Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Τροφοδοτικό;


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 aboumonkey

aboumonkey

    I love monkeys

  • Members
  • 1,385 posts

Posted 23 January 2011 - 13:37

Λοιπόν ο main πισις μ εδώ και μία εβδομάδα δεν ξεκινάει. Δηλαδή ξεκινά αλλά με το που φορτώσει τα προγράμματα και τα λοιπά, μετά από ένα πεντάλεπτο σβήνει (μαύρη οθόνη κτλπ..). Επίσης το ίδιο έκανε με το που πήγα για format. Εκεί στις αρχικές οθόνες που δείχνει ότι φορτώνει τα αρχεία από το cd των windows, έσβησε, (πριν την επιλογή του partition προς format)
Επίσης να αναφέρω ότι συνήθως (πριν εμφανιστή το πρόβλημα) με το που κάνω το restart θέλει αρκετή ώρα για να πάρει μπρος και αρκετά restarts από το κουμπί.

Τροφοδοτικό μου μυρίζει..

Ελπίζω δηλαδή, αλλά μου φαίνεται το πιο λογικό, γιατί είναι αρκετά ταλαιπωρημένο το τροφοδοτικό μιας και έχω μόνιμα πάνω 2 εξωτερικούς σκληρούς, συνδεδεμένη τηλεόραση και το pc ανοιχτό και χωρίς restart για αρκετές ημέρες. (Περίπου 1,5 χρόνο σε αυτό το στυλ των λειτουργούσα). Ίσως να χρειάζεται τροφοδοτικό με πιο πολλά watt;

Edited by aboumonkey, 23 January 2011 - 13:45.


#2 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 23 January 2011 - 13:43

Καλού κακού έλεγξε τις θερμοκρασίες επεξεργαστή και κάρτας γραφικών.

#3 kleidokrator

kleidokrator

    Flame Master

  • Members
  • 237 posts

Posted 23 January 2011 - 14:19

Μήπως άλλαξες πρόσφατα κάποιο περιφερειακό ? Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα περίπου. Το PC άλλες φορές έμενε ανοικτό αρκετές ώρες, άλλες φορές σε λίγα λεπτά έσβηνε. Τρία είναι τα πράγματα που πρέπει να τσεκάρεις (αν μπορείς), CPU, Motherboard και τροφοδοτικό. Στην περιπτωση μου, μόλις είχα κάνει ολική αναβάθμιση πριν από ένα μήνα και μετά αγόρασα και άλλον ένα σκληρό. Δεν μπορούσε να με καλύψει το τροφοδοτικό και έσβηνε (ευτυχώς που δεν ήταν κάτι άλλο).

"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito


Posted Image