Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

No. 6

• Please log in to reply
187 replies to this topic

#151 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 15 September 2011 - 10:09

Δώστε Nezumi στο λαό......

Ναι ναι ναι ! :awww: Δωστε κ' αλλο Nezumi! Ειμαι καπου στο 7 επεισοδιο και συνεχιζω να το βλεπω με μεγαλη πορωση! Δεν ξερω γιατι ακριβως το βλεπω , δεν ξερω γιατι ακριβως μ' αρεσει αλλα δεν μπορω να ξεκολλησω με τιποτα ομως! :lovulovu: Μαλλον φταει η φατσουλα του Nezumi! Αν και δεν σχολιαζω(επ 7) :
Spoiler:

#152 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 15 September 2011 - 20:23

11
Spoiler:

Edited by Maffy, 15 September 2011 - 23:50.

#153 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 15 September 2011 - 22:05

Τσπ, θα ήθελα να διάβαζα το novel. Όλοι λένε ότι είναι απείρως καλύτερη κι εφόσον η σειρά μ'άρεσε αρκετά έως πολύ (εκτός απ'το τέλος κάπως) είμαι σίγουρη ότι θα μ'άρεσε!

Αυτό το λένε για όλα τα ηλίθια anime που βγαίνουν ανά καιρούς με σκοπό να τα υπερασπιστούν. Χωρίς να το έχω διαβάσει (αυτό μας έλειπε) σου εγγυώμαι ότι δεν είναι καλύτερο. Δε λέω ότι δε θα σου αρέσει το βιβλίο, μιας και σου άρεσε η σειρά, αλλά καλύτερο δεν είναι, όπως δεν είναι καλύτερο κανένα βλαμμένο light novel από τη βλαμμένη anime μεταφορά του.
Πάντως αναγνώρισες πολλές από τις αδυναμίες της πλοκής του τελευταίου επεισοδίου και αναρωτιέμαι γιατί το παίρνεις ακόμα στα σοβαρά. Να ήταν η πρώτη φορά που γίνεται ό,τι νά'ναι, να έλεγα εντάξει.

Αναρωτιέμαι επίσης γιατί το είδα ολόκληρο, έστω windowed από ένα σημείο και μετά. Αν δεν ήταν Noitamina δεν υπάρχει περίπτωση να το έκανα.
Για να μην κουράζω, θα περιοριστώ στο να πω ότι είναι σίγουρα στο bottom 10 των σειρών που έχω δει ολόκληρες ποτέ. Το βαθμολογώ με 2/10, δεν του βάζω άσο γιατί κάποιες φορές ομολογώ ότι γέλασα, όπως
Spoiler:

#154 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 15 September 2011 - 22:13

:madtodeath:

Spoiler: 11

Το ανέφερα ότι όσο κι αν βρίζω τώρα αυτή τη σειρά τη λάτρεψα; Πάει για κατέβασμα σούμπιτι! Μαζί μ' ένα σωρό εικόνες και doujinshi μόλις τα βρω!:himitsu:

EDIT: Κι εγώ της βάζω 7 έτσι για τα αριστοτεχνικά yaoi innuendos που είχε και για τίποτα άλλο. Μου φτάνουν και μου περισσεύουν για να γεμίσω εφτάρι!:bleh:

#155 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 15 September 2011 - 23:11

11 + series' whole review:
Spoiler:

#156 mirana_neko

mirana_neko

• Members
  • 508 posts

Posted 15 September 2011 - 23:29

τι εγινε ρε παιδια?ποτε βγηκε το τελευταια κ δν πηρα χαμπαρι?

#157 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 September 2011 - 00:11

51MB το τελευταίο επεισόδιο. Slideshows να έδειχναν θα έπιαναν περισσότερο χώρο.

Αυτήν την στιγμή είμαι ψιλοσοκαρισμένη. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι κάτι πέθανε μέσα μου το οποίο δεν πρόκειται να το ξαναβρώ ποτέ. Μισώ τον πλανήτη atm.

Edited by iristella, 16 September 2011 - 00:17.

#158 mizuki

mizuki

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 16 September 2011 - 00:13

Αααααχχχχχχ γιατί το σκοτώσατε έτσι το τέλος?????:madtodeath:
Spoiler:

Σε γενικές γραμμές η σειρά μου άρεσε (όπως και η μουσική της), γιατί κατάλαβα εξαρχής τι πρέπει να περιμένω και τι όχι, απλά για το τελευταίο επεισόδιο είχα high expectations όσο αναφορά την εξέλιξη της σχέσης των πρωταγωνιστών, οι οποίες πέσαν στο χαντάκι...

#159 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 16 September 2011 - 04:54

Καλά όχι ότι ήταν όλο ένα αίσχος, που ήταν, αλλά το τελευταίο επεισόδιο έδωσε ρεσιτάλ σκατολογίας και παραλογισμού. Άσε που κυλούσε τόσο γρήγορα (εν μέρη χαίρομαι γι αυτό γιατί δεν ξέρω αν θα άντεχα κ άλλο επεισόδιο) που ήταν σα να είχαν κοπεί σκηνές και ταυτόχρονα να έπαιζε στο fast forward.

Posted Image

#160 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 16 September 2011 - 12:24

Spoiler:

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#161 mirana_neko

mirana_neko

• Members
  • 508 posts

Posted 16 September 2011 - 13:39

Spoiler:

αυτο βρηκες να σχολιασεις εσυ? :P

#162 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 16 September 2011 - 13:50

Spoiler:

:hahaha:

Craptastic finale was CRAPTASTIC!

Η σειρά από μένα θα πάρει τα 3 μου. Είναι ένα επίπεδο πάνω από το fractale μόνο και μόνο γιατί ήταν yaoi. Επαναλαμβάνω δεν ήταν fujoshi pandering. Ήταν κανονικότατα και με το νόμο yaoi. Βέβαια ακόμα και σαν yaoi fail-αρε άσχημα.

Δεν θα αναφερθώ καν σε plot holes γιατί δεν υπήρχε plot to begin with. Το όλο πράγμα δεν έβγαζε νόημα επομένως το να κάτσουμε να λέμε τί δεν έστεκε είναι σαν να τρολάρεις στο 4chan ~pissing in an ocean of piss etc etc

Φαινόταν ξεκάθαρα στο τελευταίο επεισόδιο ότι στη bones τα τυπάκια είχαν μπει σε fml mode που ασχολούνταν με αυτή την παπαριά τόσο καιρό και ήθελαν να ξεμπερδέψουν. Δεν τους αδικώ. Και εγώ το τελευταίο επεισόδιο το είδα ενώ παράλληλα μιλούσα στο msn.

Από την άλλη δεν μπορώ να μπω και σε rage όπως στο fractale γιατί είχα τη χαρά να έρχομαι εδώ και να διαβάζω τα σχόλια οπότε έριχνα το γέλιο μου κάθε βδομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνοδοιπόρους μου σε αυτό το δύσκολο ταξίδι και να κλείσω με μια ευχή... Ας συναντηθούμε ξανά αδέρφια στο thread κάποιας άθλιας σειράς XD

P.S.

Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#163 mirana_neko

mirana_neko

• Members
  • 508 posts

Posted 16 September 2011 - 13:55

:hahaha:

Craptastic finale was CRAPTASTIC!

Η σειρά από μένα θα πάρει τα 3 μου. Είναι ένα επίπεδο πάνω από το fractale μόνο και μόνο γιατί ήταν yaoi. Επαναλαμβάνω δεν ήταν fujoshi pandering. Ήταν κανονικότατα και με το νόμο yaoi. Βέβαια ακόμα και σαν yaoi fail-αρε άσχημα.

Δεν θα αναφερθώ καν σε plot holes γιατί δεν υπήρχε plot to begin with. Το όλο πράγμα δεν έβγαζε νόημα επομένως το να κάτσουμε να λέμε τί δεν έστεκε είναι σαν να τρολάρεις στο 4chan ~pissing in an ocean of piss etc etc

Φαινόταν ξεκάθαρα στο τελευταίο επεισόδιο ότι στη bones τα τυπάκια είχαν μπει σε fml mode που ασχολούνταν με αυτή την παπαριά τόσο καιρό και ήθελαν να ξεμπερδέψουν. Δεν τους αδικώ. Και εγώ το τελευταίο επεισόδιο το είδα ενώ παράλληλα μιλούσα στο msn.

Από την άλλη δεν μπορώ να μπω και σε rage όπως στο fractale γιατί είχα τη χαρά να έρχομαι εδώ και να διαβάζω τα σχόλια οπότε έριχνα το γέλιο μου κάθε βδομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνοδοιπόρους μου σε αυτό το δύσκολο ταξίδι και να κλείσω με μια ευχή... Ας συναντηθούμε ξανά αδέρφια στο thread κάποιας άθλιας σειράς XD

P.S.

Spoiler:

Epic comments and absolutely true!

#164 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 16 September 2011 - 14:04

Spoiler:

Spoiler:

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#165 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 16 September 2011 - 14:05

OK να ρίξω κι εγώ τα δικά μου credits, λοιπόν!

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην iristella που μ'έκανε να ξεκινήσω τη σειρά ενώ δεν την είχα καθόλου στα υπόψιν, από τα καλύτερα aftermaths του 2ου Fujoshi/Fudanshi Meeting, τολμώ να πω!!! :lovulovu:

Και φυσικά σε όλους όσους σχολίασαν έστω και μια φορά σ'αυτό το thread, παραλίγο να χάσω νεφρό ουκ ολίγες φορές με τα επικά σχόλια!

Τα λέμε στο επόμενο yaoi thread, λοιπόν (βασικά σε όλα τα yaoi threads και μη, δεν υπάρχει θέμα)!!! :congrats:

PS: Special credits στη mono, νομίζω πως με το τελευταίο της post το έχασα το νεφρό τελικά! :hahaha: