Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime/Manga of the Week/Month
Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2011 - 16:27
Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2011 - 17:18
Στο παρελθον, ειχαμε κατι σαν polls για το ποιο ανιμε θα ανεβει στο site, να το κατεβασουμε, η κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα. Πιστευω παντως, θα ηταν ωραιο να κανουμε κατι παρομοιο αλλα με την εξης μορφη: Θα προτεινει καποιος ενα ανιμε & ενα μανγκα στην αρχη καθε μηνα, το οποιο μπορει να υπαρχει ηδη σε καποιο thread, ή και οχι. Ετσι θα εχουμε την προταση του μηνα, και κατι να ασχοληθουμε αν δεν ξερουμε τι να δουμε τελως παντων. Η ιδεα μου ηρθε απο διαφορα ξενα site, που συνηθως προτεινουν κατι για το μηνα ή την εβδομαδα

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2011 - 19:16
Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2011 - 19:21
Μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα, και για την "αναβίωση" σειρών που είναι καλές αν και όχι τόσο δημοφιλείς (πχ. mouryou no hako) είτε παλιές, είτε καινούργιες.
Προσωπικά αν γίνει κάτι τέτοιο θα το στηρίξω, και μακάρι να γίνει σύντομα γιατί θα μου άρεσε πολύ να δω πώς θα κυλήσει μια τέτοια ιδέα.
Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2011 - 19:36
Ετσι θα μπορουν να διαφημιστουν και πιο υnderated animes/mangas.
Ποιοι ομως θα επιμεληθουν ?
Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2011 - 22:17
Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2011 - 22:26
Βασικά σκευτόμουνα πρόσφατα το ίδιο πράγμα με τη Μίσα, και μου αρέσει πολύ ως ιδέα. Σαν book club, μόνο που θα συζητούσαμε ένα συγκεκριμένο ανιμέ (ίσως στο θρεντ του) πολλά άτομα μαζί, σαν να ήταν ongoing.
Μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα, και για την "αναβίωση" σειρών που είναι καλές αν και όχι τόσο δημοφιλείς (πχ. mouryou no hako) είτε παλιές, είτε καινούργιες.
Προσωπικά αν γίνει κάτι τέτοιο θα το στηρίξω, και μακάρι να γίνει σύντομα γιατί θα μου άρεσε πολύ να δω πώς θα κυλήσει μια τέτοια ιδέα.
What she said. Τρομερή ιδέα Misa. Μια απορία όμως: δεν θα υπάρξει πρόβλημα αν ψηφίζουν όσοι δεν έχουν δεί όλα τα ανιμε/μανγκα που παίζουν αυτό το μήνα;

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2011 - 22:35
Μπορεί απλά να γίνεται παρουσίαση πχ. 5 σειρών, και από αυτά που γράφονται για αυτές να διαλέγουμε μία για κάθε πχ 2 εβδομάδες. Το ωραίο είναι όχι μόνο το να κάνουν rewatch κάποιες σειρές που έχουν ξαναδεί οι "παλιοί" αλλά νέα μέλη να ανακαλύψουν σειρές που αξίζουν, και να έχουν την ευκαιρία να τις συζητήσουν σαν να ήταν ongoing.
Btw προτείνω να μπαίνουν anime που έχουν από 7 και πάνω βαθμολογία στο anidb (για να είναι όλοι ευχαριστημένοι), και πετάω σαν ιδέα να έχουμε να ψηφίσουμε κάθε φορά ανάμεσα σε σειρές περίπου ίδιας θεματολογίας, για το ποιά θα δούμε. Πχ την μία φορά να είναι mystery, την άλλη drama, etc etc..
/exited~!
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2011 - 00:41

@Anelis
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2011 - 04:20
Btw προτείνω να μπαίνουν anime που έχουν από 7 και πάνω βαθμολογία στο anidb (για να είναι όλοι ευχαριστημένοι)
Όπως το Code Geass! Right? Right?
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2011 - 07:33
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2011 - 10:26
Έλεος ρε συ.Όπως το Code Geass! Right? Right?
Ωραίο αυτό που κάνουν στο anime-planet πάντως, αν και λίγο "αυστηρό".
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2011 - 10:38
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2011 - 10:56
Thoughts? (δεδομένου φυσικά ότι θα συμφωνήσει και η υπόλοιπη ομάδα ^^)