Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

A Game of Thrones - the tv series

• Please log in to reply
1697 replies to this topic

#406 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2012 - 17:08

Μπα δεν λεει να το ξαναδιαβασεις.Αφου ξερεις και ολη την πλοκη και ειναι και ψιλοκουμουτσα μαλλον θα το βαρεθεις γρηγορα.Ριγουοτσ φορ δε γουιν.

sc5bab.jpg

#407 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 00:18

Tέλος η πρώτη σεζόν. Είναι πάρα πολύ προσεγμένη σειρά, έχουν πέσει τα άπειρα λεφτά πάνω της και πιστεύω ότι τα αξίζει.Το μόνο μου παράπονο είναι ότι ενώ συμβαίνουν πάρα πολλά πράγματα σε κάθε επεισόδιο ,τελικά φαίνεται ότι συμβαίνουν λίγα. Απλά είναι τόσο πολλοί οι βασικοί χαρακτήρες που πρέπει να παρακολουθείς και που πρέπει να τους δοθεί screen time που τελικά -ενώ δεν συμβαίνει στ' αλήθεια- σου αφήνει την αίσθηση ότι δεν συνέβη τίποτα. Επίσης έχω την εντύπωση ότι όλη η πρώτη σεζόν προσπαθεί κάπως να «χτίσει» βάση χωρίς να έχει κάποιο οριστικό τέλος στον ορίζοντα. Δηλαδή εκεί που τελειώνει, δεν τελειώνει γιατί υπάρχει λόγος ή γιατί όντως είναι καλό σημείο για να τελειώσει ,αλλά απλά γιατί δεν είχαν λεφτά να βγάλουν άλλα επεισόδια. Δεν ξέρω αν γίνεται και στα βιβλία έτσι ,ή όντως συμβαίνει αυτό ,αλλά τελειώνει ξενερωτικά άτσαλα.

Γενικά μου αφήνει την αίσθηση ότι ενώ είδαμε τόσα πολλά ,τελικά δεν είδαμε τίποτα και όλα τα καλύτερα θα συμβούν μετά. Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δεν έχει αξιομνημόνευτες σκηνές -πλην το τελευταίο επεισόδιο.Προσπάθησα μετά το τέλος να θυμηθώ κάποια σκηνή που όντως να ήταν αξιομνημόνευτη και δεν τα κατάφερα. Δεν έγινε η αγαπημένη μου σειρά, αλλά οπωσδήποτε θα εξακολουθήσω να την βλέπω.

Α ,επίσης οι τίτλοι αρχής είναι απλά ιδιοφυεϊς. Δεν ξέρω ποιός τους σκέφτηκε ,αλλά ο άνθρωπος δεν παίζεται. Πληροφοριακότατοι και απίστευτα υποβοηθητικοί κατά την διάρκεια της παρακολούθησης των επεισοδίων. Πρώτη φορά συναντάω τόσο μελετημένους τίτλους αρχής σε σειρά.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#408 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 07:51

Επίσης έχω την εντύπωση ότι όλη η πρώτη σεζόν προσπαθεί κάπως να «χτίσει» βάση χωρίς να έχει κάποιο οριστικό τέλος στον ορίζοντα. Δηλαδή εκεί που τελειώνει, δεν τελειώνει γιατί υπάρχει λόγος ή γιατί όντως είναι καλό σημείο για να τελειώσει ,αλλά απλά γιατί δεν είχαν λεφτά να βγάλουν άλλα επεισόδια. Δεν ξέρω αν γίνεται και στα βιβλία έτσι ,ή όντως συμβαίνει αυτό ,αλλά τελειώνει ξενερωτικά άτσαλα.

Η 1η σεζόν είναι ακριβώς το 1ο βιβλίο.
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#409 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2012 - 16:13

trailer με flo για μουσική. Η anelis θα το ζήτησε <3
Youtube Video

#410 dark_raider

dark_raider

Starting...

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2012 - 16:28

Σήμερα ξαναξεκινάει έτσι; Καλά καψίματα πάλι...

#411 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2012 - 16:41

Βασικά τον άλλο μήνα. XD

#412 dark_raider

dark_raider

Starting...

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2012 - 19:34

Κλαψ. Ήμανε σίγουρος πως ξεκίναγε σήμερα. Τι να κάνουμε, άλλο ένα μήνα υπομονή.

#413 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2012 - 22:05

Δημοσιευμένη  εικόνα Δηλαδή εκεί που τελειώνει, δεν τελειώνει γιατί υπάρχει λόγος ή γιατί όντως είναι καλό σημείο για να τελειώσει ,αλλά απλά γιατί δεν είχαν λεφτά να βγάλουν άλλα επεισόδια. Δεν ξέρω αν γίνεται και στα βιβλία έτσι ,ή όντως συμβαίνει αυτό ,αλλά τελειώνει ξενερωτικά άτσαλα.

Σ'αυτο φταει ο σκηνοθετης
Spoiler:

sc5bab.jpg

#414 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2012 - 22:16

Κάντε μου ένα spoiler σας παρακαλώ όποιος έχει διαβάσει τα βιβλία. Η μικρή η κοπέλα του Ned Stark (Άρια λεγόταν μου φαίνεται) πεθαίνει σε κάποιο βιβλίο αργότερα ή ζει και παρακολουθούμε την ιστορία της;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#415 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2012 - 22:30

Spoiler:

sc5bab.jpg

#416 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2012 - 14:38

trailer με flo για μουσική. Η anelis θα το ζήτησε <3

Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

#417 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2012 - 17:42

The Simpsons does "Game of Thrones" • VideoSift: Online Video *Quality Control

:bleh:

LfNX0dh.png

#418 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2012 - 11:16

The Simpsons does "Game of Thrones" • VideoSift: Online Video *Quality Control

:bleh:

Το βλέπω και το ξαναβλέπω από προχθές γιατί έχει τόσες λεπτομέρειες (και την υπέροχη μουσική του GoT)

Για παράδειγμα τώρα είδα πως ο παππούς είναι το δέντρο! Νομίζω η καλύτερη εισαγωγή που έχουν κάνει!:wooi2:

#419 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2012 - 21:40

Κάτι χαριτωμένο: τα μικρά Arya, Bran και Sansa τραγουδάνε τους τίτλους αρχής.

Youtube Video

Γούτσου. :3

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tea-chan: 08 Μάρτιος 2012 - 21:48

Δημοσιευμένη  εικόνα

#420 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2012 - 20:30

Youtube Video