Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

A Game of Thrones - the tv series

• Please log in to reply
1697 replies to this topic

#556 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 15 May 2012 - 08:23

Ήταν το πρώτο επεισόδιο στο οποίο είχαμε τόσες αναφορές για τους θρύλους και τα γεγονότα του παρελθόντος; Ο Όλεθρος της Βαλύρια, οι αδερφές του Άιγκον του Κατακτητή και οι δράκοι τους, οι αναφορές στη Jonquil και τον Florien ακόμα και η ιστορία του Jaime στο Kingswood ως squire του sir Barristan Selmy (και όχι του θρυλικού sir Arthur Dane). Γουστάρω πολύ τέτοια πράγματα γιατί και στα βιβλία, ένα από τα σημεία του ASoIaF που μου άρεσε ήταν πως η σύγχρονη πλοκή έσερνε πίσω της μια ολόκληρη ιστορία από πρόσωπα και γεγονότα.

Spoiler βιβλίου.
Spoiler:

Άλλα τρία επεισόδια. Συγκεκριμένα, περιμένω το 9ο επεισόδιο με αγωνία.

Edited by Black Kaiser, 15 May 2012 - 08:28.

#557 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 15 May 2012 - 08:27

Θέλω spin off με Tywin και Arya σε καθημερινές ασχολίες να ανταλάσσουν ατάκες. Α, και ολόκληρο επεισόδιο αφιερωμένο στον Jon Snow να χάνει την παρθενιά του. Βetter yet, make it a movie <33333333

xbJ3b2w.jpeg

#558 Seppuku

Seppuku

Anime Amateur

• Members
  • 85 posts

Posted 15 May 2012 - 08:31

Γουστάρωωωω....

Είδα την πρώτη season ενώ παιζότανε αλλά για την δεύτερη αποφάσισα να περιμένω να παιχτεί και να την δώ μια και καλή σε βραδιά μαραθώνιο....

Proud listener of Radio Rivendell

Posted Image

http://jewellersapprentice.wordpress.com/

#559 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 15 May 2012 - 12:09

Spoiler: SO2EO7

Ώρες ώρες μπουχτίζω λίγο με την αληθοφάνεια της σειράς. Θέλω και λίγο ηρωικό στοιχείο μέσα σε κάποια φάση ρε γμτ.

Edited by Anelis, 15 May 2012 - 14:50.
spoiler tag

#560 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 15 May 2012 - 14:10

Στο διάολο το ηρωικό στοιχείο :redcard2: :mador2: μια χαρά είμαστε....
Spoiler: minor book spoiler

Edited by Anelis, 15 May 2012 - 14:39.
spoiler tag

Posted Image

#561 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 15 May 2012 - 14:22

Edited by Anelis, 15 May 2012 - 14:39.
spoiler tag

sc5bab.jpg

#562 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 15 May 2012 - 14:38

:arrow: Παιδιά, όσο minor και να είναι, ΟΛΑ τα spoilers από τα βιβλία θα τα βάζετε σε spoiler tag με διευκρίνηση ότι είναι από το βιβλίο.

Posted Image

#563 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 15 May 2012 - 14:59

Spoiler:

#564 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 16 May 2012 - 15:23

Aπο την αρχή που παρακολουθώ τη σειρά κάτι δε μου πήγαινε καλά με τον Stannis...
Σα να μη χωρούσε η φάτσα του στο κλίμα της σειράς, σα να έμοιαζε περισσότερο με άνθρωπο της εποχής μας εμφανησιακά, σα να μου θύμιζε κάποιον...
Ε λοιπόν, χθες έφτασα επιτέλους στο συντριπτικό συμπέρασμα οτι αυτός ο άνθρωπος τελικά...
*drums going*
Spoiler:

Edited by Kamui, 16 May 2012 - 15:24.

O6rrvsU.jpg

#565 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 16 May 2012 - 16:02

Και ο Theon είναι ο Παπανδρέου.

Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#566 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 17 May 2012 - 23:25

Youtube Video

"Brace yourselves, printer is coming..." lol

#567 BuNjI

BuNjI

contractor

• Members
  • 43 posts

Posted 18 May 2012 - 11:23

Είμαι cool σχεδόν με όλες τις αλλαγές της σειράς,αλλά ψιλοδυσανασχετώ με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον Jon,μιας και ο είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας.Θα ήθελα περισσότερο ranging και δέσιμο με τον Qhorin και την υπόλοιπη ομάδα,Το ξέρω ότι η TV έχει περιορισμούς αλλά έχω μεγάλη αδυναμία στην coming of age ιστορία του.
Κατά τα άλλα το επεισόδιο 6 ήταν άνετα το καλύτερο μέχρι στιγμής.

Edited by BuNjI, 18 May 2012 - 11:26.

#568 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 18 May 2012 - 19:18

Και εγω τον παω πολυ τον Jon αλλα δε νομιζω να τον αντιμετωπιζουν αυτοι ετσι, στο βιβλιο δεν ειναι γραμμενα αυτα?
Μου αρκει γενικα να τον δειχνουν περισσοτερο απτον Theon κ τον τριςκαταρατο Joffrey.

Also, Say cheese...
Spoiler:

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#569 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 19 May 2012 - 10:02

Και εγω τον παω πολυ τον Jon αλλα δε νομιζω να τον αντιμετωπιζουν αυτοι ετσι, στο βιβλιο δεν ειναι γραμμενα αυτα?
Μου αρκει γενικα να τον δειχνουν περισσοτερο απτον Theon κ τον τριςκαταρατο Joffrey.

Γενικά τον Jon τον δείχνουν λίγο πιο "άπειρο" να το πω, από ότι τα βιβλία. Αλλά στο τέλος αυτής της σεζόν και ειδικά στην τρίτη θα έχει τρομερό character development. Stay tuned.

Επίσης spoiler pic από το 9ο επεισόδιο (Blackwater)

Spoiler:

#570 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 19 May 2012 - 11:43

Τωρα εσυ Black Kaiser πως την ειδες τη δουλια?Θα μας κανεις να ανυπομονουμε για το επ 9 ενω δεν εχουμε ακομα το 8? :hihi2:

sc5bab.jpg