Μπορώ να πω πως ήταν αρκετά ωραία,αν και με ψιλοκούρασε σε ένα-δύο σημεία.
Μου φάνηκε σαν real-life ανιμε.
Θα κάτσω τώρα να διαβάσω και το κόμικ για να δω τι λέει

Posted 26 February 2011 - 01:22
I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on
Posted 13 March 2011 - 05:02
Posted 13 March 2011 - 13:05
παιδια διαβαστε αυτο το κομικ,θα κανει τη ζωη σας ομορφοτερη.
εγω το αγαπησα,για παντα.
Posted 16 March 2011 - 02:55
Θεωρείς δηλαδή ότι οποιοσδήποτε άλλος συμπαθής και καλοπροαίρετος άνθρωπος (συμπεριλαμβάνεσαι και εσύ), δεν έχει γίνει douchebag σε κάποιο σημείο της ζωής του, έστω και άθελα του?Δεδομένου ότι ο Scott Pilgrim είναι kinda of a douchebag, αν & συμπαθής κατά τ'άλλα (ή because of that), δε ξέρω πως να το εκλάβω το παραπάνω.
όπως είπε πολύ σωστά το ΣαμπάκουΤρακοσιαΔεκαΕξι.Ο Σκοτ ειναι ο καθένας μας νομιζω είτε αγόρι είτε κορίτσι...
Posted 16 March 2011 - 06:05
Posted 16 March 2011 - 14:42
hipsters are cool
scott is cool
cool is hipster
η κάπως έτσι τέλος πάντων xD
Posted 16 March 2011 - 16:41
Θεωρείς δηλαδή ότι οποιοσδήποτε άλλος συμπαθής και καλοπροαίρετος άνθρωπος (συμπεριλαμβάνεσαι και εσύ), δεν έχει γίνει douchebag σε κάποιο σημείο της ζωής του, έστω και άθελα του?
Protip: Όποιος λέει ότι τα comic/ταινία Scott Pilgrim είναι hipster και λοιπά νιανιά, να του πείτε να πάει καμιά βόλτα, να δει αν έρχομαι. Η όλη ιδέα σατύριζε, σε ανελέητο βαθμό, τα hipsterοειδή τυπάκια που τελευταία κατακλύζουν το σύμπαν και σπάνε μπάλες σε ρυθμό πολυβόλου.
Posted 16 March 2011 - 22:52
η ερώτηση μου έγινε με αφορμή το ότιΣίγουρα δε διαφωνώ ότι όλοι μας (εννοείτε & εγώ) έχουμε υπάρξει douchebags σε διάφορες στιγμές (το λιγότερο).
όταν το ΣαμπάκουΤρακοσιαΔεκαΕξι παρομοιάσε τον Scott με οποιονδήποτε καθημερινό τύπο, και εσύ φάνηκες να ξενίστικες που ο συσχετισμός με έναν ελαφρώς douchebag σε πήρε μπάλα. Τέσπα, δεν έγινε και τίποτα, περισσότερο ρητορικά ρώτησα εξ' αρχής.δε ξέρω πως να το εκλάβω το παραπάνω.
Posted 17 March 2011 - 01:06
ΣαμπάκουΤρακοσιαΔεκαΕξι παρομοιάσε τον Scott με οποιονδήποτε καθημερινό τύπο, και εσύ φάνηκες να ξενίστικες που ο συσχετισμός με έναν ελαφρώς douchebag σε πήρε μπάλα. Τέσπα, δεν έγινε και τίποτα, περισσότερο ρητορικά ρώτησα εξ' αρχής.