Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Anime/Manga of the Week/Month


  • Please log in to reply
34 replies to this topic

#31 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 08 April 2011 - 16:35

Ε, ρε συ τι, δεν γίνεται να πω μόνο εγώ. Δεν είναι το point το anime/manga της Anelis της βδομάδας XD

Posted Image


#32 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 08 April 2011 - 16:41

Φιάχνουμε μια λίστα ο καθένας με ένα τίτλο από κάθε Genre, (πχ slice of life : x, drama: y, horror : z) και αν έχουμε πολλά άτομα να προτείνουν τον ίδιο τίτλο, βάζουμε αυτό

Σε κανέναν που να αρέσει έτσι?

qzMHWHd.png


#33 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 08 April 2011 - 16:47

Βασικά καλό θα ήταν να κάναμε ένα genre τη φορά, γιατί αλλιώς θα καταλήξει να είναι σαν τοπ 10. Μπορούμε πχ να αρχίσουμε με slice of life τίτλους, και βλέπουμε. Τι λέτε;

Posted Image


#34 MisaYoshiko

MisaYoshiko

    Anime Professional

  • Members
  • 792 posts

Posted 08 April 2011 - 16:54

Ε, ρε συ τι, δεν γίνεται να πω μόνο εγώ. Δεν είναι το point το anime/manga της Anelis της βδομάδας XD


Και ομως αυτο ειναι το point. Σημερα εσυ, αυριο εγω, μεθαυριο ο αλλος ο παραλλος. Ειναι ωραιο να επικεντρωνομαστε σε εναν μονο τιτλο καθε φορα αλλιως δε θα προλαβαινουμε να δουμε τιποτα. Και αν μπλεξουμε με ψηφοφοριες θα αργουμε πολυ. Τεσπα δε βλεπω να προχωραει ουτως η αλλως

#35 shinigami94

shinigami94

    wat

  • Members
  • 893 posts

Posted 09 April 2011 - 11:07

Σκέφτηκα και εγώ κάτι.

Θα υπάρχουν 2 threads:Manga of the Week/Month και Anime of the Week/Month.

Κάθε μήνα θα επιλέγονται 4-5 άτομα (ανάλογα με τον μήνα) για το κάθε thread ξεχωριστά.
Κάθε άτομο θα προτείνει κάθε εβδομάδα ένα manga/anime και θα είναι το manga/anime of the week.
Ένα άτομο που συμμετέχει στην ομάδα του ενός,δεν μπορεί να συμμετέχει και στην ομάδα του άλλου τον ίδιο μήνα (π.χ. αν εγώ είμαι στην ομάδα με τα manga τον Ιούνιο δεν θα μπορώ να είμαι και στην ομάδα με τα anime)
Αν ένα άτομο,με το τέλος του μήνα,θέλει να ξαναμπεί στην ομάδα που ήταν,θα πρέπει να περιμένει 2 μήνες.Παρόλα αυτά μπορεί να δηλώσει συμμετοχή για την άλλη ομάδα (δλδ αν εγώ ήμουν στα άτομα για τα anime του Απρίλη δεν μπορώ να ξαναπάρω μέρος μέχρι τον Ιούνιο.Όμως μπορώ να μπώ στην ομάδα για τα manga του Μαϊου).Μπορεί το δίμηνο να ακούγεται υπερβολικό όμως πιστεύω πως ετσι θα ενισχυθεί η συμμετοχή.

Για τις σειρές τώρα,πιστεύω πως ο καθένας μπορεί να προτείνει ότι θέλει (που να μην παραβιάζει τους κανόνες φυσικά).Καλό θα ήταν βέβαια να μην βάζει πασήγνωστες σειρές αλλά κάποιες λιγότερο γνωστές ώστε να αναδειχτούν οι underrated .
Κάθε σειρά θα μπορεί να μπεί μόνο μία φορά.Γι αυτό θα υπάρχει και ιστορικό στην πρώτη σελίδα με τις προτάσεις που έχουν γίνει και απο ποιούς έχουν γίνει.
Θα μπορούσαμε επίσης όλοι μαζί,κάθε μήνα,να βάζουμε κάποιες παραμέτρους όπως τον επόμενο μήνα manga/anime με horror,τον μεθεπόμενο μήνα όχι shonen κτλ.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler: