χαχα σοβαρου μεχρι αστειου

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2011 - 22:04
Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2011 - 22:10
Απελπισια,η κατασταση οσο παει και χειροτερευει αντι να βελτιωθει.Δεν εχουν σημασια οι ζημιες που ειναι αδιαφορες αλλα οι αδικοχαμενες ζωες τοσων ανθρωπων.Και δεν εφταναν τα προβληματα με τους μετασεισμους και τα πυρηνικα εργοστασια,βρηκε να εκραγει και ηφαιστειο τωρα,μα αν ειναι δυνατον,ποση κακοτυχια μαζεμενη πια?
Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2011 - 22:14
Απελπισια,η κατασταση οσο παει και χειροτερευει αντι να βελτιωθει.Δεν εχουν σημασια οι ζημιες που ειναι αδιαφορες αλλα οι αδικοχαμενες ζωες τοσων ανθρωπων.Και δεν εφταναν τα προβληματα με τους μετασεισμους και τα πυρηνικα εργοστασια,βρηκε να εκραγει και ηφαιστειο τωρα,μα αν ειναι δυνατον,ποση κακοτυχια μαζεμενη πια?
Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2011 - 22:15
τι ηφαιστειο?!?ποιο ηφαιστειο?!?ποτε????
Ο σεισμός «ξύπνησε» φαίνεται ένα ηφαίστειο στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας το οποίο έπειτα από δύο εβδομάδες που ήταν σχεδόν ήρεμο, άρχισε πάλι να εκτοξεύει σήμερα πέτρες και στάχτη που έφταναν σε ύψος 4.000 μέτρων, όπως ανακοίνωσαν οι ιαπωνικές αρχές.
Το ηφαίστειο Σινμοεντάκε, ύψους 1.420 μέτρων που βρίσκεται στο νησί Κιουσού, ξύπνησε για πρώτη φορά έπειτα από 52 χρόνια τον Ιανουάριο.
Σημειώνεται πως οι ιαπωνικές αρχές έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε αυτό το ηφαίστειο που ανήκει στην οροσειρά Κιρισίμα, η οποία αποτελείται από 20 περίπου ηφαίστεια.
Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2011 - 22:18
Με -ω- γιατί είναι υποτακτικήκαι με το μπαρδον αλλα το εξαφανισομεν δεν ξερω πως γραφεται.
Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2011 - 22:27
Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2011 - 22:30
κανας τυφωνας αναλογος του σεισμου και εδεσε η κατασταση......
Μακαρι να βαλει ο ΘΕΟΣ το χερι του και μην γινει τπτ με το ηφαιστειο
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από eyl: 13 Μάρτιος 2011 - 22:40
Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2011 - 22:38
Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2011 - 22:46
(ως geography and documentary geek)
Θέλω να το πω και εγω κιας το έχουν και άλλοι, κάτι μου λέει πως πάμε για ντόμινο, γιατί από στιγμή που έγινε τέτοια μεγάλη αλλαγή και πήγε τόσο κάτω η πλάκα, και παρατηρούνται και σεισμοί γύρω γύρω από την γραμμή της φωτιάς (Ειρηνική Πλάκα) Αλάσκα, Νέα Ζηλανδία, Μεξικό, Καλιφόρνια , πολλοί λένε πως θα αρχίσει μια γενική αναταραχή στις τεκνονικές πλάκες και στα ηφαίστεια.... Πράγμα που γίνεται μια χαρά αυτήν την στιγμή... Να δούμε τι θα γίνει τώρα... ΤΟ μόνο που θα μας έλειπε τώρα είναι να εκραγεί και το yellow stone εκεί θα ήμασταν κομπλέ!
Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2011 - 22:53
Θέλω να το πω και εγω κιας το έχουν και άλλοι, κάτι μου λέει πως πάμε για ντόμινο, γιατί από στιγμή που έγινε τέτοια μεγάλη αλλαγή και πήγε τόσο κάτω η πλάκα, και παρατηρούνται και σεισμοί γύρω γύρω από την γραμμή της φωτιάς (Ειρηνική Πλάκα) Αλάσκα, Νέα Ζηλανδία, Μεξικό, Καλιφόρνια , πολλοί λένε πως θα αρχίσει μια γενική αναταραχή στις τεκνονικές πλάκες και στα ηφαίστεια.... Πράγμα που γίνεται μια χαρά αυτήν την στιγμή... Να δούμε τι θα γίνει τώρα... ΤΟ μόνο που θα μας έλειπε τώρα είναι να εκραγεί και το yellow stone εκεί θα ήμασταν κομπλέ!
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2011 - 00:15
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2011 - 00:26
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2011 - 01:22
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2011 - 01:50
Αυτή η πλάκα καθε χρόνο βυθίζεται 15 εκατοστά οπότε η ενέργεια που συσσωρεύεται οδηγεί σε τέτοιους σεισμούς, το ίδιο συμβαίνει και με την αφρική σε 100 εκατομμύρια χρόνια δεν θα υπάχει η μεσόγειος, δηλαδή αυτά δεν επηρεάζουν την μορφολογία της γης άμεσα, άλλα σε περίοδο εκατομμρίων ετών.