Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

A Game of Thrones - the tv series

• Please log in to reply
1697 replies to this topic

#1171 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2014 - 03:40

^I so agree to that. Πάντως η λύση με το χιάτους είναι η καλύτερη κατε'εμέ. Αποκλείεται να αφήσουν έτσι μια τέτοια σειρά. Από τα λόγια τους βλέπεις πως είναι μετριοπαθείς με την επιτυχία της σειράς και άλλωστε το λένε και οι ίδιοι πως θέλουν ευαγγέλιο τα βιβλία.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1172 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2014 - 03:44

>watches video

> Gwendoline Christie appears

MWHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

>pushes chair far from desk and laptop

#1173 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2014 - 04:00

>watches video

> Gwendoline Christie appears

MWHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

>pushes chair far from desk and laptop

Ναι το γλυκουλι μου εχει τα ματια του μπαμπι και το γελιο του μποσταντζογλου <3

stasou%2520mygdala.jpg

#1174 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2014 - 11:52

Παιδια αποκλειεται το πεμπτο βιβλιο να παρει δυο σεζον. Θα ηταν καταστροφικο το pacing. Του χρονου πεμπτη σεζον θα τελειωσει με το υλικο του A Dance with Dragons και ισως να εχει και υλικο απ' το επομενο βιβλιο για καποιους χαρακτηρες, πχ Bran.

#1175 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2014 - 13:54

4ο και 5ο βιβλίο να είναι μια σεζόν μου φαίνεται too forced.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1176 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2014 - 14:33

Το 4ο βιβλιο δε βγαζει ουτε μιση σεζον μονο του. Εκτος του οτι ειναι γεματο κεφαλαια που ειναι σχεδον ''φιλλερ'' για την τηλεοπτικη μεταφορα, οπως οι περιπετειες της Brienne και του οτι λειπουν οι μισοι χαρακτηρες, πολυ υλικο θα μπει σ' αυτη τη σεζον ειναι ηδη απο τα βιβλια 4 και 5.

#1177 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2014 - 16:33

4ο και 5ο βιβλίο να είναι μια σεζόν μου φαίνεται too forced.

Ναι.Αλλα αν παρατηρησεις λιγο το πριβιου και ακουσεις λιγο ποιοι χαρακτηρες εχουν γινει καστ θα δεις πως ενα αξιοσημειωτο μερος του βιβλιου 5(ισως και ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ τις ιστοριες ορισμενων χαρακτηρων απο κει) θα τα δουμε φετος.Οποτε δεν μου φαινεται καθοοοοολου απιθανο με το τελος της 5ης σεζον να εχει καλυφθει ολο το πεμπτο και το τεταρτο βιβλιο.Αν έχω μερικες αμφιβολιες ειναι λογω
ΒΟΟΚ 4,5 Mild spoilers

Spoiler:

sc5bab.jpg

#1178 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2014 - 20:42

Μέχρι να βγεί το 5ο θα έχει βγει το winds of winter, το οποίο αναμένεται να είναι γενικά μεγάλο βιβλίο με πολλές εξελίξεις. Επομένως λογικά, ακόμη κι αν δεν βγουν δύο σεζόν από κάποιο απ' τα άλλα, από αυτό θα τους παίρνει να το κάνουν. Στην χειρότερη ο Μάρτιν θα έχει 2 χρόνια πιστεύω για το 7ο. Που είναι πολύ λίγο για τα δεδομένα του Μάρτιν βέβαια, ειδικά για το τελευταίο βιβλίο της σειράς, αλλά νομίζω θα του είναι τουλάχιστον αρκετά για να γράψει ένα σκελετό για τη σειρά.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 11 Φεβρουάριος 2014 - 20:47

#1179 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2014 - 00:23

^^Δηλαδη το δενεις κομπο πως μεσα σ'ενα χρονο θα το'χει βγαλει το WoW ο martin? :P Βασικα η λυση ενος hiatus γιατι δεν υπαρχει υπο συζητηση,δεν καταλαβαινω τοσα λεφτα δεν εχουν βγαλει απ'αυτη τη σειρα γιατι να θελουν να την τελειωσουν οριστικα??

Βtw παροτι ειχα τις αμφιβολιες μου για τον ηθοποιο του ομπερυν αφου ειδα το τρειλερ ειμαι τερμα πορωμενος!!!

#1180 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2014 - 00:37

Γιατί, μόνο ένα χρόνο έχει? φέτος είναι το 2ο μισό του 3ου, έχει ακόμη το 4ο και το 5ο. Με λίγα λόγια 3χρόνια, 2 και κάτι για να το έχει βγάλει πριν αρχίσει η παραγωγή της 7ης σεζόν (δηλαδή η μεταφορά του 6ου βιβλίου).  Και το WoW αν έχω καταλάβει σωστά θα είναι το μεγαλύτερο από όλα μέχρι στιγμής, άρα θα βγάλει άλλες 2 σεζόν. Άρα θα έχει 2 χρόνια ακόμη από αυτό. 

Σύνολο περίπου 5 χρόνια μέχρι την τελευταία σεζόν (που είναι πολύ πιθανό να βγει διπλή κι αυτή).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 13 Φεβρουάριος 2014 - 00:57

#1181 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2014 - 11:28

Οχι εγω μιλαω για το ενδεχομενο που ακουγεται οτι η 5η σεζον θα καλυψει ολο το το 4ο-5ο βιβλιο(με τη βοηθεια της 4ης που θα εχει και αυτη καποιο υλικο απο 4ο-5ο).Αλλα και να μη συμβει αυτο και να εχουμε 6 σεζον το βλεπω παλι δυσκολο να το κυκλοφορησει μεσα σε 2 χρονια το WoW.

#1182 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2014 - 15:49

Δεν νομίζω ρε συ, εδώ οι άλλοι κάνανε το Hobbit 10 ώρες (στα extended version), δεν θα βρουν κι αυτοί τρόπο να γεμίσουν τις ώρες τους; Απλώς θα είναι πιο αναλυτικοί σε σχέση με το πως είναι τώρα και θα βάλουν και περισσότερα δικά τους πράγματα κατά πάσα πιθανότητα.

Πάντως αν μέσα σε 2,5 χρόνια είναι "έτοιμο" το unedited version (ακόμη κι αν κυκλοφορήσει στα 3 με τα editing κλπ που χρειάζεται) είναι οκ.

Αλλιώς αν δούμε ότι αργεί παραπάνω θα οργανώσουμε αποστολή να τον απαγάγουμε, να τον βάλουμε σε ένα υπόγειο που να μην μπορεί να κάτι τίποτα παρά μόνο να γράφει.   :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 13 Φεβρουάριος 2014 - 15:49

#1183 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2014 - 16:45

^Actually οι παραγωγοί έχουν απαντήσει και στα 2 ενδεχόμενα.Δεν σκοπεύουν να κάνουν hiatus πρώτον επειδή τα παιδιά ηθοποιοί θα μεγαλώσουν υπερβολικά πολύ(ήδη η σάνσα μοιάζει σχεδόν ενήλικη) και δεύτερον επειδή δεν μπορούν να είναι βέβαιοι πως η σειρά θα έχει την ίδια ανταπόκριση μετά από μερικά χρόνια χωρίς νέα επεισόδια.Και όχι δεν σκοπεύουν να το τραβήξουν υπερβολικά πολύ.In fact σχεδόν σε όλες τις συνεντεύξεις μιλάνε για 7,το πολυ 8 σεζόν .So yeah αναρωτιέμαι και εγώ τι διάολο θα κάνουν άμα γίνει το χειρότερο...

sc5bab.jpg

#1184 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2014 - 16:47

Δείτε το κάπως ανάποδα. Αν μπει στο 4ο-5ο βιβλίο, που θα τελειώσει τη σεζόν; Πρέπει να υπάρχουν κάποια σοβαρά γεγονότα για το 9 και το 10. Το τέλος του 3 έχει πολλά από αυτά.

Spoiler: Book 3, Upcoming season 4

Επίσης, η αρχή του 4 που δείχνει νέα μέρη, νέους χαρακτήρες, νέα τοπία, είναι πολύ καλή για να ανοίξει μια σεζόν.

πρόβλεψη: τελειώνουν με το 3 αυτή τη σεζόν, και δίνουν 2 ή 3 (φαίνεται κάπως τραβηγμένο, αλλά δεν είναι) στο 4 και το 5 μαζί.

#1185 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2014 - 17:06

Οι παραγωγοι εχουν δηλωσει οτι η σειρα δε θα παρει πανω απο 7-8 σεζον. Μετα και την 5η (4ο και 5ο βιβλιο) μενουν 2-3 σεζον για τα βιβλια 6 και 7. Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να κοψουν το 5ο βιβλιο σε 2 σεζον. Δεν υπαρχει υλικο για κανεναν χαρακτηρα να διαρκεσει 2 ολοκληρα χρονια. Απλως, τα storylines ειναι καπως πολλα, κατι που πιστευω θα καταφερουν να το διαχειριστουν (θα πεσει και μπολικο edit φυσικα).