Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

No. 6

• Please log in to reply
187 replies to this topic

#121 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2011 - 11:57

Shion yandere FTW!:hahaha: (Couldn't resist, had to share!)
Spoiler:

#122 mizuki

mizuki

Anime Newbie

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2011 - 00:23

Mόλις έκανα κι εγώ το catch up μου......
Spoiler:

#123 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2011 - 22:45

Episode 10
Spoiler:

Δεν πιστεύω ότι δεν πήραμε preview για το τελευταίο επεισόδιο εκτός από μια φράση του Νezumi /ο/ Αν και κάνει πιο πολύ σασπενς, δεν μπορώ να περιμένω /ο/ Αναρωτιέμαι πως θα το τελειώσουν σε ένα μόνο επεισόδιο~

#124 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2011 - 00:01

10

Mwaaaahahahahaaaa... Ha.

Spoiler:

Mόλις έκανα κι εγώ το catch up μου......

Spoiler:

Spoiler:

#125 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2011 - 00:10

Spoiler: meanwhile @ BONES

Spoiler: 9-10

#126 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2011 - 01:25

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ xD Δεν έχουν καθόλου μα καθόλου άδικο!

My yaoi senses are tingling ~!

#127 mizuki

mizuki

Anime Newbie

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2011 - 01:34

Νταξ......τι να πω η κακομοίρα???
Spoiler:

#128 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2011 - 01:46

Προφανώς δίνω περισσότερη προσοχή σε αυτό το anime από ότι πρέπει :hahaha:.
Spoiler: 10

#129 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2011 - 08:27

Δεν σταματάει να με εκπλήζει αυτό το anime

P.S. 11 ή 12 ep είναι ???

Δημοσιευμένη  εικόνα

#130 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2011 - 11:07

Eμ... Γιατί όλα τα ρίχνουμε στην Bones? Αφού το manga και τα novels τα ίδια λένε, η Bones απλώς τα μεταφέρει. Καλύτερα θα ήταν να το πετσόκοβε και να το αποστείρωνε; Βέβαια το manga κατά τη γνώμη μου έχει διαφορετική (καλύτερη) ατμόσφαιρα. Στα novels ο Shion πετάει κι ένα "I love you" στο Nezumi... :himitsu:
Πάντως το πώς γλιτώσανε κι έμειναν μόνο αυτοί ζωντανοί απ' όλο το φορτηγό, έχει καταλήξει λεπτομέρεια...:frozen: Αυτός ο μανδύας του Nezumi που τυλιχτήκανε πρέπει να ήτανε κάτι σαν την πανοπλία του Iron Man... Boλικότητες σεναρίου, oh why... :uhh:

EDIT: Νομίζω είναι 11 τα επεισόδια.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από DiamondsofBlood: 09 Σεπτέμβριος 2011 - 21:38

#131 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2011 - 19:19

15fkk04.jpg

#132 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2011 - 21:14

Πάντως το πώς γλιτώσανε κι έμειναν μόνο αυτοί ζωντανοί απ' όλο το φορτηγό, έχει καταλήξει λεπτομέρεια...:frozen: Αυτός ο μανδύας του Nezumi που τυλιχτήκανε πρέπει να ήτανε κάτι σαν την πανοπλία του Iron Man... Boλικότητες σεναρίου, oh why... :uhh:

Χαχα, το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ! Έλεγα ένα κάρο άτομα τι στο λύκο, κανένα δε κατάφερε να μπορεί να σταθεί στα πόδια του? Και μετά σκεφτόμουν ότι πράγματι, ο μανδύας πρέπει να είναι μαγικός! xD
Αλλά ναι, μεγάλο ερωτηματικό για το τι/πως έγινε.

#133 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 05:57

Eμ... Γιατί όλα τα ρίχνουμε στην Bones? Αφού το manga και τα novels τα ίδια λένε, η Bones απλώς τα μεταφέρει. Καλύτερα θα ήταν να το πετσόκοβε και να το αποστείρωνε; Βέβαια το manga κατά τη γνώμη μου έχει διαφορετική (καλύτερη) ατμόσφαιρα. Στα novels ο Shion πετάει κι ένα "I love you" στο Nezumi... :himitsu:

EDIT: Νομίζω είναι 11 τα επεισόδια.

Δεν ξέρω βρε DoB, θεώρησα ότι εφόσον το συγκεκριμένο anime ήταν η επιλογή του συγκεκριμένου Studio για να πραγματοποιηθεί, και με τον τροπο που αυτό έγινε (γιατί πίστεψέ με η παρουσίαση μιας ιστορίας παίζει τόσο ρόλο όσο και το original περιεχόμενο) η ευθύνη ανήκει εκεί.

Btw για να μην αναρωτιέστε για τον μανδύα και τις υπερφυσικές του ιδιότητες, προφανώς φταίει το ότι ήταν ενθύμιο του ninja Nezumi από το Hidden Leaf Village όπου έμενε σαν παιδί. Tο anime αυτό στην πραγματικότητα είναι το Naruto και δεν το εχουμε καταλάβει.:hahaha:

#134 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2011 - 08:03

Aπο ποιους αξιζει να το κατεβασω?

#135 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2011 - 10:35

Xμμ!Συγνωμη που θα ξαναρωτησω αλλα απο ποιο group αξιζει να το κατεβασω?