Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΙΑΠΩΝΙΑ - ΣΕΙΣΜΟΣ 9 ΡΙΧΤΕΡ - ΤΣΟΥΝΑΜΙ
#136
Posted 12 March 2011 - 00:23
#137
Posted 12 March 2011 - 00:27
maidei, που το ειπαν? Αυτο ειναι πολυ σοβαρο γιατι πριν λιγο ειπαν επισης πως αν αυτο που εχουν "στησει" δεν αντεξει την πιεση, και υπαρχει εεε και χανει τελως παντων απο καπου, τοτε αυτο θα εχει καταρρευση του αντιδραστηρα, κοινως, εκρηξη!
#138
Posted 12 March 2011 - 00:35
結局、日本政府の発表で原発から放射能漏れが決定しました。そうしないと被害を最小化出来ないようです。我々日本人は、昭和の時代ばかりか平成になっても被爆することになりました。誰がこの状況を助けるのでしょうか?私には全く分かりません。
Ανακοίνωση της κυβέρνησης λέει. Θα προσπαθήσω να την βρω.
#139
Posted 12 March 2011 - 00:37
[media]http://www.kantei.go.jp/foreign/topics/2011/20110311Nuclear_Emergency.pdf[/media]
Συγγνώμη για τις λανθασμένες πληροφορίες.
#141
Posted 12 March 2011 - 00:41
edit: έχει κ χιονοστιβάδες. όσο για τον αντιδραστήρα λεει ότι είναι 80% σίγουρος ότι έχει διαρροή αλλά δεν ξέρουν πόσο.

girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!
#142
Posted 12 March 2011 - 00:44
#143
Posted 12 March 2011 - 00:49
έλληνες σεισμολόγοι είπαν οτι να ενεργοπιήσει ρήγματα δεν μπορεί, αλλά ήδη ενεργοποιημένα ρήγματα που μπορούσαν να δώσουν σεισμούς σε μέρες, εβδομάδες, μήνες ίσως τους δώσουν νωρίτερα. λένε επηρεάστηκε όλοι η γη μιας κ αυτού του μεγέθους σεισμός κάνει τη γή να πάλλεται κ μπορεί ναι να επηρεάσει κ ρήγματα εδω στη μεσόγειο.
οι πυρηνικοί αντιδραστήρες είναι το πιο ανησυχητικό. αν στέλνουν ειδικούς να φτίαξουν τα συστήματα ψύξης έχουν μεγάλο πρόβλημα!
Εντάξει ρε παίδες, ηρεμία. Αυτό που λένε, με βάση την φυσική, δεν μπορεί να γίνει. Ακόμα και εγώ το ξέρω που δεν γνωρίζω πολύ από αυτά. Και 9 να είναι τα ρίχτερ, η δύναμη για να πάλλει την γη και να φτάσει και στην υπόλοιπη, πρέπει να είναι τεράστια. Αυτές οι δυνάμεις απορροφούνται τέτοιες που είναι οι αποστάσεις. Τέτοια πράγματα και ειδικά από Έλληνες, καλύτερα να τα αποφεύγουμε. Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω.
Υπάρχουν νεότερες πληροφορίες σχετικά τη διαρροή ραδιενέργειας;
Στην τηλεόραση που είδα και βγήκε ο Προθυπουργός, είπε ότι δεν κινδυνεύουν από τέτοια προβλήματα. Στα εργοστάσια αερίου υπήρξε πρόβλημα.
Και εγώ με την σειρά μου, να πω είθε η ψυχή των ανθρώπων που χάθηκαν από την φύση να αναπαυτεί και να ξεπεραστεί ο πανικός και αυτές οι δύσκολες οι ώρες όσο μπορούν πιο ανώδυνα.
And yes, we PRAY for Japan. Όταν είδα τις εικόνες, πραγματικά στεναχωρήθηκα πολύ. Τόσοι άνθρωποι, τόσες περιουσίες και τόσοι αγνωούμενοι. Επίσης +1 στην υπογραφή του Meidei and thanks for the update man.
Επίσης, ας παραθέσω και αυτό το άρθο\ρο από ένα παιδί στην Ιαπωνία που το πόσταραν και πριν, αλλά καλό είναι να φαίνεται. Στο τέλος ειδικά συμφωνώ μαζί του απόλυτα.
Ημουν στο πανεπιστημιο, μπροστα απο τον υπολογιστη.
Ξαφνικα αρχισα να νιωθω οτι ζαλιζομαι
'..Δεν νομιζω οτι διαβασα τοσο πολυ πια για να ζαλιζομαι ετσι. Λες να εχει τιποτα το κεφαλι μου;' σκεφτηκα.
Σηκωθηκα και ειδα οτι τα στορια στα παραθυρα ταλαντευονταν λιγο αλλα δεν εδωσα πολυ σημασια, μεχρι που εκανα μερικα βηματα και ενιωσα σαν να περπαταω σε πλοιο.
Σεισμος, οχι τοσο μεγαλης εντασης αλλα δεν ελεγε να σταματησει.
Δεν θελω να φανταζομαι ποσο μεγαλη μπορει να φανηκε η διαρκεια του σεισμου σε αυτους που τους χτυπησε πιο κοντα απο την Οσακα.
Οι Ιαπωνες αποδειχτηκαν αλλοι μια φορα λαος που ειναι οργανωμενος. Ξερει πως πρεπει να συμπεριφερθει οταν υπαρχει προβλημα. Απο την γιαγια, το παιδακι και κυριως τους ανρθωπους της τηλεορασης.
Η τηλεοραση, παρα πολυ σημαντικο πραγμα. Ενιωσα σαν η τηλεοραση στην Ιαπωνια να επαιζε το ρολο ενος σπαρτιατη γονιου.
Χωρις υστεριες, χωρις κλαματα και υπερβολες. Η κατασταση εγινε ξεκαθαρη και ο ρολος των παρουσιαστων περιοριστηκε στο να παρουσιαζουν τα γεγονοτα και να ενημερωνουν για τις απωλειες σε καθε περιοχη.
Ουτε παραθυρα με κορυφαιους καθηγητες να λενε: εγω στο ειπα οτι θα γινει σεισμος, οχι, ΕΓΩ στο ειπα οτι θα γινει σεισμος και τα λοιπα.
Η τηλεοραση εχει ενσωματωμενη λειτουργια που μεταδιδει σε ολα τα καναλια πληροφοριες σχετικα με τον σεισμο. Υπαρχει ειδικη υπηρεσια μηνυματων στο κινητο που σε ενημερωνει για το σεισμο.
Υπαρχει προβλημα: Ο σεισμος. Το αντιμετωπιζουμε οσο καλυτερα μπορουμε.
Στην αρχη επειδη στην Οσακα δεν συνεβη απολυτως τιποτα δεν ειχα καταλαβει το μεγεθος της καταστροφης και δεν ειχα την καταλληλη ψυχολογια. Αργοτερα γυριζοντας σπιτι και βλεποντας τις εικονες στην τηλεοραση, η καλη διαθεση πηγε περιπατο.
Ενιωσα μερος της καταστροφης.
Μεχρι τωρα μιλανε για 100 νεκρους. Ο Κεν ειπε οτι και στον σεισμο του Κομπε το 1995 τις πρωτες ωρες για 100 νεκρους ελεγαν αλλα μεχρι τον τελικο απολογισμο ειχαν φτασει τους 5.000.
Στο Τοκυο μια φιλη μου (οπως και πολυς κοσμος) ειναι αποκλεισμενη στο πανεπιστημιο και δεν μπορει να γυρισει σπιτι της γιατι δεν υπαρχει τρενο. Σκεφτομουν οτι μπορει να υπαρχουν μαμαδες που δεν μπορουν να γυρισουν στα παιδια τους.
Ενιωσα οτι ηρθα λιγο πιο κοντα με τους Ιαπωνες. Οταν ζεις μια τραγωδια μαζι με καποιον αλλο αναπαντεχα ερχεσαι και πιο κοντα του.
Αυριο ας ελπισουμε να ξημερωσει μια καλυτερη μερα για την Ιαπωνια.
Σας ευχαριστω ολους που πηρατε τηλεφωνα, στειλατε email και μηνυματα. Το χρειαζομουν λιγακι οσο αναισθητος και να ειμαι.
#145
Posted 12 March 2011 - 00:56
#146
Posted 12 March 2011 - 00:58

girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!
#147
Posted 12 March 2011 - 01:02
#148
Posted 12 March 2011 - 01:13
Ο αριθμός 1100 άτομα στο TBS περιλαμβάνει και νεκρούς και αγνοούμενους.
Η Τόχοκου σαν να μην υπάρχει πια.
#149
Posted 12 March 2011 - 01:18
Σε TBS και NHK τίποτα επί της ουσίας για την διαρροή. Κάνουν recap.
Ο αριθμός 1100 άτομα στο TBS περιλαμβάνει και νεκρούς και αγνοούμενους.
Η Τόχοκου σαν να μην υπάρχει πια.
η τοχοκου είναιαυτή που βλέπουμε στο tbstv?

girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!
#150
Posted 12 March 2011 - 01:23