Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 1 Ψήφοι

One-Piece προβλέψεις(τρελά spoilers μέσα)

• Please log in to reply
565 replies to this topic

#511 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2012 - 01:04

κοιτα δεν ξερω. Γιατι οχι παντως? Παντως εγω αυτο που σκεφτομαι για τελικο αντιπαλο του zoro ειναι οτι τελικα σε μια μαχη με τον... buggy θα κερδιζε? Μπορει να φαινεται αστειο αλλα ο mihawk που κυνηγαγε μετα μανιας τον luffy οταν εκεινος εβαλε για ασπιδα τον buggy το σωμα του δεν επαθε τιποτα. Ναι το ξερω εκανε την πλακα του ο mihawk αλλα μεχρι εκεινη την στιγμη τον Luffy τον κυνηγαγε με ολες τους τις δυναμεις. Αρα η επιθεση του που αποκρουστηκε με το σωμα του buggy ηταν σοβαρη. Και μην πειτε οτι δεν εχει haki o mihawk. Σιγουρα εχει..

εχω ενα προαισθημα οτι ο buggy θα ναι απο τους τελικους αντιπαλους..
και μην ξεχνατε οτι ο luffy τον κερδισε με την βοηθεια της nami..

αν ειναι να δινε καποιο φρουτο στον shiryu καλυτερα να δινε του buggy..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 24 Ιούνιος 2012 - 01:10

2po6sfa_jpg.gif

#512 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.925 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2012 - 13:39

Κοιτα εγω εκανα αυτον τον συλογισμο,περισσοτερο επειδη ο Mr1 ειχε ριξει το spoiler...Ξεροντας λοιπον οτι BB κλεβει τα δυνατοτερα φρουτα και οτι οι WB pirates ειναι συμμαχοι του Luffy(αρα μια μαχη του Zoro με τον Jozu ειναι λιγακι δυσκολη),το βρισκω απολυτως λογικο!

Επισης,Το one piece ισως ειναι το δεντρο που βγαζει τα df...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 16 Ιούλιος 2012 - 16:08

image.jpg

#513 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2012 - 00:09

Θυμαστε που ο doflamingo ζητησε απο τον croc να συνεργαστουν? Ο Croc αρνηθηκε. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι αυτη την στιγμη δεν εχει βρει ο dofla ενα τουμπανο συνεργατη..
Eτσι θα χουμε μαχη σιγουρα dofla vs luffy και συνεργατης vs zoro..ή συνεργατης vs Law αν ισχυει μεχρι τοτε η συμμαχια.
Ποιος θα ναι ο συνεργατης?
Εγω votarω Kuma. Γιατι φαινεται οτι εχει πολλα κονε με την κυβερνηση, χρησιμοποιησε pacifistas εναντιον του moria, και το ιδιο μπορει να κανει με kuma. Επισης οπως εχει φανει ειναι γνωστης των οπλων μαζικης καταστροφης και κανει παρεα με επιστημονες οπως vegapunk και ceasar.
Iσως εχει συμφωνησει με Ceasar να του φτιαχνει οπλα και εκεινος να τον αφηνει να κανει πειραματα με τα pacifista. Σημειο προσοχης ειναι οτι ενδιαφερθηκε ο ceasar για την τεχνολογια του franky που ηταν ομοια του vega.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 11 Σεπτέμβριος 2012 - 00:13

2po6sfa_jpg.gif

#514 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2012 - 12:31

Προβλέπω πιθανότητα ο Luffy να μάθει να συνδυάζει τα Gears. Elephant Gatling Red Hawk!!! :riiight:

#515 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2012 - 13:43

^^ να το κανει στην Big Mama.. :P

2po6sfa_jpg.gif

#516 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2013 - 17:19

μιας και μου ηρθε :P

ο bartolomeo θα μπορουσε να δουλευει για τον αγνωστο shichibukai, μιας και εινια rookie και τον αναφερει ο οda (that guy i explained earlier) αρα δεν ειναι απιθανο.

#517 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2013 - 18:32

Διαβασα αυτη τη θεωρια για το τελος του one piece απο τα forums του arlong park και θελω να τη μοιραστω μαζι σας.. πιστευω ειναι η πιο καλα δουλεμενη,ψαγμενη και αντικειμενικα πολυ βασιμη θεωρια που εχω δει ποτε μου εδω και πολλα χρονια που βλεπω one piece...το παιδι που την εγραψε εκανε φανταστικη δουλεια στο να συλλεξει στοιχεια! ειναι βεβαια λιγο μεγαλη αλλα αξιζει τον κοπο! περιμενω γνωμες

http://www.arlongpark.net/showthread.php?t=38205

#518 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2013 - 13:08

πολυ καλη η θεωρια αυτη , και ισως και να ισχυει!!;
ομως , ελπιζω πως οχι γιατι αλλιως ειναι χοντρο σποιλερ :terror2:
τελος παντων , εχω βρει και εγω μια θεωρια που παρομοιαζει την Dressrosa , το Doflamingo κτλπ με την Αλικη στη χωρα των θαυματων (τα συμβολα τραπουλας θα τα προσεξατε προφανως στις καρεκλες)

http://forums.mangafox.me/threads/442516-quot-Donquixote-family-card-system-and-a-little-bit-of-Alice-quot-.

επισης ο συνεργατης του Ντοφλαμινγκο ισως ειναι ο Μορια! Εξου και τα παιχνιδια που εχει δημιουργησει κλεβοντας σκιες :bike:

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36

#519 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2013 - 14:09

βασικα δεν μπορω κατι το οποιο να μην στεκει στη θεωρια αυτη για αυτο οπως λες και εσυ πολυ ισως να ισχυει....τη θεωρια με το Dofla δεν μπορω να τη δω γιατι για καποιο λογο δεν ανοιγει το link(μπορει και λογω του δικου μου fail internet αυτη τη στιγμη!) οταν το κοιταξω θα σου πω αν και σαν ιδεα ετσι οπως το γραφεις παιζει να μ αρεσει!

#520 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2013 - 14:11

πολυ καλη η θεωρια αυτη , και ισως και να ισχυει!!;
ομως , ελπιζω πως οχι γιατι αλλιως ειναι χοντρο σποιλερ :terror2:
τελος παντων , εχω βρει και εγω μια θεωρια που παρομοιαζει την Dressrosa , το Doflamingo κτλπ με την Αλικη στη χωρα των θαυματων (τα συμβολα τραπουλας θα τα προσεξατε προφανως στις καρεκλες)

http://forums.mangafox.me/threads/442516-quot-Donquixote-family-card-system-and-a-little-bit-of-Alice-quot-.

επισης ο συνεργατης του Ντοφλαμινγκο ισως ειναι ο Μορια! Εξου και τα παιχνιδια που εχει δημιουργησει κλεβοντας σκιες :bike:

Η Dressrosa είναι βασισμένη στην Ισπανία των τελευταίων δύο αιώνων και κυρίως στην Ισπανία έτσι όπως την περιέγραψαν ισπανοί συγγραφείς. Ειδικά το concept των βίαιων δολοφονιών/μαιχαιρωμάτων πάθους είναι πολύ συχνό στην μοντέρνα ισπανική λογοτεχνία.

Για το τέλος του One Piece, καλές οι θεωρίες αλλά ξεχνάνε όλες κάτι πολύ βασικό. Ο ίδιος ο Oda έχει πει ότι το φινάλε της σειράς το είχε ήδη αποφασίσει με το που την άρχισε το '97, όταν πίστευε ακόμα ότι θα του πάρει 5-6 χρόνια το αργότερο και το concept της ήταν πολύ πιο απλοϊκό από ότι κατέληξε να είναι. Προσωπικά, περιμένω το φινάλε και οι εξηγήσεις του να είναι κάτι πολύ πιο "απλό" από ατελείωτες εξηγήσεις για το void century ή για τα dreams και λοιπά. Όχι απλοϊκό απαραίτητα, αλλά "απλό".

#521 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2013 - 14:14

Η Dressrosa είναι βασισμένη στην Ισπανία των τελευταίων δύο αιώνων και κυρίως στην Ισπανία έτσι όπως την περιέγραψαν ισπανοί συγγραφείς. Ειδικά το concept των βίαιων δολοφονιών/μαιχαιρωμάτων πάθους είναι πολύ συχνό στην μοντέρνα ισπανική λογοτεχνία.

Για το τέλος του One Piece, καλές οι θεωρίες αλλά ξεχνάνε όλες κάτι πολύ βασικό. Ο ίδιος ο Oda έχει πει ότι το φινάλε της σειράς το είχε ήδη αποφασίσει με το που την άρχισε το '97, όταν πίστευε ακόμα ότι θα του πάρει 5-6 χρόνια το αργότερο και το concept της ήταν πολύ πιο απλοϊκό από ότι κατέληξε να είναι. Προσωπικά, περιμένω το φινάλε και οι εξηγήσεις του να είναι κάτι πολύ πιο "απλό" από ατελείωτες εξηγήσεις για το void century ή για τα dreams και λοιπά. Όχι απλοϊκό απαραίτητα, αλλά "απλό".

η ειναι genius και το ειχε σκεφτει ολο πιο πριν αλλα δεν ειχε υπολογισει τα ποσα χρονια θα του παρει για να δειξει ολα αυταα που θελει. ειδομεν σε αρκετα ακομα χρονια...παιζει να ειμαι και παντρεμενος αν εχει αλλα τοσα χρονια το op μπροστα του. αλλα του κερατα το φιναλε δεν το χανω!

#522 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2013 - 18:50

Πάντως εφόσον ισχύει η θεωρία :dazed: δεν υπάρχει τόσο μοιρολατρία στο One Piece. Αυτό μάλλον σημαίνει ότι τα περισσότερα πράγματα στο one piece λειτουργούν συμβολικά -ακόμα και οι κραυγαλέες ομοιότητες ανάμεσα στο νεαρό roger και το Luffy. Το γενικότερο concept φαίνεται να είναι ότι οι άνθρωποι, τα έργα τους και τα όνειρα τους μπορούν να επιβιώσουν στο πέρασμα των χρόνων και ο θάνατος τότε δεν είναι απαραίτητα το τέλος, ίσως μια νέα αρχή. Για αυτό η Robin ως ιστορικός είναι πολύ σημαντικός χαρακτήρας. Μελετά το παρελθόν που συνεχίζεται στο παρόν και επιδρά στο μέλλον. Νομίζω ότι υπάρχει έτσι στο one piece και ένας... κύκλος; Ίσως κάτι τέτοιο...

αυτό όμως ότι στο τέλος του Οne Piece όλοι θα ζουν αρμονικά ακόμη και οι μειονότητες(fishmen, okamas κτλ.) έχει το ρομαντισμό του. Άλλωστε έτσι είναι το έργο του Oda. Όμορφο. :congrats:
Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και μέσα από αυτή τη θεωρία, δεν μάθαμε τι σημαίνει το D... :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#523 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2013 - 19:55

D απο Descedant! Κολλαει σχετικα με τη θεωρια αν σκεφτεις πως ενας D o Roger κληρονομησε το "will" τους!( και ενας D θα το κληρονομησει επισης ο Luffy φυσικα). Αν και εχεις δικιο πως δεν εξηγει το πως βγηκαν οι D.

#524 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2013 - 21:11

To D βαζω στοιχημα ή θα ναι κατι εξωπραγματικα δυσκολο και δεν θα το βρει κανεις ποτε ή θα ναι κατι που το ξερουμε ολοι σε θεωρητικο πλαισιο, οτι δηλαδη θα ναι ενα ονομα σκετο χωρις να εχει σημασια, οσοι ειναι D μπορει να εχουν μια συγγενεια και οι προγονοι τους να καναν κατι τρομερο πριν πολλα χρονια, χωρις πολλες αναλυσεις! :P

2po6sfa_jpg.gif

#525 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2013 - 06:29

Ή μπορεί να είναι ξέρωγώ ένα ένζυμο που συνιστά προδιάθεση για πρησμένους μύες. Κάτι σαν τεστοστερόνη... άλλωστε δεν έχουμε δει -αν είμαι σίγουρος- γυναίκα με D.

Άι σέυ Ντι φορ Ντούκι.
:P

Σοβαρά η θεώρια του τύπου έχει ΠΟΛΥ ενδιαφέρον! Αν γίνει βέβαια, θα τον κυνηγάμε που μας την είπε. :D
Δημοσιευμένη  εικόνα