Λοιπον η δικια μου εκδοχη για το πως τελιωνει το one piece μπορει να φανει λιγο αστεια αλλα εμενα μου αρεσει
, οποιος εχει ορεξη ας την διαβασει:
H παγκοσμια κυβερνιση θα προσπαθησει να παει στο Raftel για να βρει το Rio poneglyph και τον θησαυρο one piece για να τελιωσει η χρυση εποχη των πειρατων και να φτιαξει το οπλο. Θα ξεκινησουν ενα ταξιδι με τους πιο ισχυρους ναυτικους και τους shichibukai επισης, Αλλα οι mugiwara μαζι με τους blackbeard θα εχουν φτασει πρωτοι στο Raftel και θα μαχονται σε ζευγαρια (enies lobby style) πχ usoop με van auger κλπ και ο Luffy φυσικα με τον teach. Αφου νικησουν ολοι εκτος απο τον luffy που θα βρισκεται σε εξελιξη, οι mugiwara βαρια πληγωμενοι θα κιτοντε στο εδαφος εκτος απο τον Zoro και τα δυο κοριτσια που θα εχουν νικησει με διαφορα και θα φροντισουν τους nakama τους. Η τυχη ομως φαινετε πως δεν ειναι με το μερος του luffy και ετοιμοθανατος εχοντας αποδεχτει την ηττα του περιμενει να του δωσει το τελιοτικο χτυπημα. Αλλα o blackbeard ομως αποφασιζει πριν τον σκοτωσει να του βγαλει το καπελο και να το χαλασει, τοτε ο luffy θυμωνει τοσο πολυ που κανει gear 4 (το gear 4 ειναι σαν τον gear 2 αλλα χ10) και τον νικαει κανοντας του jet giganto catling gun ενα ολοκληρο επεισοδειο οσπου μετα δεν θα μπορει να κουνηθει για 1 βδομαδα. Οι nakama του περιμεναν να γινει καλα για να συνεχισουν το ψαξιμο του one piece αλλα ο luffy δυστυχος ηταν σιγουρο οτι θα πεθανει αλλα ο chopper εχοντας γινει ο καλυτερος γιατρος του κοσμου τον σωζει και ετσι ολοκληρωνετε το ονειρο του, επισης εχει ολοκληρωθει το ονειρο της nami, του franky και του ussop εχοντας νικισει τον van auger με πολυ θαρρος! Οποτε σινεχιζουν το ψαξιμο αλλα τοτε καταφτανει το ναυτικο με τους shichibukai και χωριζοντε σε ομαδες (εχουν χωριστει και οι mugiwara) ο donflamingo ηταν μαζι με τον mihawk και ο zoro μαζι με τον luffy αλλα ο luffy ανικανος να πολεμισει ο zoro τα βαζει μονος του με δυο, αλλα επειδη ο donflamingo ειναι μεγαλοψυχος βαζει τον mihawk με την ικανοτητα του να παλεψει με τον zoro, ο zoro τον νικαει με τα χιλια ζορια και ετσι ολοκληρωνεται το ονειρο του ομως ο
don flamingo εχει μεινει και ειναι ετοιμος να τους αποτελιοσει και τους δυο αλλα εκεινη τη στγμη γινετε μια μεγαλη εκρηξη, η robin και ο franky ειχαν βρει το rio poneglyph ειχαν κατασκευασει το pluton και ειχαν καταστρεψει ολα τα πλοια τους ναυαρχους κλπ και εστι ολοκληρονετε και το ονειρο της robin, ο donflamingo και οσοι ειχαν απομεινει πιγαν να δουν τι προκαλεσε αυτες τις εκρηξεις αλλα ειχαν την ιδια τυχη με τους υπολιπους. Οποτε εχοντας βγαλει απο την μεση ολα τα εμποδια οι mugiwara βρισκουν το one piece που δεν ηταν παρα μια σελιδα απο το ημερολογιο του gol d roger συγκεκριμενα η τελευταια και ελεγε μονο αυτη την φραση: Ο θησαυρος μου ειναι οι περιπετειες που περασα εγω και το πληρωμα μου για να διασχισουμε ολοκληρη τη θαλασσα. Ο luffy εχοντας γινει πλεον ο βασιλιας των πειρατων, εχοντας παρει τη θεση του blackbeard στους yonko και εχοντας πλουτο δοξα και δυναμη συνεχιζει το ταξιδι του προς την Laboon, αλλα μετα το raftel αντικριζουν κατι πολυ εντυπωσιακο ηταν ενα κομματι θαλασσας που εμπαινε μεσα στην grand line και ετσι ολες οι θαλασσες μαζι ενονοντουσαν, αυτο ειναι το all blue ετσι και το ονειρο του sanji ειχε ολοκληρωθει. Μετα απο αυτο φτανουν στην laboon η οποια αναγνωρισε αμεσως τον brook και τους αλλους και εγινε μελος του πληρωματος(φυσικα δεν μπορουσε να ανεβει πανω στο πλοιο αλλα το ακολουθουσε ;p) και το ονειρο του brook ολοκληρωνεται λοιπον και ετσι συνεχισαν το ταξιδι τους και τις περιπετειες τους σε ολοκληρη την θαλασσα πλεον ως το πιο δυνατο πληρωμα κατεχοντας το pluton και ενα αστρονομικο bounty o καθενας.
Θα μπορουσα να γραψω και άλλα αλλά ιδη εχω γραψει πολλα
.