Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

No. 6


  • Please log in to reply
187 replies to this topic

#1 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 March 2011 - 12:04

Posted Image

Η νέα δουλειά της BONES για αυτό το καλοκαίρι φέρει την υπογραφή της συγγραφέος Atsuko Asano η οποία στο παρελθόν έχει γράψει διηγήματα τα οποία αποτέλεσαν την βάση για το manga "The Comedy Team" και το anime "Telepathy Girl Ran".Το Νο.6 θα βασιστεί πάνω στην ομώνυμη σειρά novels η οποία ξεκίνησε το 2003 και έβγαλε το 8ο βιβλιο το 2009.

~ Λίγα λόγια για την υπόθεση~

Μεταφερόμαστε στο 2013 στην πόλη-πρότυπο "No.6". Mεγαλωμένος ως παιδί - θαύμα λόγω της υψηλής νοημοσύνης του από την ηλικία των 2 ετών, ένα νεαρό αγόρι ο Shion ζει μια προστατευμένη ζωή στo πολυτελές προάστειο "Cronos". Όλα αυτά μέχρι τα δωδέκατά του γενέθλια οπότε και συναντα τον Nezumi ("Rat") ένα αγόρι το οποίο είχε δραπετεύσεί από την Ειδική Μονάδα Ασφαλείας της πόλης. Ο Shion τον προστατεύει, αυτή του η πράξη όμως έχει σαν αποτέλεσμα το Υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας να του ανακαλέσει όλα του τα προνόμια και να τον εξορίσει από τον Cronos στην Χαμένη Πόλη. Τέσσερα χρόνια μετά την εξορία του ένα μυστηριώδες ατύχημα φέρνει τον Shion αντιμέτωπο με το μυστικό της πόλης ΝΟ. 6.

Αν μη τι άλλο η υπόθεση φαίνεται ενδιαφέρουσα και ο συνδυασμός Josei και Sci-Fi είναι κάτι το οποίο δεν συναντάμε συχνά. Το τριπάκι ολοκληρωτικό καθεστώς - μυστήριος ξένος από το πουθενά - εξορία μου φέρνει λίγο Terra E στο μυαλό αλλά είναι πολύ νωρίς για προβλέψεις. Αν μη τι άλλο όμως η συγκεκριμένη σειρά έρχετε να πλαισιώσει πολύ όμορφα τις Noitamina παραγωγές αυτού του καλοκαιριού. Ας ελπίσουμε η BONES να μην μας απογοητεύσει.

~Teaser~

Youtube Video


~Anidb~
~ANN 1/2~
~Official Site 1/2~



Edited by iristella, 30 April 2011 - 02:10.


#2 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 24 March 2011 - 12:07

Φαίνεται πάρα πολύ καλό! Μου αρέσει η υπόθεση, και βγάζει πολύ ζουμί. Και το art που βλέπω όμορφο φαίνεται. Ελπίζω όντως να μην μας απογοητεύσει η Bones.. >.<

Μπήκε στη λίστα με τα καλοκαιρινά XD
Τελικά φέτος καλά τα πάμε, άνοιξη/καλοκαίρι αποδείχθηκαν θησαυροί!

Posted Image


#3 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 24 March 2011 - 12:23

:sigh2: Το 1ο chapter του manga δε μ' ενθουσιάσε όσο περίμενα, αν και στο τέλος έδειξε ότι έχει κάποιες ελπίδες. Γι' αυτό μάλλον δε θα διαβάσω άλλο να μη μου το χαλάσει γιατί σαν υπόθεση φαίνεται/ακούγεται καλή. Will watch, όταν έρθει η ώρα.

Πολύ καλή η χρονιά φέτος.

ySss0UF.jpg


#4 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 24 March 2011 - 13:58

Η υπόθεση ακούγεται ενδιαφέρουσα αλλά πουλήθηκα λόγω σχεδίου...

Ελπίζω να είναι τόσο καλο όσο φαίνεται.

Τώρα για τη BONES έχω ανάμεικτα συναισθήματα...Άλλες φορές κάνει ωραίες δουλειές, άλλες φορές κάνει πατάτες αλλά τουλάχιστον το animation είναι πάντα πρώτης τάξεως.

xbJ3b2w.jpeg


#5 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 April 2011 - 02:09

And we got ourselves a teaser (προστέθηκε στο πρώτο post). Looks Yummy. ^w^

#6 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 30 April 2011 - 16:09

Πωωω... πολύ φωνάζουν :P
Δε μου άρεσε σαν trailer αλλά οκ, η σειρά ακόμα με ψήνει. Η μουσική είναι ωραία. Αν δεν υπήρχε το Fractale θα έλεγα ότι δε γίνεται να βγει κακό anime από Noitamina αλλά πλέον έχω τις επιφυλάξεις μου.

#7 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 08 July 2011 - 02:41

...ή αλλιώς "Homolust: Summer 2011 Edition", ή αλλιώς "It's Fractale all over again".

Άσχημο animation, το σενάριο είναι cheetos και το ξεδιάντροπο fanservice δίνει και παίρνει. Κάρφωσε τον με το κουτάλι σου παλικάρι μου.

Επειδή διαβάζω για time skip, ίσως το συνεχίσω, αν και δε νομίζω να αλλάξει κάτι στην πορεία.

#8 Hanzo

Hanzo

    Relief Pitcher

  • Members
  • 943 posts

Posted 08 July 2011 - 06:31

Oταν διαβασα το απο πανω,σκεφτηκα οκ θα υπερβαλει λιγο xD

Αλλα εδω εχουμε πρωτο πραγμα!Ισως το ποιο unintentionally αστειο πρωτο επεισοδιο που εχω δει τελευταια.

Eιδικα οι σκηνες προς το τελος πανω στο κρεβατι ηταν εκπληκτικες,με διαλογους οπως.

-Εισαι ζεστος.Μηπως εχεις πυρετο?
-Μμ και εσυ εισαι καυτος *holds hand*.

Που να μεγαλωσουν κιολας δηλαδη xD

H αλλη η απαισια πως την λενε,ειμαι σιγουρος πως γυροφερνε το "δωρακι" της για μερες στο μυαλο της.Ελαβε την τελειοτερη απαντηση ολων τον εποχων ομως!

Η σειρα εχει απαισιο σχεδιο επισης και τα κοκκινα μαγουλα του προταγωνιστη ειναι θεσπεσια το ιδιο και η κραυγη του "το καλεσμα της φυσης".

Γενικοτερα ηταν οτι πιο hilariously gay εχω δει μετα το Gakuen Handsomu!Προσπαθειες για σοβαρο σεναριο εξανεμιστηκαν μετα απο τετοια αρχη.Θα το συνεχισω γιατι πραγματικα δεν περασα ασχημα με την παρτη του.
Posted Image


This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#9 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 July 2011 - 06:41

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς. This is relevant to my interests :hahaha: Seriously Bones what the f*ck is wrong with you lately?Πραγματικά μακάρι να συνεχίσει σε καλύτερα επίπεδα ή έστω να μην γίνει τελείως ηλίθιο. Aκόμη και έτσι - ή μάλλον ακριβώς επειδή είναι έτσι- το αγαπησα.

Θα συνεχίσω να το βλέπω, για διαφορετικούς λόγους από ότι ξεκίνησα but I still believe this is going to be a fun ride. Το animation δεν μου φάνηκε τόσο κακό πάντως.

*κοίτα να δεις που παίζει και να συμπληρώσουμε yaoi κατηγορία φέτος στα awards από εκεί που δεν το περιμέναμε*

Edited by iristella, 08 July 2011 - 06:49.


#10 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 08 July 2011 - 10:43

Ρε δεν πάτε καλά! Δεν μπορούν πλέον να κοιταχτούνε δυο άνθρωποι και βλέπετε gayfest!


ΒΡΕ ΟΥΣΤ~


Διάβαζα και εγώ για κουτάλια και λέω ~Χριστέ μου, τι γίνεται σε αυτή τη σειρά?~ Ένα spooning ήξερα αλλά αυτό ήταν τελειως αθώο....


Τέσπα για πρώτο επεισόδιο μου φάνηκε ok. Δεν μου έβγαλε τα γελοία vibes του fractale αλλά ούτε και το awesomeness του bounen...Οπότε απλά περιμένω να δω λίγο παραπάνω...

xbJ3b2w.jpeg


#11 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 08 July 2011 - 14:49

To λάτρεψα από τώρα και θα τ' ακολουθήσω μέχρι το τέλος!:blingeye2: Αρκετά ικανοποιητικό σε επίπεδο μυστηρίου και πλοκής, και προσωπικά μου άρεσαν αρκετά το σχέδιο και το animation. Oh shit, who I am kidding, we all know I'm gonna watch it for the shonen ai fanservice!:nanana: (:nbleed:)

#12 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 08 July 2011 - 19:10

Eμενα δε μου φάνηκε τόσο χάλια, αν και ουτε μπορω να πω πως μου άρεσε κιόλας φυσικα.

Ισως φταίει το οτι ημουν προετιμασμένος γι αυτό που θα έβλεπα, εχοντας διαβάσει τα σχολια σας.Αν είχα παει με υψηλές προσδοκίες βέβαια, οι εντυπώσεις μου θα ήταν μαλλον κάκιστες.

Με την πρωτη πρόταση που είπε αυτή η συμμαθήτρια του προταγωνιστή, αμέσως μου θύμησε τη Minko απο Ηanasaku iroha.(δεν καταφερα να βρω τη χαρακτηρα στο aniDB για να καταλάβω αν ειναι η ιδια seiyu)
Ωχ, λεω, θα μας αρχίσει στα μπαλουτια αυτή και θα τη βρίζω για όλη τη σειρα.

Spoiler:


Εφόσον θα υπάρξει time skip έχουμε ελπίδες να δούμε κάτι καλύτερο, αλλα σίγουρα δεν πρεπει να περιμένουμε πολλά.Το πρώτο επεισόδιο ήταν ναι μεν γελοίο, αλλα ελπίζω να μην αντιπροσωπεύει και την υπολοιπη σειρα.

O6rrvsU.jpg


#13 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 08 July 2011 - 22:23

Μέτριο το πρώτο.Γενικά συμφωνώ με τον Hanzo πέρα από το σχέδιο που δεν με χάλασε,εκεί που φαινόταν ενδιαφέρουσα sci-fi ιστορία άρχισε να χαλάει με αποκορύφωμα την απίστευτη σκηνή στο κρεβάτι στην οποία κόντευα να το σταματήσω.Θα συνεχίσω να το βλέπω ελπίζοντας πως δεν θα καταλήξει σε yaoi και πως θα βελτιωθεί στα επόμενα επεισόδια,έχω ελπίδες bones μην με απογοητεύσεις.
Posted Image

#14 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 08 July 2011 - 22:28

Ναι, αν κάνει τα ίδια με το Heroman...
Γενικά και εγώ περιμένω το timeskip.
Spoiler:

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#15 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 July 2011 - 08:33

Βγήκε και το 2ο.

Spoiler:


Anw το συνεχίζω προς το παρόν και βλέπουμε.

Edited by iristella, 15 July 2011 - 08:55.