Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Your own hairstyle!
Posted 25 March 2011 - 08:16

Posted 25 March 2011 - 09:31
Δεν μ' αρέσει το μακρύ μαλλί, τι να κάνομε.
Posted 25 March 2011 - 10:28
Που ειναι η επιλογη emo-ish ?
Σκεφτηκα να το βαλω ως επιλογη, αλλα το emo πανω απ' ολα ειναι μουσικη και κατα μια ενοια, φιλοσοφια.Επειδη απ'οτι ξερω, οι πρωτοι και πιο αφθεντικοι emotional punks δεν ασχολουντουσαν με τα μαλλια τους, αλλα με πιο σημαντυικα πραγματα, δεν ηθελα να καταταξω το emo σε ενα απλο jairstyle.
Οι φραντζες μπορουν να καταταγουν στο short and straight, ή στο long αν ξεπερνουν τους ωμους.
@Lord Leon ειχα σκεφτει να βαλω το balding ως επιλογη, απλα οταν τα διατυπωνα το ξεχασα.
Αμα θελει καποιος moderator να προσθεσει κατι, θα βοηθουσε αρκετα την κατασταση.
Απλα ηθελα το poll μου να ειναι εστω και λιγο σουλουθπωμενο.
Btw λατρεύω να με κουρεύουν.Δε ξέρετε τι χάνετε εσείς που έχετε μακρύ μαλλί.Μακάρι να μπορούσα να κουρεύομαι κάθε βδομάδα

Ασε... δεν ξερεις τι εφιαλτικες εμπειριες εχω περασει σε κουρεια...

Οταν καποιος κοβει εστω και ενα εκατοστο του μαλλιου μου, περναει ενα φορβερο ρευμα ανυσιχιας σε ολο μου το σωμα, σαν ηλεκτρισμος.
Καλα που τωρα εχω βρει ενα καλο κομμωτη που οταν πηγαινω (μια φορα το χρονο) για να μου παρει ελαχιστα τις ακρες, κανει ακριβως αυτο που του λεω και δεν κοβει λες και ειμαι προβατο.
Σε αντρικο κομμωτηριο παντως δε σκοπευω να ξαναπατησω ποτε...

Edited by Kamui, 25 March 2011 - 10:34.
Posted 25 March 2011 - 10:46

Αν έχει και υγρασία, αν τα αφήνω χωρίς να ισιωθούν, φουντώνουν τελείως -_-
Ζηλεύω όσους έχουν ίσια μαλλιά από μόνοι τους Τ^Τ
Posted 25 March 2011 - 13:04
Σαν του Light ενα πραγμα

:mador2:Don't forget it:hehehe:

Posted 25 March 2011 - 13:13
Long and Straight:hero:
Σαν του Light ενα πραγμααλλά ποιο ίσιο νομίζω.
Toυ Light εσεις το θεωρειτε long?
Εγω βαζω αυτο ως τον ορισμο του short and straight.
Γι αυτο εχω και το very short που ειναι κομμενο σιριζα.
Το long ειπαμε πως πρεπει να ειναι πιο μακρυ κι απο καρε.
Aκομα και το hairstyle του L, oπως εβαλες DN παραδειγμα, εγω το κατατασω στα short, γιατι δεν φτανουν για τα καλα τους ωμους, και εχουν ακομα μια spiky ταση.
Για οσους μπερδευεστε, τα short and straight εμπεριεχουν φραντζες, καρφακια, και οτι αλλο ειναι κοντο αλλα εξεχει.
Αν γινεται, mods please διορθωστε ενα ορθογραφικο που εχω κανει στο poll question και αν ειναι βαλτε και κανενα παραπανω option που ζητανε.
(ξεχασα και το afro, sorry)
Edited by Kamui, 25 March 2011 - 13:40.
Posted 25 March 2011 - 16:53

Posted 25 March 2011 - 16:59
αλλα το emo πανω απ' ολα ειναι μουσικη και κατα μια ενοια, φιλοσοφια.
Dude, you're my hero.

Ον τοπικ, το δικό μου κούρεμα είναι complicated, ας πούμε απλά φράτζα στις αφέλιες.
Να, κάπως έτσι.

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Posted 25 March 2011 - 17:17

Τα δικά μου πλέον είναι short & curly. Αλλά πολύ curly. Μέχρι πριν 1,5 χρόνο ήσαν long & curly. Αλλά πολύ curly:angry:
Στα μικράτα μου ήταν straight. Τώρα μεγάλωσαν, φαίνεται ότι αναθεώρησαν κάποια πράγματα και δεν είναι πλέον straight:hehe:
Btw η αγαπημένη μου κόμη στις γυναίκες είναι η κόκκινη(red hair girls ftw!) και ''πιασμένη'' αλογοουρά. Κάτι σαν αυτά του Kenshin αλλά σε κεφάλι γυναίκας. Actually this:

Posted 25 March 2011 - 17:19
Dude, you're my hero.
Παίζει να είσαι και ο πρώτος άνθρωπος που γνωρίζω και έχει την ίδια αντίληψη με εμένα πάνω στο θέμα.....
Δεν ειναι θεμα αντιλυψης μονο, αλλα θεμα σωστου και λαθους.
Δεν εχω ασχολιθει καθολου με αυτο το ειδος μουσικης και γενικα την ολη φαση, αλλα καλο ειναι να ξερουμε πεντε πραγματακια και να μην βγαινουμε στις τηλεορασεις, να λεμε οτι μας κατεβει, και μετα να πηγαινουμε στο χωριο και οι γιαγιαδες να λενε "εσυ τωρα εισαι emo"?
On topic, το δικο σου μαλλον πιανεται για μακρυ.
Αυτο ας ειναι το κοντυτερο απο τα long hair ομως.
Posted 25 March 2011 - 17:30

Posted 25 March 2011 - 17:36

Posted 25 March 2011 - 18:15
Posted 25 March 2011 - 18:49
μικρο με κυνηγαγε η μαμα μου και ολα τα παιδια της παρεας να κουρευτω ..τοσο πολυ το απεχθανομουν
Στο παρελθόν το ψιλοφοβόμουν το κούρεμα. Ως μπέμπης είχα ωραία μαλλάκια αλλά οι άρρενες της οικογενείας δεν τα ήθελαν. Μου τα κούρεψαν και έφυγε το χαμόγελο. Αργότερα έπιασα τα μέταλ ακούσματα, έγινα μαλλιάς αλλά με κούρασαν και τα έκοψα.
Posted 26 March 2011 - 01:15