και εχω μεινει πισω στο 6; λογο των Doki που δε βγαζουν επ, γινεται καλυτερο / χειροτερο;

#172 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 18 December 2011 - 17:32

Ούτε κρύο κι ούτε ζέστη. Παραμένει στα ίδια επίπεδα κατά τη γνώμη μου.

#173 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 19 December 2011 - 03:09

Να το σώσουν έτσι όπως το πάνε δεν παίζει, αλλά πιστεύω πως μια μικρή βελτίωση έχει πιθανότητες να την κάνει. Προσωπικά δεν θα το dropάρω εφόσον με διασκεδάζει.

Posted Image

#174 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 21 December 2011 - 02:26

oh well δε μπορουσα να κοιμηθω δεν ειχα κατι αλλο μικρης διαρκειας να δω μπλα μπλα tsun tsun der και θανατος.

Spoiler: 7-8

#175 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 21 December 2011 - 11:59

Δεν ξέρω τη λέτε εσείς αλλά εγώ είμαι απολύτος ικανοποιημένος από αυτό το άνιμε. Βέβαια έχω παίξει μόνο το PES 3 οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω σκηνές ανάμεσα στο άνιμε και το παιχνίδι. Αυτα που μου αρέσουν πιο πολύ στο άνιμε είναι που έχουν κρατήσει διάφορα elements του παιχνιδιού όπως το all out attack και το soundtrack του. Επίσης ο χαρακτήρας του πρωταγωνιστή μου αρέσει υπερβολικά θα έλεγα πρώτη φορά βλέπω κάτι παρόμοιο. Ο τύπος είναι σαν να μην τον νοιάζει τίποτα αλλά πάντα αλλάζει γνώμη στο δευτερόλεπτο xD. Το μόνο που με χάλασε λιγάκι στη σειρά είναι το animation του super market :hihi2: το οποίο είναι εντελώς fail
Mister Raindrop falling away from me now

Posted Image

#176 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 23 December 2011 - 12:58

Βέβαια έχω παίξει μόνο το PES 3

Posted Image

#177 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 24 December 2011 - 01:36

Αυτο που μου αρεσε πολυ (ισως να το επηρεασε το γεγονος οτι ειχα καποιο καιρο να δω επ ) ηταν η φατσα του haganashi? του πρωταγωνιστη τελος παντων. Η απολυτη αδιαφορια, το προσωπο του ειναι ενα void, χανεσαι στο απεραντο τιποτα. Και το τονιζανε αρκετα νομιζω. Οπως και η αποφασιστικοτητα του, που αρκει να του πεις ας κανουμε το Β και 2 δευτερολεπτα πιο πριν να ειχε πει το Α θα ειναι οκ.

You made Narukami cry, shame on you :chigau:
Αν κρίνεις από αυτά που έγιναν στο 12ο τότε σίγουρα αρκετοί είχαν αυτήν την άποψη περί κενού επικών διαστάσεων (που στέκει IMO), και οι συντελεστές είπαν να το ψιλοθίξουν το θέμα. Well, δεν κατάφεραν κάτι το σπουδαίο, αλλά τουλάχιστον το πρόσωπό του main για μια φορά έκανε καναδυό μορφασμούς, κάτι είναι και αυτό.

P.S.: οι επαναλαμβανόμενες σκηνές με σκοτώνουν. :puke:

Posted Image

#178 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 24 December 2011 - 02:03

Spoiler: 12

#179 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 posts

Posted 25 December 2011 - 10:33

Spoiler: 12

Posted Image

#180 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 06 January 2012 - 15:04

Τα νέα opening και ending δεν μου άρεσαν καθόλου. Από ότι φαίνεται θα κολλήσουμε με αυτά μέχρι το τέλος.

Καλό επεισοδιάκι αν και δεν καταλαβαίνω γιατί ξετρελάθηκαν με το καρπούζι. Τα αποφεύγω συνήθως και θα έτρωγα ένα μόνο αν ήταν η μοναδική διαθέσιμη πηγή ενέργειας.