Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Usagi Drop / Bunny Drop

• Please log in to reply
156 replies to this topic

#106 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 13:53

Με καλύψατε με αυτά που είπατε. Καταπληκτική σειρά που το μόνο αρνητικό που μπορείς να της βρείς είναι οτι τελείωσε. Ήθελα και άλλο, δεν χόρτασα με 11 μόνο επεισόδια. Θα ήθελα να βγει και άλλη season αν και με ανησυχεί λίγο αυτά που λέτε για το manga...

Το καλύτερο πάντως θα ήταν να γίνει αυτό:

Θέλω η σειρά να γίνει endless. Να βλέπω την καθημερινότητα της Ριν μέχρι να γίνει 16. Και εκεί να σταματήσει. Να μου μείνουν όμως πρώτα 10 σεζόν, μια για κάθε χρόνο ζωής της Ριν με τον Νταηκίτσο

Δημοσιευμένη  εικόνα

#107 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 14:20

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!!! Αλλά ουπς, οι καλές σειρές τελειώνουν τόσο γρήγορα... :nanana:

Από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν μια τέλεια μεταφορά από manga σε anime, αυτό το κάτι παραπάνω που είπε και η mono και πιστεύω ότι θα 'πρεπε να 'ναι η ουσία του να επιχειρήσει κανείς να κάνει μια τέτοια δουλειά, οι συντελεστές κατάφεραν και το έδωσαν. Δεν έχω λόγια να περιγράψω το πόσο ικανοποιημένη είμαι από τη σειρά...!!!

ΟΠΑ?! :oo: Τι έγινε??? Manga που να καλύπτει το timeskip?! Maya-chan είναι σίγουρο???
AX TI ΚΑΛΑ!!! :awww:

#108 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 14:26

Πάρα πολύ καλή σειρά, παίρνει άνετα ένα 8.5/10. Τολμώ να πω το καλύτερο slice of life που έχω δει. Περνούσε πολύ σημαντικά μηνύματα, σου έβγαζε ένα πολύ ωραίο και ζεστό συναίσθημα, έκανε βαθιά ανάλυση στους χαρακτήρες και στις σκέψεις και πραγματευόταν τους σύχρονους προβληματισμούς των ανθρώπων. Πραγματικά μπράβο που βγάζουν τέτοιες σειρές, γιατί πραγματικά αξίζουν. Παίζει 2η season?

#109 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 15:41

ΟΠΑ?! :oo: Τι έγινε??? Manga που να καλύπτει το timeskip?! Maya-chan είναι σίγουρο???
AX TI ΚΑΛΑ!!! :awww:

Ναι, dear. Ορίστε.

15fkk04.jpg

#110 Yavannie

Yavannie

La Yohda Stasella

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 15:57

Θέλω η σειρά να γίνει endless. Να βλέπω την καθημερινότητα της Ριν μέχρι να γίνει 16. Και εκεί να σταματήσει. Να μου μείνουν όμως πρώτα 10 σεζόν, μια για κάθε χρόνο ζωής της Ριν με τον Νταηκίτσο.

Μα πόσο συνφωνώ με αυτό. Δε νομίζω να βαριόμουν να βλέπω τη καθημερινόνητα της Rin-chan (μα τι γλύκα που ήταν αυτό το κοριτσάκι).
Δυστυχώς τελείωσε κάπως σύντομα(μα μόνο 11 επεισόδια?!), αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα, μου άρεσε πάρα πολύ η σειρά, γέλασα, συγκινήθηκα, και γενικά ήμουν κάπως έτσι :wooi2: όση ώρα το έβλεπα. Σε αφήνει με μια πολλή ευχάριστη διάθεση, αρκετά ρεαλιστική σειρά, χωρίς κλισέ καταστάσεις. Μου άρεσε η ανάπτυξη της σχέσης του Daikichi με τη Rin, και γενικά είμαι ευχαριστημένη από το τέλος.:Blissfull:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#111 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 23:57

ας ελπισουμε οτι θα πανε καλα τα dvd / BD και θα εχουμε 2η season :)

#112 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 11:11

2ο season? Filler manga? Για το 2ο season, οκ αν είναι direct sequel συνεχίζοντας το manga, για οτιδήποτε νέο που ξεπήδησε επειδή είδαν ψωμί, no thanks. Αν την παραστύψεις την λεμονόκουπα θα παραπικρήνει.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#113 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2011 - 16:50

Τό΄δα κι εγώ, όμορφο γλυκό μπλα μπλα μπλα.

Μου άφησε ένα πολύ ζεστό χαμόγελο, και δε με πείραξε καθόλου που δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο τέλος, αντίθετα με το Hourou Musuko.

Για δεύτερες σαιζόν είμαι πάντα επιφυλακτικός, αλλά αν κάνουν καλή δουλειά προφανώς και φέρτε.

Με το τέλος του μάνγκα τι παίζει; Κακογραμμένο ή "άσχημο"; Σκεφτόμουν να το πιάσω, αλλά αν είναι να μου χαλάσει τη γεύση που μου άφησε το άνιμε άσ΄το καλύτερα.

HnH5aB0.jpg

#114 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2011 - 17:53

Προσωπικά το manga δεν μου χάλασε καθόλου την αίσθηση του anime. Το τέλος σε κάποιους ίσως φανεί αφύσικο ~όπως ήδη έχει τονίσει ο Petran με αρκετά posts~ αλλά παρολαυτά είναι τόσο όμορφα δοσμένο που δεν με ενόχλησε. Βασικά μου άρεσε κιόλας αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Στα του anime, hats off to Production I.G που πήραν ένα πάρα πολύ καλό manga και έφτιαξαν ένα ακόμα καλύτερο anime. Είναι πλέον σπάνιο...

Πραγματεύτηκε δύσκολα ζητήματα με έναν φυσικό και γλυκό τρόπο, μας χάρισε γέλιο και κλάμα, μας προβλημάτισε και στο τέλος ίσως να μας έκανε και καλύτερους ανθρώπους :P

Είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα του πως καμιά φορά η απλότητα υπερέχει.

xbJ3b2w.jpeg

#115 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 05:06

what.

ουτε που το καταλαβα οτι τελιωσε

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#116 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 22:45

Ano...

Spoiler: huge manga spoiler, μόνο για όσους έχουν τελειώσει το manga

#117 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2011 - 22:47

Spoiler: manga spoiler

ySss0UF.jpg

#118 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2011 - 09:17

Δεν πάτε να τα συζητήσετε αυτά στο topic του manga καλύτερα?

15fkk04.jpg

#119 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2011 - 09:31

Καλά θα ήταν να είχε thread.

Όσο για τη σειρά, τo Usagi Drop ήταν μία από τις πολύ ωραίες σειρές της season. To περίμενα πώς και πώς κάθε βδομάδα να το δω και ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα. Κρίμα που τελείωσε. :(

Η μεταφορά του ήταν πιστεύω αρκετά πιστή στο manga, κάτι που δεν το πετυχαίνεις συχνά. Κάθε επεισόδιο άφηνε μια πολύ ζεστή αίσθηση, η σχέση του Daikichi και της Rin ήταν πολύ γλυκιά. Ο Daikichi σου βγάζει τον ιδανικό πατέρα :awww:

Θα ήθελα μία δεύτερη season, που μακάρι να κάνουν μία. Έχει να δείξει πολύ περισσότερα και είναι κρίμα.

#120 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2011 - 09:40

να βγαλουν κ αλλη σεζον ανιμε αλλα να μην εχει την ιδια πλοκη με το μανγκα γιατι θα παθω εγκεφαλικο (το δευτερο)

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.