Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΙΑΠΩΝΙΑ - ΣΕΙΣΜΟΣ 9 ΡΙΧΤΕΡ - ΤΣΟΥΝΑΜΙ
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2011 - 13:14
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2011 - 14:01
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2011 - 15:17
Πληροφοριακά, ένας από τους λόγους που δεν δημιουργήθηκε πυρηνικό εργοστάσιο στην Ελλάδα ήταν και οι μισθοί. Του στυλ ότι με τα ωράρια που έχουν οι υπάλληλοι (δουλεύουν πολύ, πληρώνονται λίγο) αυξάνεται δραματικά η πιθανότητα ανθρώπινου λάθους και κάτι τέτοιο μπορεί να αποβεί ολέθριο σε τέτοιες εγκαταστάσεις. Θυμάμαι το έβλεπα στις ειδήσεις όταν συζητιόταν το θέμα. Το κατά πόσον αληθεύει δεν μπορώ να το εγγυηθώ, όμως δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αν όντως ίσχυε.
Στην Ελλάδα θα είναι εγκληματικό να γίνει Πυρηνικό εργοστάσιο, γιατι ο Ελληνάρας αρχιμηχανικός ξέρει καλύτερα απο όλους την πυρηνική σχάση, για αυτό δε δέχετε κουβέντα πάνω στη δουλειά του. Αν το ρήγμα ειναι μικρό το κλείνουμε με μια τσίχλα, αν βγει πολύ μεγάλο, θα χαλασουμε και 50 μπουκάλια σιλικόνη ρε αδελφέ, αλλα θα γίνει βράχος. Επισης το να εξηγήσεις στον αετομάτη ελληνάρα φύλακα, οτι η οθόνη χρειάζετε παρακολούθηση, και όχι σφαλιάρες είναι τρομακτικά επίπονο
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2011 - 15:30
Ολοι μπορουν να καθονται να λενε ποσο ανικανοι ειναι.............το θεμα παλι ειναι τι θα κανεις γι'αυτο.
εχω βαρεθει να ακουω οι ελληνες αυτο, οι ελληνες εκεινο...................
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2011 - 15:43
Οι Ελληνες είναι κουτοπόνηροι και ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ! Και δε βγάζω την ουρά μου απ'εξω. Για αυτό ακριβώς δε θα δεχόμουνα μια δουλειά σε πυρηνικό εργοστάσιο. Οταν η άλλη/ος ομως παίρνει τη δουλειά, επειδή τον απολύσανε απο σερβιτόρο, και έχει ένα θείο που ο ξάδελφός του ξέρει καλά τον ανηψιο του "εργοστασιάρχη" και ενα λαθος του μπορεί να ισοπεδώσει τη μισή ελλάδα, λέω να μείνουμε στα εργοστάσια που καίνε κάρβουνο..Καλα συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει αυτοι οι Ελληνες πρεπει να ειναι πολυ χαζοι και τεμπελιδες..........εσεις ομως τι κανετε γι'αυτο?
Ολοι μπορουν να καθονται να λενε ποσο ανικανοι ειναι.............το θεμα παλι ειναι τι θα κανεις γι'αυτο.
εχω βαρεθει να ακουω οι ελληνες αυτο, οι ελληνες εκεινο...................
Σαν τι θες να κάνουμε δηλαδή;; Τα λάθος άτομα βρίσκονται στις λάθος θέσεις.. Δεν τους βάζω εγώ και εσύ..
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2011 - 16:01

http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2011 - 16:38
όλες αυτές τι ημέρες αυτό σκέφτομαι
πραγματικά όμως
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2011 - 16:42
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2011 - 17:21
Εγώ κρατάω αυτό
Ο Ναότο Καν –που φέρεται να είναι έξαλλος με την εταιρία που εκμεταλλεύεται το εργοστάσιο της Φουκουσίμα– δεν είναι ο μόνος που έκανε λόγο για χειροτέρευση της κατάστασης. Παρά τις όποιες αναφορές προηγήθηκαν ότι τα επίπεδα ραδιενέργειας γύρω από τον πυρηνικό σταθμό άρχισαν πλέον να μειώνονται, η Αρχή Πυρηνικής Ασφάλειας της Γαλλίας (ASN) εξέφρασε την πεποίθηση ότι το δυστύχημα πρέπει πλέον να καταταγεί στον 6ο βαθμό της κλίμακας INES (πλέον χαρακτηρίζεται «σοβαρό ατύχημα) που μετράει τη σοβαρότητα των πυρηνικών δυστυχημάτων. Πριν από τρεις μέρες είχε χαρακτηριστεί ως δυστύχημα 4ου βαθμού (ατύχημα με τοπικές συνέπειες). Το δυστύχημα στο Τσερνόμπιλ της τότε ΕΣΣΔ, το 1986, ήταν 7ου βαθμού της κλίμακας INES. Μέχρι τώρα είχε σημειωθεί μόνο ένα δυστύχημα 6ου βαθμού της κλίμακας INES, το 1957 στην πόλη Κίστιμ της Ρωσίας. Η αντίστοιχη ιαπωνική υπηρεσία έσπευσε λίγο αργότερα να διαψεύσει τη γαλλική, εμμένοντας στον ισχυρισμό της ότι πρόκειται για δυστύχημα 4ου βαθμού.
Είχε μόλις συνέντευξη τύπου για τον καινούργιο σεισμό 6.4 που έγινε πριν 2 ώρες περίπου στη shizuoka. Δεν περιμενουν τσουνάμι και λένε ότι δεν έχει σχέση με τον παλιό τον 9.0. (άντε καλα)
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2011 - 17:22
καλα εδω τα commends ειναι θεικα

[media]http://www.youtube.com/watch?v=Ejk4GddqSy8[/media]
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2011 - 17:41
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2011 - 18:22
Πω, πω... Πρώτα σεισμός, μετά το τσουνάμι και ύστερα τα προβλήματα στη Φουκουσίμα...
Πραγματικά εξοργίζομαι με το γεγονός ότι οι "Ελληνάρες" πολιτικοί το 'χουν βρει όλο αυτό δικαιολογία ότι "και καλά" γι' αυτό το λόγο δεν έχουμε εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας στην Ελλάδα. Όχι δηλαδή ότι έτρωγαν τα λεφτά από τις χρηματοδοτήσεις κάθε έργου υποδομής και τις λοιπές γνωστές πρακτικές κλεψίματος...
Ή ότι το κάθε βλαμμένο που πάει κόντρα απλά για να γίνει τζέρτζελο ανοίγει το τεράστιο στόμα του και μιλάει για δήθεν πειράματα Αμερικάνων και αποδίδει σ'αυτούς τους σεισμούς και τα τσουνάμι και τα γνωστά επακόλουθα, χωρίς να βάλει το μυαλουδάκι του να λειτουργήσει και να θυμηθεί αυτά που μας έλεγαν στο σχολείο για τους σεισμούς και την κίνηση των τεκτονικών πλακών! Όχι ότι οι Αμερικάνοι δεν είναι σκάρτοι, αλλά οι "αντιστασιακοί" (λέμε τώρα) που το παίζουν ότι "δε χάφτουν τα παραμύθια των ΜΜΕ" το μόνο που κάνουν είναι να πουλάνε φτηνή τρομοκρατία σε όσους κάθονται και τους ακούν.
Πλάκα στην πλάκα, εγώ μόλις σήμερα το ξημέρωμα κατάφερα επιτέλους να κοιμηθώ, κι αυτό μάλλον από την εξάντληση. Αν γινόταν τέτοιος σεισμός εδώ, όχι κολυμπηθρόξυλα θα είχαμε γίνει, αλλά αμφιβάλλω αν θα είχαν μείνει έστω τα μισά κτίρια όρθια.
Τέλος, ελπίζω να μη φτάσει ο αντίκτυπος του σεισμού ως εδώ, να παίξει δηλαδή κάποιο ντόμινο τεκτονικών πλακών. Δε ξέρω αν και κατά πόσο είναι δυνατό, βέβαια. Αλλά πολλά ακούγονται κι εγώ χέζομαι πάνω μου πολύ εύκολα.
Μακάρι η Ιαπωνία να καταφέρει να ξεπεράσει και αυτή τη δοκιμασία. Κι ελπίζω να μην πραγματοποιηθούν όλα αυτά τα τρομερά σενάρια.. Αν κι έτσι όπως έχουμε καταλήξει, προφανώς ο Θεός, ο Αλλάχ, ο Δίας, η Φύση ή οποιαδήποτε άλλη ανώτερη δύναμη δε φαίνονται και πολύ πρόθυμοι να ανεχτούν πολλά ακόμα!