Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

A Game of Thrones - the tv series
Posted 21 February 2012 - 23:13
Πολύ ισοπεδωτικός τρόπος να βλέπεις τα πράγματα.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 21 February 2012 - 23:14
Fanboy logic is awesome!
:sigh2:
Αναφέρομαι στον εαυτό μου όμως...
Ερώτηση χωρίς ίχνος ειρωνείας: zade, πώς και πήρες το Game of Thrones σε σύγκριση με το Spartacus;
Σου είπε κανένας ότι το GoT είναι κάτι σαν κι αυτό;
Δεν ξέρω έτσι μου φάνηκε εμένα.Εκτός αν το έχω το έχω κάψει τόσο πολύ που βλέπω παντού Σπάρατκους clones. Δεν το αποκλείω....
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 21 February 2012 - 23:19
Δεν ξέρω έτσι μου φάνηκε εμένα.Εκτός αν το έχω το έχω κάψει τόσο πολύ που βλέπω παντού Σπάρατκους clones. Δεν το αποκλείω....
LOL, maybe.

Posted 22 February 2012 - 21:21
Το Game of Thrones όντως έχει άχρηστες σεξουαλικές σκηνές. Μερικές από αυτές (και μάλιστα κάποιες από τις πιο σκληρές) είχαν λόγο να υπάρχουν. Οι περισσότερες όμως, όχι.
Όταν ο τύπος αναλύει την πολιτική κατάσταση της πρωτεύουσας και παραθέτει τη φιλοσοφία του, δε νομίζω πως χρειάζεται να έχει μπροστά του δύο λεσβίες να γυρίζουν τσόντα.
Από ό,τι διαβάζω πάντως, δεν πρόκειται για τηλεοπτικές προσθήκες, αφού όλα αυτά υπάρχουν και στο βιβλίο. Είναι στο πλαίσιο του σοκαρίσματος του αναγνώστη/θεατή.
Ευτυχώς δεν έχει *μόνο* αυτά αλλά τα καταφέρνει και αλλού.
Posted 23 February 2012 - 13:21
Posted 23 February 2012 - 13:33
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Δηλαδή ναι μεν η σειρά ακολουθεί το βιβλίο, αλλά επειδή κάποιες σκηνές δεν μπορεί να τις δείξει, τις αναπληρώνει με δικές τις εφευρέσεις, όπως η σκηνή που ανέφερες (η οποία προφανώς δεν υπάρχει στο βιβλίο).Όταν ο τύπος αναλύει την πολιτική κατάσταση της πρωτεύουσας και παραθέτει τη φιλοσοφία του, δε νομίζω πως χρειάζεται να έχει μπροστά του δύο λεσβίες να γυρίζουν τσόντα.
Από ό,τι διαβάζω πάντως, δεν πρόκειται για τηλεοπτικές προσθήκες, αφού όλα αυτά υπάρχουν και στο βιβλίο. Είναι στο πλαίσιο του σοκαρίσματος του αναγνώστη/θεατή.
Γενικά όμως ο Martin με κάθε βιβλίο μου φαίνεται όλο και πιο πορνόγερος.
Posted 24 February 2012 - 00:14
Γενικά όμως ο Martin με κάθε βιβλίο μου φαίνεται όλο και πιο πορνόγερος.
Όχι απλά πορνόγερος. Φετιχιστής. Του αρέσουν οι σάπιες πληγές και οτιδήποτε στο οποίο εμπλέκονται γεννητικά όργανα. Δεν εξηγείται αλλιώς η μανία του να μας τα περιγράφει όλα με ΤΟΣΗ λεπτομέρεια. Επειδή τα ακούω σε audiobook, οι φορές που έχω πάρει ύφος αηδίας σε δημόσιους χώρους/λεωφορεία κλπ απλά δεν έχουν τέλος. GRRM ήρθες για να μου καταστρέψεις το image μου και για να κάνεις τους γύρω μου να αναρωτιούνται ποιος αερίστηκε!

Τα είπα και το έβγαλα από πάνω μου!
Posted 24 February 2012 - 00:37
Ακόμα πάντως δεν μπορώ να πω ότι είναι από τις καλύτερες σειρές που έχω δει ή ότι νιώθω πραγματική αγωνία για να δω τι θα γίνει παρακάτω. Ωστόσο είναι σίγουρα μια από τις πιο ακριβές σειρές που έχω δει ποτέ. Μιλάμε σε κάποια σκηνή διαπίστωσα ότι υπήρχαν 100 άνθρωποι καβάλα σε άλογο! Έτσι πως υπολόγισα πρόχειρα πρέπει να κοστίζει τουλάχιστον 5 εκατομμύρια δολλάρια το επεισόδιο ,οπότε μιλάμε για πολλά λεφτά.
Μου αρέσει και θα συνεχίσω να την βλέπω. Και ο νάνος είναι όλα τα λεφτά. Χαλαρά ο καλύτερος χαρακτήρας.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 24 February 2012 - 17:29
Α-ψ-ο-γ-η σειρα!
Απο που να ξεκινησω και που να τελειωσω? στο casting(Syrio,Arya,Imp & Littlefinger are my fav)? σεναριο? φωτογραφια? μπλαμπλαμπλα?
Brace youserlfs μαγκες, April is coming!
edit: Syrio Foriel is greek? O.o
http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Miltos_Yerolemou
Edited by didimakia, 24 February 2012 - 17:41.
Posted 24 February 2012 - 18:10
Μου θυμίζετε τον best character ever τωρα και συγκινούμαι.
Βtw με ψήσατε να δω Spartacus.
Αν με την καφρίλα του φτάνει σε επίπεδα shadow of Rome πολύ πιθανό να μου αρέσει.
Posted 25 February 2012 - 11:41
Posted 25 February 2012 - 12:47
Posted 25 February 2012 - 13:18
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.
Posted 25 February 2012 - 14:13
Δεν ξέρω τι να κάνω, 5η φορά rewatch την 1η σεζόν, ή να ξαναδιαβάσω το 2ο βιβλίο; Ιδού η απορία...
Posted 25 February 2012 - 14:42
Δεν αντέχω άλλο παναϊαμ'!
Δεν ξέρω τι να κάνω, 5η φορά rewatch την 1η σεζόν, ή να ξαναδιαβάσω το 2ο βιβλίο; Ιδού η απορία...
Rewatch! Rewatch!
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.