Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 1 votes

One-Piece προβλέψεις(τρελά spoilers μέσα)

• Please log in to reply
565 replies to this topic

#166 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 26 February 2011 - 18:45

Revolutionists + Pirates + Marines Vs World Goverment αφου oι Marines θα εχουν κτλβει ποσο σαπια ειναι η κυβερνηση με την βοηθεια των Strawhats ^^

That sounds freagin awesome.....

Καθώς διάβαζα το Shonen Jump της Viz που βγήκε αυτόν τον μήνα είδα κάτι που δεν θυμόμουν..... Ο Smoker κανει σε ένα σημείο : "This isn't justice!" οταν βλέπει τους μαρινες να θέλουν να σφαξουν τους πειρατές.... Αυτό σίγουρα δηλώνει αμφιβολεία ..... Και σίγουρα θα υπάρχουν κι αλλόι.... Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως ο Akainu και o Kizaru δεν θα ακολουθήσουν όσους επαναστατήσουν εναντίον της WG

Edited by BoredForLife, 26 February 2011 - 18:51.

v4kFmx.png

#167 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 26 February 2011 - 18:56

@Zoro77 σιγουρα ο τελευταιος πολεμος θα εχει να κανει με Revolutionists.
Νομιζω πως θα ειναι καπως ετσι.

Revolutionists + Pirates vs World Goverment + Marines
ή
Revolutionists + Pirates + Marines Vs World Goverment αφου oι Marines θα εχουν κτλβει ποσο σαπια ειναι η κυβερνηση με την βοηθεια των Strawhats ^^

Νομίζω πως θα είναι WG + Marines vs Revolutionairies and Pirates.
Άλλωστε αν φύγουν οι Marines τι θα απομείνει από την κυβέρνηση..είναι και αμφισβητίσιμο κατά πόσο μπορούν να πολεμήσουν οι Gorousei.
Και η μάχη Luffy-Zoro-Sanji vs Admirals μοιάζει αρκετά πιθανή άλλωστε.

Απλά στο τέλος η κυβέρνηση που θα σχηματίσει ο Dragon θα περιλαμβάνει τους marines με την σωστή αίσθηση δικαιοσύνης (πχ Ao Kiji).

Με τον Akainu Fleet Admiral δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί ποτέ το σενάριο ...

:P
Posted Image

#168 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 26 February 2011 - 19:08

Με τον Akainu Fleet Admiral δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί ποτέ το σενάριο ...
:P

Ποτέ μη λες ποτέ. Υπαρχουν αρκετοι Marines που θα πηγαιναν

#169 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 27 February 2011 - 16:05

Ποτέ μη λες ποτέ. Υπαρχουν αρκετοι Marines που θα πηγαιναν

μαλλον εννοει οτι θα τους εδερνε ο chuck aikanu αμα πηγαιναν να επαναστατησουν-προδοσουν (οπως πηγε να κανει με coby)...αλλα ναι σιγουρα υπαρχουν καποιοι... ηδη εχουμε δει εναν που αποστατησε(drake)
:thatsit: Have a nice day! :)

#170 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 28 February 2011 - 01:42

βγαλαμε το αχτι μας σ αυτο το thread!! xD
παντως μεγαλο μυστηριο ειναι η μανα του λουφυ!!!

2po6sfa_jpg.gif

#171 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 28 February 2011 - 02:20

βγαλαμε το αχτι μας σ αυτο το thread!! xD
παντως μεγαλο μυστηριο ειναι η μανα του λουφυ!!!

καλά τη μάνα του luffy θα αργήσουμε να τη μάθουμε ...εδώ το πατέρα του τον μάθαμε μετά από 300+ chapter ποιος είναι....μπορεί επίσης να είναι και αυτή d

#172 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 28 February 2011 - 03:04

οπως κανανε και οι βασιλικες οικογενεις να μην χαθουν ...επιγαμιες μεταξυ τους ...ετσι και εδω ...οι ντιντιδες μεταξυ τους
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#173 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 28 February 2011 - 18:54

Δε νομίζω η τελευταία μάχη να είναι ενάντια στους marines. Μάλλον ενάντια στον Blackbeard. Όσο και αν σιχαίνομαι αυτόν τον καραγκιόζη, νομίζω φαίνεται πως ο Oda τον προορίζει για το τέλος. Αν και όντως θα προτιμούσα το Revolutionaries + Pirates vs World Government σενάριο...

#174 otinane1000

otinane1000

Anime Amateur

• Members
  • 64 posts

Posted 02 March 2011 - 21:09

παντως αμα γινει τιποτα τρελο και μας πεταξει οτι μαμα του luffy ειναι ο ivan-chan με hormones θα παω να πηδηξω απο κανεναν γκρεμο....... και τωρα σχετικα με τον ποιο δυνατο πιστευω πως τα προσωπα που δεν φαινοταν ειναι 1 πειρατης και 1 απο την goverment.....

#175 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 02 March 2011 - 22:53

παντως αμα γινει τιποτα τρελο και μας πεταξει οτι μαμα του luffy ειναι ο ivan-chan με hormones θα παω να πηδηξω απο κανεναν γκρεμο....... και τωρα σχετικα με τον ποιο δυνατο πιστευω πως τα προσωπα που δεν φαινοταν ειναι 1 πειρατης και 1 απο την goverment.....

απο που συμπερανες οτι η ivan θα ειναι μητερα του λυφα:oo:...καταρχας δεν εχουμε προσδιορισει καν το φυλο της/του,εκτος αυτου δεν τον εχω για τοσο ανωμαλο τον dragon:hahaha:.

image.jpg

#176 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 02 March 2011 - 23:49

Εμενα παλι κατι με τρωει οτι ο croco boy πριν γνωρισει τον iva δεν ηταν και τοσο boy:hihi2:
(απο κατι που ειχε επιωθει στις φυλακες)
να τον δω σε φωτο στα νιατα του badass chick και ετσι, και τι στον κοσμο.

stasou%2520mygdala.jpg

#177 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 02 March 2011 - 23:55

πότε είπανε κάτι οι φύλακες για τη φύση του άντρακλα????

#178 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 03 March 2011 - 00:00

πότε είπανε κάτι οι φύλακες για τη φύση του άντρακλα????

:hahaha:

στις φυλακές, όχι στους φύλακες!
Με συγχωρεις, είμαι λίγο "άτονος" από βαρεμάρα.

Δεν ειπαν κατι συγκεκριμενο, αλλα ο ιβανκοβ ηξερε ενα μυστικο του, απο τον καιρο που ηταν ακομα ρουκι ο κορκοδειλας και οποτε το ακουγε εβγαζε φλυκταινες. Εχω μια υποψια αν θες οτι μια φορα και εναν καιρο, ηταν μια εξισου τσαμπουκαλου γκομενα. Και μετα του εκανε injection απο εκεινες τις φοβερες ορμονες. Δεν το στηριζω καπου.
Θα χε πλακα, και θα τον παραδεχομουνα τον οντα.
(Αρκει να μην τον ξαναλλαξει, γιατι θα ξενερωσω)

stasou%2520mygdala.jpg

#179 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 03 March 2011 - 00:05

καλά άσε είναι και εμένα τα μάτια μου :nerd:
έχω χάσει την παρατηρhτηκοτητά μου :x3:
και να πω και εγώ πως ο τέταρτος yonkou δεν θα είναι ο blackbeard

#180 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 03 March 2011 - 00:09

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι ο Marco, με την ελλιπή προσωπικότητα του και με το μισό πλήρωμα να απομένει δεν πάει πουθενά.
Posted Image