Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Your own hairstyle!

• Please log in to reply
83 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Ποιο ειναι το καθιμερινο σας hairstyle? (100 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Ποιο ειναι το καθιμερινο σας hairstyle?

1. Clean Shave (1 ψήφοι [1.00%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.00%

2. Very Short (5 ψήφοι [5.00%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 5.00%

3. Short and straight (20 ψήφοι [20.00%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 20.00%

4. Short and wavy (14 ψήφοι [14.00%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 14.00%

5. Short and curly (6 ψήφοι [6.00%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.00%

6. Καρέ (2 ψήφοι [2.00%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 2.00%

7. Long and straight (15 ψήφοι [15.00%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.00%

8. Long and curly (15 ψήφοι [15.00%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.00%

9. Rasta (0 ψήφοι [0.00%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 0.00%

10. Punk (mohawk, liberty spikes etc) (6 ψήφοι [6.00%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.00%

11. Αλλο (16 ψήφοι [16.00%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.00%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#46 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2011 - 15:11

απο short and wavy/curly(αναλογα με το μηκος) μεχρι long and curly αναλογα με το ποσο τα αφηνω ακουρευτα, α και χρωμα απο καστανοξανθο μεχρι ξανθο αναλογα με την εποχη..

#47 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2011 - 15:36

mohawk,αλλα χωρις το ξυρισμα...

#48 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2011 - 22:18

Long and straight και σε κανενα 3μηνο και παλι κοντα μετα απο 2 χρονια. Οι της σχολης που δε μ εχουν γνωρισει αλλιως θα με περιμενουν με ποπ κορν :P

#49 Elizabeth

Elizabeth

Starting...

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2011 - 21:24

Long and curly και όταν μιλάω για long μιλάω για τη μέση μου και παρακάτω:orly:. Ευτυχώς δεν κάθομαι πάνω του αλλά έχω αρχίζει να κουράζομαι γιατί πιάνεται παντού. Bάζω στον ώμο τη τσάντα πιάνεται, γυρίζω πλευρά στο κρεβάτι πιάνεται, κλείνω τη πόρτα του μπάνιου πιάνεται! :burningbe3:Ακόμα κι αν με κουράζει όμως δεν το ξανα κουρεύω κοντό ποτέ μου:chigau:. Δύο φορές τα κούρεψα à la garçon και ήμουν σαν σκ@τ@(με το συμπάθειο). Ποτέ ξανα. Πάντως γενικότερα μου αρέσει το μακρύ μαλλί:wooi2:. Ιδιαίτερα το μακρύ μαλλί στους άνδρες τους κάνει ξεχωριστούς:lovulovu:. Παρόλαυτα θέλει μια περιποιήση γιατί όσο μου αρέσει το μακρύ μαλλί τόσο σιχαίνομαι τη λίγδα του.:puke:

#50 B-Colt

B-Colt

-Barbas-

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2011 - 21:55

Μοϊκάνα έχω αλλά όχι τίποτε super wow ξέρω γω.Στα πλάγια είναι με την ψιλή και έχω κάνει και σχέδιο από την μία και στο κέντρο είναι κανονικά.
♪♫♪*♪♫♪

#51 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2012 - 01:19

samurai-style xDD
フカフカ

#52 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2012 - 01:36

Εμένα συνήθως είναι στο σημείο που δεν τα λες κοντά, αλλά ούτε και μακρια. Τώρα φαίνεται και μια μικρή καραφλίτσα και δεν λέει το πολύ κοντό, αλλά παλιότερα τα είχα μακριά για χρόνια και έχω βαρεθεί και το μακρύ. Επομένως συνήθως είμαι στο ενδιάμεσο.

Αν και τώρα τελευταία μετά τον στρατό συνηθίζω να τα κόβω σχετικά κοντά και να τα αφήνω μέχρι να ξαναμακρύνουν αρκετά (οικονομία + βαρεμάρα :P).

Long and curly και όταν μιλάω για long μιλάω για τη μέση μου και παρακάτω:orly:. Ευτυχώς δεν κάθομαι πάνω του αλλά έχω αρχίζει να κουράζομαι γιατί πιάνεται παντού. Bάζω στον ώμο τη τσάντα πιάνεται, γυρίζω πλευρά στο κρεβάτι πιάνεται, κλείνω τη πόρτα του μπάνιου πιάνεται! :burningbe3:

χαχαχα πρέπει να είναι ενοχλητικό :P :hahaha:

Αλλά πέρα από αυτό, γενικότερα αν και κάπως "κλασσικό" είναι εντυπωσιακό το πολύ μακρύ μαλλί στις γυναίκες!

#53 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2012 - 03:13

Πολύ κοντό γιατί έχω πολύ αραιό μαλλί λόγο πατέρα!!!Έχω που έχω δυο τρίχες τις κουρεύω κιόλας!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#54 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2012 - 14:04

Long and curly και όταν μιλάω για long μιλάω για τη μέση μου και παρακάτω:orly:. Ευτυχώς δεν κάθομαι πάνω του αλλά έχω αρχίζει να κουράζομαι γιατί πιάνεται παντού. Bάζω στον ώμο τη τσάντα πιάνεται, γυρίζω πλευρά στο κρεβάτι πιάνεται, κλείνω τη πόρτα του μπάνιου πιάνεται! :burningbe3:Ακόμα κι αν με κουράζει όμως δεν το ξανα κουρεύω κοντό ποτέ μου:chigau:. Δύο φορές τα κούρεψα à la garçon και ήμουν σαν σκ@τ@(με το συμπάθειο). Ποτέ ξανα. Πάντως γενικότερα μου αρέσει το μακρύ μαλλί:wooi2:. Ιδιαίτερα το μακρύ μαλλί στους άνδρες τους κάνει ξεχωριστούς:lovulovu:. Παρόλαυτα θέλει μια περιποιήση γιατί όσο μου αρέσει το μακρύ μαλλί τόσο σιχαίνομαι τη λίγδα του.:puke:

Ω, ναι! Το πολύ μακρύ μαλλί στη γυναίκα είναι λατρεία! Η δική μου αισθητική το αναγνωρίζει ως καθαρά γυναικείο θέαμα(μ' αρέσει βέβαια και το κοντό). Μπαίνοντας σε αδιάφορες για τους περισσότερους λεπτομέρειες να πω ότι οι κόρες των ματιών μου τρεμοπαίζουν από ενθουσιασμό όταν τα μακριά της κορασιάς μαλλιά χύνονται στο στήθος. Κάπως έτσι:
Posted Image

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Pirate Luffy: 01 Ιανουάριος 2012 - 14:12

Δημοσιευμένη  εικόνα

#55 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2012 - 16:39

Πάντως ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει clean shave ή rasta ε.

lol :nerd:

#56 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2012 - 16:46

Πάντως ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει clean shave ή rasta ε.

lol :nerd:

clean shave εχω πλεον εγω...

#57 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2012 - 17:21

Εάν όπου clean shave = bald δηλαδή ξυρισμένα τελείως ή όσο πιο κοντά γίνεται με τη μηχανή όπως μας κάνουν στο στρατό, τότε κι εγώ έτσι τα έχω! :hehe: Τα βαρέθηκα και τα ξύρισα, δεν είναι λόγο φαλάκρας.

#58 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2012 - 19:59

Clean Shave = γουλί που λέμε, no hair, γλόμπος, κεφάλι που κάνει iiik iiik iik όταν το τρίβεις, κεφάλι που λάμπει κάτω από την αχτίδες του ηλίου

#59 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2012 - 17:00

Τελευταια το κοβω κοντο, σχεδον αγοριστικο γιατι δεν παλευεται ετσι και μακρυνει, ειναι σπαστο και ολο μπερδευεται. Δε θελει και πολυ φτιαξιμο ετσι. :yawn2: Το καλοκαιρι παταω και μερικες ανταυγειες ετσι για να ειναι πιο παρδαλο και να φαινομαι πισω απο τη ρεσεψιον, και μηπως και φανω και λιγο πιο κοντα στην ηλικια μου και δε με ρωτανε ολοι αν εχω τελειωσει το σχολειο. :frozen:

Η κακη πλευρα βεβαια ειναι οτι σε αυτο το μηκος το μαλλι μου παει οπου θελει αυτο και καθε πρωι μοιαζω λες κι ειμαι η χαμενη κορη του Σονγκοκου. :bahhh:

#60 DonFlamingo

DonFlamingo

Starting...

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2012 - 18:10

Μακρυ και μπουκλωτο.Ενας θεος ξερει ποσα εχω τραβηξει τοσο καιρο με το μακρυ μαλλι.Αιντε να μακρυνει λιγο ακομα να το πιανω κοτσιδα
Δημοσιευμένη  εικόνα