χαχα σοβαρου μεχρι αστειου
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
ΙΑΠΩΝΙΑ - ΣΕΙΣΜΟΣ 9 ΡΙΧΤΕΡ - ΤΣΟΥΝΑΜΙ
Posted 13 March 2011 - 22:04
χαχα σοβαρου μεχρι αστειου
Posted 13 March 2011 - 22:10
Απελπισια,η κατασταση οσο παει και χειροτερευει αντι να βελτιωθει.Δεν εχουν σημασια οι ζημιες που ειναι αδιαφορες αλλα οι αδικοχαμενες ζωες τοσων ανθρωπων.Και δεν εφταναν τα προβληματα με τους μετασεισμους και τα πυρηνικα εργοστασια,βρηκε να εκραγει και ηφαιστειο τωρα,μα αν ειναι δυνατον,ποση κακοτυχια μαζεμενη πια?
τι ηφαιστειο?!?ποιο ηφαιστειο?!?ποτε????
Posted 13 March 2011 - 22:14
Απελπισια,η κατασταση οσο παει και χειροτερευει αντι να βελτιωθει.Δεν εχουν σημασια οι ζημιες που ειναι αδιαφορες αλλα οι αδικοχαμενες ζωες τοσων ανθρωπων.Και δεν εφταναν τα προβληματα με τους μετασεισμους και τα πυρηνικα εργοστασια,βρηκε να εκραγει και ηφαιστειο τωρα,μα αν ειναι δυνατον,ποση κακοτυχια μαζεμενη πια?
ρε εσύ λές? είχα πρσέξει όταν κοίταζα τους σεισμούς εδώ, ότι είχαν δείξει δραστηριότητα 3 ηφαίστεια της ιαπωνίας κανένα μήνα πριν το σεισμό.
αυτό λες να φταίει? πού είναι οι φυσικοι κ οι σεισμολόγοι????

girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!
Posted 13 March 2011 - 22:15
τι ηφαιστειο?!?ποιο ηφαιστειο?!?ποτε????
Ο σεισμός «ξύπνησε» φαίνεται ένα ηφαίστειο στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας το οποίο έπειτα από δύο εβδομάδες που ήταν σχεδόν ήρεμο, άρχισε πάλι να εκτοξεύει σήμερα πέτρες και στάχτη που έφταναν σε ύψος 4.000 μέτρων, όπως ανακοίνωσαν οι ιαπωνικές αρχές.
Το ηφαίστειο Σινμοεντάκε, ύψους 1.420 μέτρων που βρίσκεται στο νησί Κιουσού, ξύπνησε για πρώτη φορά έπειτα από 52 χρόνια τον Ιανουάριο.
Σημειώνεται πως οι ιαπωνικές αρχές έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε αυτό το ηφαίστειο που ανήκει στην οροσειρά Κιρισίμα, η οποία αποτελείται από 20 περίπου ηφαίστεια.
Ολα τα εχουμε,να εκραγει και το ηφαιστειο τωρα,να δω τι θα γινει?Ελεος!
Posted 13 March 2011 - 22:18
Με -ω- γιατί είναι υποτακτικήκαι με το μπαρδον αλλα το εξαφανισομεν δεν ξερω πως γραφεται.
Posted 13 March 2011 - 22:27
μεσα σε 2 μερες τα ειδαν ολα
σεισμος=>τσυναμι+πυρκαγες σε διαφορα μερη=>πλημμυρες,προβληματα με τα πυρηνικα εργοστασια ,τους ηρθε και αυτο με το ηφαιστειο τωρα το μονο που μενει ειναι να ερθει και κανας τυφωνας αναλογος του σεισμου και εδεσε η κατασταση......
Μακαρι να βαλει ο ΘΕΟΣ το χερι του και μην γινει τπτ με το ηφαιστειο και τουλαχιστον με αυτη η μερα που ξημερωνει να αρχισουν να καλυτερευουν τα πραγματα
EDIT τελικα με τους αντιδραστηρες ξερουμε τι εγινε?
Posted 13 March 2011 - 22:30
κανας τυφωνας αναλογος του σεισμου και εδεσε η κατασταση......
Μακαρι να βαλει ο ΘΕΟΣ το χερι του και μην γινει τπτ με το ηφαιστειο
καλοκαίρι δεν είναι που τους βρίσκουν συνήθως αυτά?
απ'οτι κατάλαβα δεν έχει κάτοικουσ εκεί ε?
edit: με τους αντιδραστήρες φρικάρω που βλέπω αυτό

upload image
Edited by eyl, 13 March 2011 - 22:40.

Posted 13 March 2011 - 22:38
Θέλω να το πω και εγω κιας το έχουν και άλλοι, κάτι μου λέει πως πάμε για ντόμινο, γιατί από στιγμή που έγινε τέτοια μεγάλη αλλαγή και πήγε τόσο κάτω η πλάκα, και παρατηρούνται και σεισμοί γύρω γύρω από την γραμμή της φωτιάς (Ειρηνική Πλάκα) Αλάσκα, Νέα Ζηλανδία, Μεξικό, Καλιφόρνια , πολλοί λένε πως θα αρχίσει μια γενική αναταραχή στις τεκνονικές πλάκες και στα ηφαίστεια.... Πράγμα που γίνεται μια χαρά αυτήν την στιγμή... Να δούμε τι θα γίνει τώρα... ΤΟ μόνο που θα μας έλειπε τώρα είναι να εκραγεί και το yellow stone εκεί θα ήμασταν κομπλέ!
Posted 13 March 2011 - 22:46
(ως geography and documentary geek)
Θέλω να το πω και εγω κιας το έχουν και άλλοι, κάτι μου λέει πως πάμε για ντόμινο, γιατί από στιγμή που έγινε τέτοια μεγάλη αλλαγή και πήγε τόσο κάτω η πλάκα, και παρατηρούνται και σεισμοί γύρω γύρω από την γραμμή της φωτιάς (Ειρηνική Πλάκα) Αλάσκα, Νέα Ζηλανδία, Μεξικό, Καλιφόρνια , πολλοί λένε πως θα αρχίσει μια γενική αναταραχή στις τεκνονικές πλάκες και στα ηφαίστεια.... Πράγμα που γίνεται μια χαρά αυτήν την στιγμή... Να δούμε τι θα γίνει τώρα... ΤΟ μόνο που θα μας έλειπε τώρα είναι να εκραγεί και το yellow stone εκεί θα ήμασταν κομπλέ!
Αυτο εχω ακουσει απο πολλες πηγες οτι ΔΕ συμβαινει. Βεβαια αυτο μπορει να λεγεται για εφησυχασμο του κοσμου...
Posted 13 March 2011 - 22:53
Βασικά το έχω ακούσει και εγώ αυτό. Από τη στιγμή, όμως, που δεν είναι από έγκυρη πηγή, δεν χρειάζεται να ανυσηχούμε.

*waving intensifies*
Posted 14 March 2011 - 00:15

Posted 14 March 2011 - 00:26
Ελπίζω να είναι καλά.
Posted 14 March 2011 - 01:22
Αυτή η πλάκα καθε χρόνο βυθίζεται 15 εκατοστά οπότε η ενέργεια που συσσωρεύεται οδηγεί σε τέτοιους σεισμούς, το ίδιο συμβαίνει και με την αφρική σε 100 εκατομμύρια χρόνια δεν θα υπάχει η μεσόγειος, δηλαδή αυτά δεν επηρεάζουν την μορφολογία της γης άμεσα, άλλα σε περίοδο εκατομμρίων ετών.
Posted 14 March 2011 - 01:50
Αυτή η πλάκα καθε χρόνο βυθίζεται 15 εκατοστά οπότε η ενέργεια που συσσωρεύεται οδηγεί σε τέτοιους σεισμούς, το ίδιο συμβαίνει και με την αφρική σε 100 εκατομμύρια χρόνια δεν θα υπάχει η μεσόγειος, δηλαδή αυτά δεν επηρεάζουν την μορφολογία της γης άμεσα, άλλα σε περίοδο εκατομμρίων ετών.
Αυτό σίγουρα! Αλλά δεν λέω πως αύριο θα ξυπνήσουμε και γειτονέψουμε με Καντάφι καθώς θα έχουμε γίνει ένα με την Λιβύη.
Τέτοιοι σεισμοί δεν γίνονται κάθε χρόνο και κάθε φορά που βυθίζεται 15 εκατοστά. Το θέμα μου είναι πως λόγο αυτών των διαταράξεων και γίνονται όλα αυτά στη γραμμή της φωτιάς μην γίνει τίποτα και με κανένα υπερηφαίστειο, κυρίως σε αυτό που είναι στην λίμνη Toba στην ινδονησία η κανένα yellowstone στην αμερική,... ΤΟ ξέρω πως όλες αυτές είναι υπερβολές και μακακίες της στιγμής αλλά είναι και αυτό ένα θέμα!
Αυτό μας έλειπε! Δεν έχω πάει σε συναβλία των CN Blue ακόμα!