Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 1 Ψήφοι

One-Piece προβλέψεις(τρελά spoilers μέσα)

• Please log in to reply
565 replies to this topic

#316 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2011 - 18:29

στο εξωφυλλο παντως το ταττου του Ace ειναι ACE αντι του κανονικου ASCE..

2po6sfa_jpg.gif

#317 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2011 - 20:02

Lol αφού ο sabo είναι στην pic, για ποιό λόγο να βάλει το tatoo ASaboCE.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#318 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2011 - 18:20

Btw η θεωρεια law=sabo ειναι απ τις χειροτερες και αβασημες θεωρειες που εχω ακουσει.

+ 1 :kakaka:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#319 otinane1000

otinane1000

Anime Amateur

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2011 - 18:54

http://www.narutoforums.com/showthread.php?t=735319............... οτινανε.... εγω δεν πολυ καταλαβα για να πω την αληθεια

#320 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2011 - 18:56

Ε αστείο είναι που βάζει τον Χόντι σε παγωτόμπαλα :kakaka:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#321 otinane1000

otinane1000

Anime Amateur

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2011 - 19:03

που τον βλεπεις τον hody??? τοση ωρα εχω σκαλωσει και δεν τον βρισκω...

#322 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2011 - 19:04

Έχει κάνει edit μια παγωτόμπαλα πάνω από τον brook.:thatsit:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#323 otinane1000

otinane1000

Anime Amateur

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2011 - 19:07

ξενερωσααααα.. τοση ωρα κοιτουσα το κανονικο και δεν ειχα προσεξει το edit... thanks d.dragon

#324 Dr.ApE

Dr.ApE

SufferGenius

• Members
  • 119 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 13:45

Παιδια βλεποντας ξανα το επισοδειο με την ιστορια της Robin μου ηρθε μια ιδεα(δεν ξερω αν εχει ξανα αναφερθει) σχετικα με το Void Century !!!Καποια στιγμη ο Clover λεει αυτο(στο τελος της σελιδας) : http://www.mangafox.com/manga/one_piece/v41/c395/9.html !!! Παει δηλαδη να αποκαληψει το ονομα της χωρας....Την ιστορια αυτην μεχρι τωρα μας εχει "δειξει" οτι τη ξερει ο Roger...Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι το βασιλειο αυτο ισως ειναι η Raftel στην οποια κανενας δεν εχει καταφερει να παει εκτος απο τον Roger....
Και αν το σκεφτεις λιγο καλυτερα ισως εκει να ολοκληρωσει ολο το πληρωμα τα ονειρα του (τα οποια τα ξερουμε ολοι)...εκει ολοκληρωνετε του Luffy,Franky,Nami(που θα εχει δει ολο τον κοσμο για να κανει το χαρτι),ισως και του Sanji, ακομη και της Robin αν οντως ισχυει αυτο που ειπα μονο ο Brook δεν μου κολλαει...
Και καπως ετσι ισως ολοκληρωθει και αυτο που ειπε ο Whitebeard σε αυτην την σελιδα :
http://www.mangafox.com/manga/one_piece/v58/c576/11.html . Δηλαδη οποιος βρει το one piece (το οποιο αν δεν κανω λαθος ισχυριζονται οτι ειναι στη Raftel) θα μαθει την πραγματικη ιστορια με το world goverment και θα θελει να ριξει αυτο το "σαπιο" καθεστος το οποιο ονομαζεται world goverment και εχουν λαθος αντιληψη της δικαιωσηνης(και καπως ετσι θα ολοκληρωθει το ονειρο του Coby που θελει να γινει πραγματικος marine και οχι σαν και αυτους)....
Τελος παντων ειναι τρελη προβλεψη αλλα μου αρεσε μεσα στο μυαλο μου :joyful::joyful:!!!Ακου πως σας φενεται?? και την δικια σας γνωμη για αυτο(Αν καπου ηδη υπαρχει τετοιο θεμα συγνωμη :P ) !!!!

Spoiler: One Piece Crew

-It's the first day of the rest of your life...

#325 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 14:54

αν φτάσουν στο τέλος της grand line θα μπορέσουνε να ξαναδούνε από την άλλη μεριά τον Laboon

μου άρεσε η πρόβλεψη αν και με τον Oda δε ξέρω ...άσε που μας έχει πει λίγα(μόνο 2 φορές την έχει αναφερει)

#326 Jimking

Jimking

Anime Amateur

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 17:16

H gand line είναι στι μέση τον άλλων θαλασσών. Δέν έχει τέλος. Έχει μέση και αν συνεχίσεις θα απομακρύνεσαι όλο και περισσότερο από τη μέση
Δημοσιευμένη  εικόνα

#327 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 19:09

εγω πιστευω οτι το ονομα του βασιλειου ειναι "one piece"........ να το θυμαστε αυτο! σε 10 χρονια θα σας δειχνω αυτο το ποστ και θα σας κανω ζηλειες! :hehe:

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#328 Dr.ApE

Dr.ApE

SufferGenius

• Members
  • 119 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 22:13

εγω πιστευω οτι το ονομα του βασιλειου ειναι "one piece"........ να το θυμαστε αυτο! σε 10 χρονια θα σας δειχνω αυτο το ποστ και θα σας κανω ζηλειες! :hehe:

ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ:blingeye2: !!!! :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:
Μου αρεσε πολυ αυτο ^^ !!!! Μπραβο φιλε ^^

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tidus_91: 19 Ιούνιος 2011 - 22:40

Spoiler: One Piece Crew

-It's the first day of the rest of your life...

#329 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 23:03

ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ:blingeye2: !!!! :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:
Μου αρεσε πολυ αυτο ^^ !!!! Μπραβο φιλε ^^

thnks! :nbleed:

#330 Jimking

Jimking

Anime Amateur

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2011 - 16:53

Κανείς δεν κατάλαβε αυτό που έγραψα πιο πάνω? :P
Δημοσιευμένη  εικόνα