Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

A Game of Thrones - the tv series

• Please log in to reply
1697 replies to this topic

#1156 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 01 February 2014 - 01:25

Μπορεις να χρησιμοποιησεις το bsplayer το οποιο εχει την επιλογη να ψαχνει αυτοματα για υποτιτλους σε οποιαδηποτε γλωσσα.

Δεν θα σε απογοητευσει. Ειδικα για το got θα βρεις δεκαδες σε ελληνικη γλωσσα :)

Παρομοίως & το Media Player Classic (το οποίο έρχεται με το CCCP codec package, ώστε να μη υπάρχει media file από εκεί & πέρα που να μη μπορέσεις να παίξεις - βολικό, ιδιαίτερα για anime).

----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#1157 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 01 February 2014 - 11:05

and I quote "Put Down Your Beverages Before Looking At These Disney/Game of Thrones Photoshop Mashups".

http://www.themarysue.com/disney-game-of-thrones/#0

πόσο ταιριαστά!! baby-lion king! mowgli and bear!

#1158 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 February 2014 - 12:25

Here you go:

Πάντα να διαλέγεις τα επεισόδια με 720p

Το link αφαιρέθηκε. Τα έχουμε ξαναπεί παιδιά. Τα links για torrents/download licensed material δεν επιτρέπονται στο φόρουμ. Ό,τι θέλετε κάντε το μέσω pm ή εκτός forum.

Επίσης posts merged. Μην κάνετε διπλά ποστ παρακαλώ, χρησιμοποιείστε το edit.

Posted Image

#1159 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 10 February 2014 - 10:36

Youtube Video

55 μέρες, 17 ώρες, 26 λεπτά, 10 δευτερόλεπτα...

#1160 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 10 February 2014 - 13:00

Άλλαξε ο ηθοποιός του Roose Bolton;

#1161 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 10 February 2014 - 15:12

Όχι. Απλά λανσάρει facial hair.

f2Tukuf.gif

#1162 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 10 February 2014 - 15:49

Y8AEjg2.gif

#1163 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 10 February 2014 - 20:07

Μεχρι πριν λιγα λεπτα δεν ημουν και πολυ ενθουσιασμενος για την 4η season. E λοιπον τα παντα αλλαξαν μετα το συγκεκριμενο βιντεακι.

DAT FUCKING HYPE!!!!

2bbd14fc.jpg

#1164 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 10 February 2014 - 22:07

Όχι. Απλά λανσάρει facial hair.

What the fuck? Αγνώριστος έγινε.

#1165 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 10 February 2014 - 22:48

Μεχρι πριν λιγα λεπτα δεν ημουν και πολυ ενθουσιασμενος για την 4η season. E λοιπον τα παντα αλλαξαν μετα το συγκεκριμενο βιντεακι.

DAT FUCKING HYPE!!!!

Quoted for greater truth.

Μετά την 3η σεζόν, η οποία με εξαίρεση κάποια εξαιρετικά επεισόδια δε μου άρεσε, είχα χάσει μεγάλο μέρος του ενθουσιασμού μου. Το άτιμο βιντεάκι αυτό όμως μου αναζωπύρωσε την αγάπη. Γενικά τα teasers/trailers που βγάζουν κάθε φορά είναι πορωτικά αλλά νομίζω ότι αυτή τη φορά ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Good job.

Also, κάπου διάβασα πως πλέον είναι σίγουρο ότι η τηλεοπτική σειρά θα τελειώσει πριν τα βιβλία. UGH! Δεν είναι ότι είχα βασίσει όλες μου τις ελπίδες ότι θα καταφέρουν να συμβαδίσουν, φαινόταν ότι είναι δύσκολο κατόρθωμα, αλλά δε μου άρεσε. Τα βιβλία είναι τεράστια, όχι μόνο σε μέγεθος αλλά και σε περιεχόμενο, νομίζω θα μπορούσαν να κάνουν 9 σεζόν.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον το έκτο βιβλίο να βγει πριν τελειώσει η σειρά.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Posted Image

#1166 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 10 February 2014 - 23:01

@Anelis γιατι με ξενερωσες τωρα? >.>

Βεβαια, υπαρχει μια πιθανοτητα το τελος της σειρας να ειναι εξισου επικο οσο τα βιβλια (αν ειναι) οποτε αντι να ειχαμε ενα επικο game of thrones, θα εχουμε δυο! (Ζηταω πολλα ε?)

By the way το The Rains Of Castamere (s3e9) εχει βαθμολογια 9,9 στο IMDB. Την υψηλοτερη στην ιστορια του :)

Παρτε και το intro με χρωματα απο ασιατικη μουσικη

Youtube Video

Edited by didimakia, 10 February 2014 - 23:02.

2bbd14fc.jpg

#1167 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 10 February 2014 - 23:03

Quoted for greater truth.

Μετά την 3η σεζόν, η οποία με εξαίρεση κάποια εξαιρετικά επεισόδια δε μου άρεσε, είχα χάσει μεγάλο μέρος του ενθουσιασμού μου. Το άτιμο βιντεάκι αυτό όμως μου αναζωπύρωσε την αγάπη. Γενικά τα teasers/trailers που βγάζουν κάθε φορά είναι πορωτικά αλλά νομίζω ότι αυτή τη φορά ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Good job.

Also, κάπου διάβασα πως πλέον είναι σίγουρο ότι η τηλεοπτική σειρά θα τελειώσει πριν τα βιβλία. UGH! Δεν είναι ότι είχα βασίσει όλες μου τις ελπίδες ότι θα καταφέρουν να συμβαδίσουν, φαινόταν ότι είναι δύσκολο κατόρθωμα, αλλά δε μου άρεσε. Τα βιβλία είναι τεράστια, όχι μόνο σε μέγεθος αλλά και σε περιεχόμενο, νομίζω θα μπορούσαν να κάνουν 9 σεζόν.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον το έκτο βιβλίο να βγει πριν τελειώσει η σειρά.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

EDIT:Οχι εντελως σιγουρο.

Και εγώ στηρίζομαι στην ελπίδα πως ο μάρτιν τελειώνει το βιβλίο 6 και απλά δεν αναφέρει την πρόοδο για να μην του πρίξουμε τα @@.Κάνε να είναι έτσι :congrats:

Edited by Kalamaris, 10 February 2014 - 23:13.

sc5bab.jpg

#1168 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 10 February 2014 - 23:43

Μακάρι παιδιά αν και όπου ακούς πολλά chapters...

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#1169 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 11 February 2014 - 00:19

Καθιστε ρε παιδια,το 5ο δεν εχουν σκοπο να το σπασουν και αυτο σε 2 σεζον?Γιατι αν οντως γινει αυτο δε βλεπω κανα ιδιαιτερο προβλημα,χαζομαρα να μην το βγαλει μεχρι τον απριλιο του 17 το winds of winter ο μαρτιν.

Οσον αφορα το teaser 

Spoiler:

#1170 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 11 February 2014 - 03:05

Aφου ειδα το τρεηλερ και γω, εχω να πω οτι τις Gwendoline Christie (Brienne of Tarth) και Maisie Williams (Arya Stark) τις γουσταρω και όταν είναι ο εαυτός τους.-

stasou%2520mygdala.jpg