ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΒΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!
Και φυσικά αναφέρομαι στην προδοσία της Shae.
Τι μας έχει δείξει ως τώρα; Πως είναι πανέξυπνη, και πως ευχαρίστως θα ρισκάρει τη ζωή της για τον Tyrion. Διάολε, έπρεπε να κάνει την καρδιά του πέτρα και τη γλώσσα του ξυράφι για να την καταφέρει να φύγει, και είμαι πεπεισμένος πως ακόμα και τότε εκείνη ήξερε πως το έκανε αυτή μόνο για να της σώσει τη ζωή!
Δεν την έχω σε καμία περίπτωση για τόσο φτηνή και ρηχή ώστα να κάνει κάτι τέτοιο για εκδίκηση, και όσο το σκέφτομαι, τόσο αδύνατον μου φαίνεται να την έχουν αναγκάσει. Θέλω να πω, πώς μπορεί κάποιος να την απειλήσει από τη στιγμή που δεχόταν ευχαρίστως το ρίσκο να τη δολοφονήσουν για να μείνει κοντά στον Tyrion;
Ο λόρδος Βάρης από την άλλη συμπεριφέρεται πολύ περίεργα και αφήνει πολλά υπονοούμενα. Επιβεβαίωσε πως δεν ξέχασε όσα είχε πει στον Tyrion, και υπονόησε στον άλλο τον θεούλη πως έχει βάλει στο μάτι τον θρόνο, κάτι που ξέρουμε πως δεν ισχύει. Και μην ξεχνάμε πως εκείνος ήταν που ανέλαβε να φυγαδεύσει την Shae εξ' αρχής!
Σε συνδυασμό με το γεγονός πως όλοι, ΟΛΟΙ δείχνουν να καταλαβαίνουν πόσο γελοιωδώς στημένη είναι η δίκη, έχω πειστεί πως υπάρχει σχέδιο για να βοηθήσουν κάπως τον Tyrion η Shae και ο λόρδος Βάρης, το οποίο για κάποιο λόγο απαιτεί να δείχνει όσο το δυντόν πιο ένοχος.
Δεν θα παραξενευόμουν μάλιστα αν και ο μικροτσούτσουνοςδάχτυλος έχει βάλει το χεράκι του, καθώς έχει αποδείξει πως είναι μάστερ πλάννερ.
Όσο για το σχέδιο του Tywin να στείλει τον Tyrion στο τείχος, ναι, με το που το είπαν είπα κατ' ευθείαν πως παραείναι καλόσχεδιασμένο και λεπτομερές για να γίνει, όντας σίγουρος πως κάπου θα χαλάσει.