Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 1 votes

One-Piece προβλέψεις(τρελά spoilers μέσα)


  • Please log in to reply
565 replies to this topic

#526 Zoro

Zoro

    escaping reality

  • Members
  • 2,833 posts

Posted 05 June 2013 - 17:31

http://onepiece.wikia.com/wiki/Portgas_D._Rouge :whistling:


Όντως πολύ καλή θεωρία έχω να πω, από τις καλύτερες που έχω διαβάσει, τόσο καλή που εύχομαι να μην ισχύει τελικά γιατί δεν θα μείνει σχεδόν τίποτα για έκπληξη στο τέλος, πέρα από τις μάχες (αν και εκεί για Fishman Island και All Blue έμοιαζε να είναι spot on). :sleepy:

Edited by Zoro, 05 June 2013 - 17:31.


#527 Aldark

Aldark

    Αιώνιος Ρομαντικός

  • Members
  • 317 posts

Posted 06 June 2013 - 11:36

κι αυτη ντουκι ητανε κραταγε το μωρο μεσα της 2 χρονια :canthelp:

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36


#528 SupG18

SupG18

    BibleThump

  • Members
  • 471 posts

Posted 26 June 2013 - 16:54

για θυμηστε μου εχει αναφερθει πουθενα αν τα οπλα μπορουν να "φανε" λογκια φρουτο ?

εχω στο μυαλο μου φυσικα το να δωσει το μερα μερα στο σπαθι του ζορο (αυτο της κουινα) μεσω μιας συναντησης με τον vegapunk ,αφου και ο ζορο ειχε πει οτι θελει fire sword

αν και πιο πιθανο μου φαινεται να μαθει τιποτα fire style στην wano

συζητηση να γινετε :P

Posted Image


#529 Pirate King

Pirate King

    Anime Freak

  • Members
  • 429 posts

Posted 26 June 2013 - 17:27

μόνο τα zoan type μπορούν να συνδυαστούν με όπλα αν δεν κάνω λάθος

#530 pasxaleas

pasxaleas

    Smell the bunny

  • Members
  • 860 posts

Posted 26 June 2013 - 21:08

Νομίζω δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μπορούν να φάνε logia fruits αλλά μέχρι τώρα στην σειρά έχουμε δει όπλα μόνο με zoans.

                                                                                                                                                09pntFA.png?1


#531 Kaidou

Kaidou

    Anime Master

  • Members
  • 1,906 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 02 October 2013 - 04:05

http://read.mangashare.com/One-Piece/chapter-456/page017.html

 

Ο Moria ανφερεται σε μια χωρα με εγκληματιες.Βαζω στοιχημα οτι ειναι μια απο τις πολλες προαναγγελιες του Oda...


image.jpg


#532 0neZ

0neZ

    Commander

  • Members
  • 236 posts
  • Locationearth

Posted 06 January 2014 - 16:31

Λοιπον η δικια μου εκδοχη για το πως τελιωνει το one piece μπορει να φανει λιγο αστεια αλλα εμενα μου αρεσει :P, οποιος εχει ορεξη ας την διαβασει:

H παγκοσμια κυβερνιση θα προσπαθησει να παει στο Raftel για να βρει το Rio poneglyph και τον θησαυρο one piece για να τελιωσει η χρυση εποχη των πειρατων και να φτιαξει το οπλο. Θα ξεκινησουν ενα ταξιδι με τους πιο ισχυρους ναυτικους και τους shichibukai επισης, Αλλα οι mugiwara μαζι με τους blackbeard θα εχουν φτασει πρωτοι στο Raftel και θα μαχονται σε ζευγαρια (enies lobby style) πχ usoop με van auger κλπ και ο Luffy φυσικα με τον teach. Αφου νικησουν ολοι εκτος απο τον luffy που θα βρισκεται σε εξελιξη, οι mugiwara βαρια πληγωμενοι θα κιτοντε στο εδαφος εκτος απο τον Zoro και τα δυο κοριτσια που θα εχουν νικησει με διαφορα και θα φροντισουν τους nakama τους. Η τυχη ομως φαινετε πως δεν ειναι με το μερος του luffy και ετοιμοθανατος εχοντας αποδεχτει την ηττα του περιμενει να του δωσει το τελιοτικο χτυπημα. Αλλα o blackbeard ομως αποφασιζει πριν τον σκοτωσει να του βγαλει το καπελο και να το χαλασει, τοτε ο luffy θυμωνει τοσο πολυ που κανει gear 4 (το gear 4 ειναι σαν τον gear 2 αλλα χ10) και τον νικαει κανοντας του jet giganto catling gun ενα ολοκληρο επεισοδειο οσπου μετα δεν θα μπορει να κουνηθει για 1 βδομαδα. Οι nakama του περιμεναν να γινει καλα για να συνεχισουν το ψαξιμο του one piece αλλα ο luffy δυστυχος ηταν σιγουρο οτι θα πεθανει αλλα ο chopper εχοντας γινει ο καλυτερος γιατρος του κοσμου τον σωζει και ετσι ολοκληρωνετε το ονειρο του, επισης εχει ολοκληρωθει το ονειρο της nami, του franky και του ussop εχοντας νικισει τον van auger με πολυ θαρρος! Οποτε σινεχιζουν το ψαξιμο αλλα τοτε καταφτανει το ναυτικο με τους shichibukai και χωριζοντε σε ομαδες (εχουν χωριστει και οι mugiwara) ο donflamingo ηταν μαζι με τον mihawk και ο zoro μαζι με τον luffy αλλα ο luffy ανικανος να πολεμισει ο zoro τα βαζει μονος του με δυο, αλλα επειδη ο donflamingo ειναι μεγαλοψυχος βαζει τον mihawk με την ικανοτητα του να παλεψει με τον zoro, ο zoro τον νικαει με τα χιλια ζορια και ετσι ολοκληρωνεται το ονειρο του ομως ο 


don flamingo εχει μεινει και ειναι ετοιμος να τους αποτελιοσει και τους δυο αλλα εκεινη τη στγμη γινετε μια μεγαλη εκρηξη, η robin και ο franky ειχαν βρει το rio poneglyph ειχαν κατασκευασει το pluton και ειχαν καταστρεψει ολα τα πλοια τους ναυαρχους κλπ και εστι ολοκληρονετε και το ονειρο της robin, ο donflamingo και οσοι ειχαν απομεινει πιγαν να δουν τι προκαλεσε αυτες τις εκρηξεις αλλα ειχαν την ιδια τυχη με τους υπολιπους. Οποτε εχοντας βγαλει απο την μεση ολα τα εμποδια οι mugiwara βρισκουν το one piece που δεν ηταν παρα μια σελιδα απο το ημερολογιο του gol d roger συγκεκριμενα η τελευταια και ελεγε μονο αυτη την φραση: Ο θησαυρος μου ειναι οι περιπετειες που περασα εγω και το πληρωμα μου για να διασχισουμε ολοκληρη τη θαλασσα. Ο luffy εχοντας γινει πλεον ο βασιλιας των πειρατων, εχοντας παρει τη θεση του blackbeard στους yonko και εχοντας πλουτο δοξα και δυναμη συνεχιζει το ταξιδι του προς την Laboon, αλλα μετα το raftel αντικριζουν κατι πολυ εντυπωσιακο ηταν ενα κομματι θαλασσας που εμπαινε μεσα στην grand line και ετσι ολες οι θαλασσες μαζι ενονοντουσαν, αυτο ειναι το all blue ετσι και το ονειρο του sanji ειχε ολοκληρωθει. Μετα απο αυτο φτανουν στην laboon η οποια αναγνωρισε αμεσως τον brook και τους αλλους και εγινε μελος του πληρωματος(φυσικα δεν μπορουσε να ανεβει πανω στο πλοιο αλλα το ακολουθουσε ;p) και το ονειρο του brook ολοκληρωνεται λοιπον και ετσι συνεχισαν το ταξιδι τους και τις περιπετειες τους σε ολοκληρη την θαλασσα πλεον ως το πιο δυνατο πληρωμα κατεχοντας το pluton και ενα αστρονομικο bounty o καθενας.

Θα μπορουσα να γραψω και άλλα αλλά ιδη εχω γραψει πολλα :P .


latest?cb=20130808020445

Spoiler:

#533 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

    Άρχοντας

  • Members
  • 1,451 posts

Posted 28 January 2014 - 00:50

πιστευω πως θα δουμε τις εξης μαχες στο μελλον, οχι αμεσο ουτε αναγκαστικα μαζεμενες

 

akainu vs luffy
issho vs zoro

kizaru vs sanji

Ryokugyu vs new nakama



#534 Usopp MZ

Usopp MZ

    The COOL-GUY

  • Members
  • 492 posts

Posted 28 January 2014 - 13:44

πιστευω πως θα δουμε τις εξης μαχες στο μελλον, οχι αμεσο ουτε αναγκαστικα μαζεμενες

 

akainu vs luffy
issho vs zoro

kizaru vs sanji

Ryokugyu vs new nakama

 

Αυτήν ακριβώς τη συζήτηση (και αυτά τα "πορίσματα") είχαμε σήμερα με ένα φίλο μου. :P

Πάντως ο Ryokugyu θα μπορούσε να παλέψει με κανέναν Franky ή Chopper, ίσως και Robin αν είναι γυναίκα Admiral ξέρω 'γω... Επίσης ας μην ξεχνάμε πως είναι και ο Jimbei μέλος του πληρώματος (απλά μένει να έρθει, που πιστεύω τώρα που θα αρχίσει το σούσουρο με την Big Mom θα σκάσει μύτη), οπότε είναι πολύ πιθανό να αναλάβει αυτός κάποιον Admiral μελλοντικά αφού πλέον θα έχουμε Monster Quartet. :P


Posted Image

#535 0neZ

0neZ

    Commander

  • Members
  • 236 posts
  • Locationearth

Posted 28 January 2014 - 15:14

Καταρχην δεν πιστευω να υπαρξει καινουριος νακαμα επειδη δεν θα ηταν ωραιο να μην εχει μπει τουλαχιστον πριν το new world και να μην εχει περασει τις περιπετειες που εχουν περασει οι αλλοι, το πληρωμα εχει ολοκληρωθει, μια στιγμη! τι εννοειται ο jinbe ειναι στο πληρωμα????? ειμαι ακομα στο fishman island. 


latest?cb=20130808020445

Spoiler:

#536 Kaidou

Kaidou

    Anime Master

  • Members
  • 1,906 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 28 January 2014 - 15:52

(τρελλα spoilers μεσα)

 

Δεν φταινε οι απο πανω :P


image.jpg


#537 zoro77

zoro77

    Anime Master

  • Members
  • 1,600 posts

Posted 07 February 2014 - 22:33

στοιχηματιζω οτι ο Chinjao δεν εγινε toy και με την βοηθεια του κεφαλιου του θα σκαψει τον τοιχο και θα δημιουργησει μια εξτρα εξοδο προς την επιφανεια η οποια θα παιξει το ρολο της.


2po6sfa_jpg.gif


#538 Nikos21

Nikos21

    Soul King

  • Members
  • 616 posts

Posted 11 February 2014 - 20:30

Νμζ το χω ξαναπει αλλου, αλλα ο τζινμπε δε μου φτουραει για strawhat.

Οποτε τι μας μενει για να μην εχουμε θεμα που δε κρατησε τον λογο του; 

Να πεθααανει :)

 

α επισης στο θεμα με τα παιχνιδια, νομιζω πως το ολο σκηνικο του καβεντις με τις δυο προσωπικοτητες τον υπνο και αυτα, θα παιξει ρολο και θα μπορει καπως να ελεγξει τις κινησεις του.

Επισης δε βλεπω να πετυχαινει το κολπο που πανε να κανουν με το υπνωτικο και τα σταφυλια ο ουσοπ και οι νανοι.


Edited by Nikos21, 11 February 2014 - 20:33.

:thatsit: Have a nice day! :)

#539 Kaidou

Kaidou

    Anime Master

  • Members
  • 1,906 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 18 February 2014 - 10:19

http://www.onepiecebay.net/forums/showthread.php?19960-Big-Moms-Devil-Fruit-power%28Full-extent%29100-Updated-Version

 

Νομιζω βρηκαμε ποιες ειναι οι δυναμεις της BM!


Edited by Kaidou, 18 February 2014 - 10:21.

image.jpg


#540 Kaidou

Kaidou

    Anime Master

  • Members
  • 1,906 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 05 October 2014 - 15:46

Μολις βρηκα κατι φοβερο.Μεγαλε Oda,μονο εσυ αυτα!

Spoiler:


image.jpg