Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

No. 6


  • Please log in to reply
187 replies to this topic

#31 Maya-chan

Maya-chan

    Anime Master

  • Moderators
  • 1,667 posts

Posted 16 July 2011 - 14:38

Γιατί τόσο κράξιμο ρε παιδιά? Έτσι θα πειστώ ότι έχω πρόβλημα που την απολαμβάνω. :hihi2:

ΟΚ, οι σκηνές romance/yaoi/whatever είναι τουλάχιστον περίεργες, αλλά πέρα από αυτά το σενάριο δεν είναι και τόσο κακό. Αν θελήσει να βάλει το fanservice στα πλαίσια μιας ενδιαφέρουσας ιστορίας, μπορεί να το κάνει, αρκεί να φροντίσει να δώσει καμιά ικανοποιητική απάντηση στο "μυστήριο". Το setting μου αρέσει αρκετά και οπτικά είναι όμορφο. Ούτε και μου έδωσε την εντύπωση που μου δίνουν πολλά anime στα πρώτα επεισόδια, ότι δηλαδή ακόμα την ψάχνουμε την υπόθεση. Πραγματικά, γιατί τόσο φτυάρι? :hmmm:

15fkk04.jpg


#32 Katan

Katan

    In love with AS

  • Members
  • 352 posts

Posted 16 July 2011 - 15:01

Ούτε εγώ καταλαβαίνω το φτυάρι. Η υπόθεση είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, το σχέδιο είναι πολύ όμορφο, και οι χαρακτήρες τα σπάνε (πριν πεταχτούν μερικοί, εννοώ και individually, όχι μόνο όταν "φανσερβίζονται"). Για μένα είναι μέχρι στιγμής το favorite της σαιζόν.

Επίσης όσον αφορά την...ανεκδιήγητη τύπισσα...νομίζω ότι η συμπεριφορά της είναι ενδεικτική των "αποστειρωμένων" σχέσεων που αναπτύσσονται στην κοινωνία που παρουσιάζεται στο άνιμε. Πχ τον Shion τον είδα να ντρέπεται και να πιάνεται εξ απροόπτου, αλλά όχι να σοκάρεται πραγματικά από τη στάση της.(το ότι εξακολουθώ να τη θεωρώ μπετόστοκο είναι άλλο θέμα :P)
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#33 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 July 2011 - 22:25

Αν θέλουν να κάνουν yaoi/ shounen ai ας το κάνουν και ας μην μας το παρουσιάζουν σαν σοβαρό sci fi. Δεν μπορώ να περάσω καλά ούτε ως yaoi fan ούτε ως sci fi fan. Και όσο πιο πολύ το σκέφτομαι, τόσο πιο πολύ τσατίζομαι!


Πραγματικά δεν με ενοχλεί που συνδυάζει yaoi με sci-fi ούτε το ότι πάει να το παίξει σοβαρό. Και το Terra E leaves things to the imagination αν έχεις το μικρόβιο μέσα σου (καλά σε μικρότερο βαθμό από το no.6 oμολογουμένως) αλλά έχει τόσο όμορφη υπόθεση που δεν σε απασχολεί αυτό. Με ενοχλούν δύο πράγματα σε αυτή τη σειρά (προς απάντηση στα σχόλια ότι η κριτική είναι αναίτια). Το ένα είναι οι τρύπες λογικής (aka the mighty mouse και ο βιολιστής του Hamelin που εξουσιάζει όλα τα τρωκτικά). Και το δεύτερο είναι το josei tag το οποίο χρησιμεύει σαν φερετζές με την ίδια λογική που το χρησιμοποιεί η Yun Kouga στο Loveless προσπαθώντας απεγνωσμένα να μας πείσει ότι είναι ιδέα μας ότι το shota θα βρεθεί ξεαυτιασμένο σε κανά χαντάκι. If you are gonna do yaoi just be honest about it. Όταν μια σειρά προσπαθεί απεγνωσμένα να μαζέψει κοινό από παντού μπερδεύοντας τα genres τότε χάνεται η μπάλα. Παράδειγμα της προηγούμενης season το Togainu no chi.

Κατά τ' άλλα την καταδιασκεδαζω.

#34 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 16 July 2011 - 22:33

If you are gonna do yaoi just be honest about it. Όταν μια σειρά προσπαθεί απεγνωσμένα να μαζέψει κοινό από παντού μπερδεύοντας τα genres τότε χάνεται η μπάλα.



EXACTLY my point! Απλά μάλλον δεν εκφράστηκα σωστά :P

Και εγώ το διασκεδάζω αλλά καλό συγκριτικά με κάποια άλλα της σαιζον δεν το λες με τίποτα...

xbJ3b2w.jpeg


#35 jedimastermaniac

jedimastermaniac

    METAL POWER!!!!!

  • Members
  • 252 posts

Posted 22 July 2011 - 14:22

Λοιπόν μόλις ΞΕΘΑΨΑ το tthread Και βλέπω πολύ hate
Εκτός του ότι είναι ένα post-apocalyptic sci-fi , είναι Ρ-Ε-Α-Λ-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο-Τ-Α-Τ-Η
Το τονίζω γιατι μέσα από αυτά που έχουμε δει μπορούμε να ψυχολογίσουμε αμέσως τους χαρακτήρες (από το 2ο επισόδειο όμως- στο 1ο ήταν η "γρήγορη" εισαγωγη)
Προσωπικά το θεωρώ τη καλύτερη σειρά της σεζόν με αυτά που έχω δει από το 2ο και 3ο επισόδειο
ΔΕΝ καταλαβαίνω γιατί τόσο hate και νομίζω ότι είναι yaoi κοκ
αλλά διαφωνώ
Το " I want your sperm " συμπρεριφορά της τύπισσας διακαιολογείται από το 1ο κιόλας επισόδειο απλά σε μιο mature μορφή


Αυτά από κάποιον RPGα ο οποίος παίζει ήδη σε ένα post-apocalyptic campaign 4 ετών
Ο καθένας έχει δικαίωμα με την αποψή του εννοείται όμως :)
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#36 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 22 July 2011 - 16:12

Για να μη γίνομαι φορτικός ξαναγράφοντας πόσο κακό είναι, ας κάνουμε διάλογο.

Εκτός του ότι είναι ένα post-apocalyptic sci-fi , είναι Ρ-Ε-Α-Λ-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο-Τ-Α-Τ-Η

Το ότι μπορείς αμέσως να ψυχολογήσεις του χαρακτήρες δε σημαίνει ότι είναι ρεαλιστικοί. Μερικούς χαρακτήρες μπορείς να τους ψυχολογήσεις και από τις εικόνες στο anidb μόνο, αυτό σημαίνει ότι είναι στερεοτυπικοί, όχι ότι είναι ρεαλιστικοί.
Αν δεν κατάλαβα καλά το συλλογισμό σου πες το μου. Να ξέρεις όμως ότι δεν αρκεί να βρεις μια σκηνή στην οποία θεώρησες ρεαλιστική την αλληλεπίδραση των χαρακτήρων (ακόμα και αυτό ατακόρθωτο φαίνεται σε μένα), επειδή το "ρεαλιστικότατη" φρόντισες να το τονίσεις. Για πάυλες ανάμεσα, μεγαλύτερο font και bold, ελπίζω να έχεις τα ανάλογα επιχειρήματα.

Συμφωνώ ότι ο καθένας έχει δικαίωμα στην άποψη του, αλλά είναι διαφορετικό να σου αρέσει αυτή η σειρά για το σαχλό sci-fi με yaoi undertones που είναι και άλλο να τη θεωρείς ρεαλιστικότατη.

Όσο για το τρίτο επεισόδιο:

  • Ήταν deep επειδή μιλούσαν για Σέξπηρ.
  • Ήταν edgy επειδή ο Nezumi μίλησε για σεξ.
  • Είχε έντονο fanservice στο κρεβάτι.
  • Η σκηνή στο σεληνόφως θύμισε Καλημέρα Ζωή.
  • Στα 15 από τα 20 λεπτά οι πρωταγωνιστές ήταν ημίγυμνοι.
Τέλειο.

#37 jedimastermaniac

jedimastermaniac

    METAL POWER!!!!!

  • Members
  • 252 posts

Posted 22 July 2011 - 16:28

warchief δεν ήρθα εδώ για να ξεκινήσω troll/flame / e-penis wars .
Ήρθα απλά να πω την γνώμη μου
Τώρα από όλα αυτά που δήλωσες για το 3ο επισόδειο μάλλον δεν σ' αρέσει και σχημάτησες την γνώμη σου απότε μην το ξαναδεις αλλά μην μπαίνεις εδώ και να λες στους άλλους ότι αυτό πο βλέπυν είναι σαχλό , γιατί δεν ξέρεις πως θα το λάβει ο άλλος .

το ρεαλιστικότατη το τόνισα γιατί είναι μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει ακόμα κάτι περίεργο. (εκτός του ότι είναι sci-fi)
Σκέψουν να ήσουν στην θέση τους και τι θα έκανες κ μετά πες μου για ρεαλισμό
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#38 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 22 July 2011 - 17:03

Λέγεται διάλογος και το forum γι'αυτό υπάρχει. Σε όποιον δεν αρέσουν οι συζητήσεις, ας φτιάξει blog να γράφει εκεί. Άλλωστε κι εγώ τη γνώμη μου γράφω, και τυχαίνει να διαφωνούμε. Δεν πρόκειται για πόλεμο και λυπάμαι που το βλέπεις έτσι.

Έχεις δίκιο, δε μου άρεσε, αλλά δεν έχω σκοπό να το σταματήσω ακόμα.
Δεν αποκάλεσα σαχλό κανέναν που του αρέσει, αλλά την ίδια τη σειρά. Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά επειδή είναι πολύ σημαντική.

Αν ήμουν εγώ στη θέση τους, δε θα φώναζα σε παράθυρα όταν βρέχει χωρίς λόγο (να υποθέσω ότι θεωρείται χαριτωμένο από κάποιους;) και δε θα καθόμουν να με χαϊδεύει ο άλλος για δύο λεπτά κάθε επεισόδιο.
Δε με έπεισες και πολύ, δηλαδή.

#39 jedimastermaniac

jedimastermaniac

    METAL POWER!!!!!

  • Members
  • 252 posts

Posted 22 July 2011 - 17:43

Μα δεν προσπάθησα να σε πείσω :P Δεν θα κάθομαι να εξηγώ στον άλλον για αυτά που βλέπω βαριέμαι υπερβολικά να το κάνω αυτό :D
Ούτε είδα πουθενά να λες ότι είπες κάποιον σαχλό .
Απλά δεν ξέρεις τι θα νομίζει αλλό όταν το λες έτσι
Εγώ δεν θεωρώ ότι βλέπω κάτι σαχλό ούτε είδα homosexual content ακόμα
Τώρα αν κάποιοι έχουν πονηρό μυαλό άλλο αυτό χαχαχαχαχα
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#40 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 22 July 2011 - 18:40

Όπως κάθε φορά, το επισόδιο ξεκίνησε φυσιολογικά, κάνοντας με να προσπαθήσω για τρίτη φορά να πάρω τη σειρά στα σοβαρά.

Spoiler:


Φυσικά θα συνεχίσω να το βλέπω, γιατί είναι απλά απο τα πιο αστεία και διασκεδαστικά άνιμε που έχω δει.

O6rrvsU.jpg


#41 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 22 July 2011 - 19:46

Εμένα πάντως μ' άρεσε ξανά. Αν μη τι άλλο, τουλάχιστον μάθαμε ότι τα ποντίκια ήταν ρομπότ κι όχι ντοπαρισμένα.:P Κι ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί αποκαλείτε 'σαχλό' το sci-fi βέβαια, αλλά τέλος πάντων... Σε μια σειρά σε όλους μας αρέσουν κάποια σημεία και σιχαινόμαστε κάποια άλλα, αλλά επειδή πχ θέλω να δω τη Safu κρεμασμένη ανάποδα και ξεκοιλιασμένη βίαια :kill4u: αυτό δε θα με εμποδίσει ν' απολαύσω τη σειρά. Αν γίνει βέβαια ακόμα καλύτερα.:hiding_something: Αρκετό screen time πήρες κοπελιά, τώρα δρόμο! Ε και τώρα αν πούμε ότι δε βλέπουμε yaoi suggestive themes, τον εαυτό μας κοροϊδεύουμε... :nbleed: Μέχρι τώρα σ' αυτό το σημείο έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη!

#42 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 22 July 2011 - 22:15

Κι ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί αποκαλείτε 'σαχλό' το sci-fi βέβαια, αλλά τέλος πάντων...

Από το πιο ασήμαντο, που είναι τα ολογράμματα στα μπρασελέ (αυτό είναι περισσότερο αίσθηση παρά σοβαρό κριτήριο - αλλά γιατί να μη μιλάνε με videocalls αντί γι'αυτό; επειδή φαίνεται πιο κουλ είναι η δική μου απάντηση) μέχρι τα κλασικά τσιράκια με τα γυαλιά ηλίου και ό,τι υπάρχει ενδιάμεσα. Περισσότερο σαχλά μου φαίνονται όλα αυτά παρά σοβαρά, αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι κάτι παραπάνω από μια περιγραφή.
Καμιά σοβαρή εξερεύνηση της κοινωνίας και της κυβέρνησης του No.6 πάντως δεν περιμένω. Κανένα χάδι στα αχαμνά, ίσως.

#43 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 July 2011 - 00:19

Mια φορά είπα να ξεμυτίσω και έχασα όλο το No6 related τζέρτζελο. :redcard2:
Ντάξει νομίζω τα "Y u no like what I like" τύπου σχόλια δεν βοηθούν την συζήτηση. Οι διαφωνίες υπάρχουν για να γίνεται συζήτηση και ούτε trolling αποτελούν ούτε flaming από την στιγμή που δεν αποτελούν επίθεση επί του προσωπικού. /καθυστερημένο judge call

Από την αλλη βέβαια σε anime (και manga) έχω δει αρκετά στοιχεία που από μόνα τους (ή αλλιώς αξιοποιημένα) θα μπορούσαν να είναι χίλιες φορές πιο γελοία από τα βραχιολάκια και τους τυπάδες με τα γυαλιά. Αυτό που διαχωρίζει ένα Terra E ένα NGE ή ένα Ergo Proxy από το No.6 προφανώς είναι η εκτέλεση και όχι τόσο το concept αυτό καθεαυτό.

Spoiler: 3


Πάντως τα επεισόδια περνάνε χωρίς να το καταλάβει κανείς και είναι πλήρως διασκεδαστικά. Χαίρομαι να την βλέπω τη σειρά. Ίσως όχι για τους λόγους που θα περίμενε κανείς but still...... :)



#44 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 23 July 2011 - 11:24

Νομίζω το συγκεκριμένο anime έχει πέσει θύμα των tags του anidb...Κατά λάθος του βάλανε sci-fi ενώ θέλανε να βάλουνε comedy, shounen-ai, bishounen...Εξ ου και το μπέρδεμα...

Βέβαια μετά το εκπληκτικό τρίτο επεισόδιο δεν νομίζω να έχει κανείς αμφιβολία πλέον ως προς το genre :P

Κατά πρώτον... Oh ze fanservice!

Ντυνόταν ο ένας, γδυνόταν ο άλλος... Χαδάκια, σέξι βλέμματα, υπονοούμενα συνέχεια...Πέρασα υπέροχα <33333

Είχε και extreme makeover! Δηλαδή τί άλλο θέλετε ρε παιδιά? Γιατί να μην αρέσει σε κάποιον?

Spoiler:



Σε γενικές γραμμές το καταδιασκεδάζω, μην σας πω περιμένω και με αγωνία να βγει το επόμενο επεισόδιο XD

xbJ3b2w.jpeg


#45 Loke

Loke

    ~Moe Mio Moe~

  • Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 23 July 2011 - 23:58

herp derp ως συνηθως με τα διαφορα threads δε διαβαζω τα προηγουμενα μη ενοχληθω screw that, απλως βαριεμαι.

τις νοτες yaoi τις πηρα χαμπαρι αλλα δε με ενοχλησαν στο ελαχιστο, το σεναριο φαινεται οκ ως τωρα, ο ρατο μποι ελπιζω να μας εξηγησει 2-3 πραγματα παραπανω για τον εαυτο του

Spoiler: 1-3