Προτιμώ τον καινούριο. Δηλώνω ικανοποιημένο fangirl.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

A Game of Thrones - the tv series
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2013 - 14:31
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2013 - 15:41
Ομολογώ πως έμεινα λίγο με το recast του πρίγκηπα τομεν.Όχι ότι με ενοχλεί το γεγονός ότι άλλαξε ηθοποιό,έτσι και αλλιώς δεν έχει εμφανιστεί πολύ μέχρι τώρα,αλλα το ότι τον παίζει ηθόποιος που έχει ήδη παίξει στη σειρά.What the fuck?Πόσο distracting παίζει να είναι αυτό όταν ξαναβλέπουμε τη σειρά XD?
Και τώρα *douchey mc nitpick mode on*.Μεεχ,το ψευδόνυμο τρελός βασιλιάς ανήκει στον βασιλιά που εκθρόνησαν ο νεντ και ο ρομπερτ,οχι στον τζοφρει.Άιντε τώρα!
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2013 - 16:02
O Pedro Pascal κατ' εμέ είναι ολίγον τι χάλια επιλογή. Είναι Dornishman. Olive skin, σκούρα χρώματα και τα μυαλά στα κάγκελα...Δεν μου αρέσει, εκτός και αν κάνει σολάριουμ. -_-
Και απαιτώ να μη φύγει ο Naharis. WE WANT HIM BACK. >.>
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2013 - 16:26
Και απαιτώ να μη φύγει ο Naharis. WE WANT HIM BACK. >.>
+100
Full ξενερα. Και ενταξει και για τον Gregor Clegane μου κατσε καπως (αρκετα δλδ αλλα τεσπα), αλλα ο Daario περισσοτερο. Συνεδεσα την Princecharmingοειδή μουτσουνα του με το "always has a choice" και το φεγγαρογιαταγανι. Αντε τωρα να επαναπρογραμματιζομαι.
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2013 - 16:29
Τον έχουν ξανακάνει recast το Βουνό.
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2013 - 17:06
Τον ηθοποιό που παίζει τον Jamie μην κάνουνε recast και τους άλλους ας τους αλλάξουν όλους!!!
Πολύ καλύτερη επιλογή ο καινούργιος για τον Daario. Me likes.
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2013 - 17:29
O Pedro Pascal κατ' εμέ είναι ολίγον τι χάλια επιλογή. Είναι Dornishman. Olive skin, σκούρα χρώματα και τα μυαλά στα κάγκελα...Δεν μου αρέσει, εκτός και αν κάνει σολάριουμ. -_-
Oh, not again...
This is what Martin wrote on his LiveJournal blog:
I wasn't present for Pedro Pascal's audition, but I understand that he really killed it with his reading. And since his casting was announced, the producer of another TV show on which he appeared recently has written me to say how terrific Pascal is, and to congratulate us on the casting. So I suspect that he will turn out to be a wonderful Red Viper.
I do know that David and Dan and HBO do favor having a racially and ethnically diverse cast on the series. It is true that we've lost several black characters who appear in the novels (Chataya and Alayaya, Jalabhar Xho, Strong Belwas), but to balance that, characters like Salladhor Saan and Xaro Xhoan Daxos, both white in the books, have been played by black actors. Missandei as well, though in the books the Naathi are golden-skinned, not white.
As for the Dornishmen, well, though by and large I reject one to one analogies, I've always pictured the "salty Dornish" as being more Mediterranean than African in appearance; Greek, Spanish, Italian, Portugese, etc. Dark hair and eyes, olive skin. Pedro Pascal is Chilean. (Check out Amok's version of the Red Viper, that's how I saw him. Or Magali Villenueve's beautiful and sexy portrait of Princess Arianne).
When and if the show introduces Prince Oberyn's daughters, the Sand Snakes, I expect we will see the same diversity as in the books, ranging from Tyene (blond and blue-eyed) to Sarella (light brown skin, as her mother was a Summer Islander). And I expect that the crew of the CINNAMON WIND will all be cast with black actors... assuming, of course, that Sam's voyage remains in the story.
Εγώ συμφωνώ με το recast του "Βουνού". Ο καλύτερος ήταν ο πρώτος αλλά αυτός της 2ης σεζόν φαινόταν πολύ σοφτ και δεν σου έβγαζε το brutal του χαρακτήρα κατά τη γνώμη μου.
Βασικά τον Littlefinger να μην αλλάξουν και ας δω τον Tyrion να τον παίζει ο Φασούλας.
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2013 - 17:31
Τον έχουν ξανακάνει recast το Βουνό.
Α, ναι; αρα καταληγουμε οτι δεν ειναι να με παιρνεις στα σοβαρα. καπου θα χα απορροφηθει και ουτε που το πηρα χαμπαρι. παντως η φατσα του ναχαρις μου κολλησε, ηταν too much. Δυσκολα θα περναγε απαρατηρητος.
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2013 - 21:58
Βασικά τον Littlefinger να μην αλλάξουν και ας δω τον Tyrion να τον παίζει ο Φασούλας.
Νοοοο μην το ξαναπεις αυτο με την καμια δεν αντικατασταται ο ηθοποιος του Tyrion.Δεν πιστευω οτι υπαρχει ατομο που αποδιδει καλυτερα το σαρκασμο αυτου του χαρακτηρα.
Δεν καταλαβαινω παντως γιατι αλλαζουν τοσοι ηθοποιοι σ'αυτη τη σειρα..
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2013 - 22:01
Δεν καταλαβαινω παντως γιατι αλλαζουν τοσοι ηθοποιοι σ'αυτη τη σειρα..
Αστειευόμουν ρε. O Peter Dinklage είναι φανταστικός, όπως και όλη η Lannister τετράδα.
Πάντως δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο. Για τόσο μεγάλο καστ δεν υπάρχει κάποιος πολύ μεγάλος ρόλος για τον οποίο έχει χρειαστεί να γίνει recast μέχρι τώρα.
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2013 - 01:21
Oh, not again...
Θεωρώ πως είναι δικαίωμά μου να μη συμφωνώ με κάποιο casting. Δε λέω, ίσως είχαν τους λόγους τους, ίσως βγει ο πιο γαμάουα Red Viper στη γη, αλλά εγώ άλλη εικόνα είχα στο μυαλό μου. Μία mini, charming και witty βερσιόν του Khal Drogo ας πούμε.
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2013 - 08:24
Θεωρώ πως είναι δικαίωμά μου να μη συμφωνώ με κάποιο casting.
Of course, of course~!
Απλώς πριν μερικούς μήνες είχε πέσει τόση συζήτηση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα (σε ξένα φόρα) που μόλις είδα την άποψη σου μου ήρθαν ανεπιθύμητα flashbacks από το κοντινό παρελθόν. Όπως και να το κάνουμε, το να βγάζει συμπεράσματα από το χρώμα κάποιου ακόμα και σε αυτό το θέμα, δεν είναι σίγουρα κομψό. Ωστόσο, όπως επιβεβαίωσε και ο George, οι salty Dornishmen (γιατί υπάρχουν οι λευκοί stony και οι πιο μελαμψοί sandy) είναι περισσότερο νότιο-ευρωπαίοι.
^Πιστεύω πως "το έχει" ο συγκεκριμένος.
Επίσης, μιας και ξέρω πόσο τον αγαπάτε αυτόν τον Οίκο όλοι σας, say hello to Walda Frey, Roose Bolton's wife.
According to her CV, Elizabeth Webster will be playing Walda Frey. The CastingCallPro listing shows the actress as appearing in episode 2 of season 4, directed by Alex Graves. Walda is the granddaughter of Lord Walder Frey and the young new wife of Roose Bolton. Her marriage was mentioned in “The Rains of Castamere.”
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Black Kaiser: 05 Σεπτέμβριος 2013 - 08:34
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2013 - 21:18