Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Usagi Drop / Bunny Drop

• Please log in to reply
156 replies to this topic

#91 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 18 August 2011 - 16:00

Ξέρουμε αν πάει για 13 ή 26 ή όχι ακόμα ;

PS : LoL, 9.2++ στο over-anidb-rated, αν και αναμενόμενο έτσι γίνεται με τις νέες σειρές πλέον αν έχουν κάτι να σου δώσουν...

Το φθινόπωρο η Noitamina θα προβάλλει Un-Go και Guilty Crown, οπότε αυτή τη φορά θα δούμε το πολύ 13 επεισόδια Usagi Drop. To No.6 θα τελειώσει στα 11 πάντως.

Το 9.2 στο anidb είναι και από 400 χρήστες, σχεδόν το διπλάσιο από το αμέσως επόμενο σε αριθμό βαθμολογιών για τη σεζόν (το Kamimemo είναι). Έχει κερδίσει ένα ευρύ κοινό δηλαδή, κάτι που φαίνεται και από σχόλια σε anidb, youtube κτλ.
Πάλι καλά που είναι αυτό που κάνει επιτυχία να λέμε.

Αν όλα πάνε καλά και πουλήσει (γιατί στην Ιαπωνία δεν έχω ιδέα πως τα πάει η σειρά), δε βλέπω λόγο να μη φτιάξουν και δεύτερη σεζόν στο μέλλον. Το υλικό υπάρχει, και το manga έχει τελειώσει.

#92 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 19 August 2011 - 16:29

Δεν έχει πλέον και πολύ νόημα να σχολιάζουμε το συγκεκριμένο anime, αφού η απόδοση είναι αψεγάδιαστη μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια...! Χαλαρά ό,τι καλύτερο έχει βγει τελευταία και όχι μόνο γι' αυτή τη σεζόν.

#93 Yavannie

Yavannie

La Yohda Stasella

• Members
  • 74 posts

Posted 21 August 2011 - 14:11

Το άρχισα σήμερα, και έχω να πω ότι είναι πάρα πολύ καλό. Συγκινήθηκα, γέλασα, πολύ καλή υπόθεση, και πολύ καλοφτιαγμένο. Χαίρομαι που το πήρε το μάτι μου κ είπα να του ρίξω μια ματιά :ureshii:

Posted Image

#94 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 26 August 2011 - 22:37

Είδα και εγώ τα 7 πρώτα, και εκτός απο την ιστορία που πραγματικά σου χαράζει ένα χαμόγελο στο προσωπο(ελπίζω να μείνει χαμόγελο) ιδιαίτερη εντύπωση μου έχει κάνει η μουσική. Απλά εκπληκτική! Για τη σειρά αυτή καθεαυτή δεν έχω πολλά να προσθέσω, με έχετε καλύψει με το παραπάνω, ελπίζω όμως στο τέλος να δείξει τη Rin, 18 χρονών να μπεκροπίνει και να πηγαίνει με 10 διαφορετικούς άντρες σε μια βδομάδα, ενώ γαμοσταυρίζει τον πατέρα της, γιατι αυτή τη στιγμή, ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!
Διάολε ΠΟΤΕ θα γίνω πατέρας;;(αρκει βέβαια να βγεί rin, και οχι ο shin Chan...)

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#95 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 27 August 2011 - 13:08

Έκανα και εγώ το catch up μου και μπορώ να πω ότι το anime μου αρέσει ελαφρώς καλύτερα από το manga. Νομίζω ότι είναι τόσο καλοφτιαγμένο που περνάει όλο το συναίσθημα του manga και κάτι παραπάνω...

Το 7 μου άρεσε πολύ καθώς προσέθετε κάποιους επιπλέον προβληματισμούς όσον αφορά τις σχέσεις των ζευγαριών και τις μονογονεϊκές οικογένειες με πολύ απλό και όμορφο τρόπο...

Όσον αφορά το 8

Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#96 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 27 August 2011 - 17:40

Δεν καταλαβαίνω πως περνάει το 20λεπτο όποτε βλέπω αυτό το anime.

Spoiler: 8

15fkk04.jpg

#97 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 28 August 2011 - 18:36

Spoiler: 8

#98 mizuki

mizuki

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 01 September 2011 - 22:34

Mόλις είδα το 9
Spoiler:

#99 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 03 September 2011 - 14:38

καλη και γλυκια η Rin και τα αλλα παιδια, αλλα αν εξαιρεσεις το σχεδιο, μου φαινεται η σειρα Figure 17 Tsubasa and Hikaru εχει πολυ καλυτερους χαρακτηρες παιδιων πρωτων ταξεων δημοτικου. εκει βεβαια μπαινουν αλλα πραγματα στη μεση και ξεφευγει τελειως, αλλα αν σας αρεσουν τετοιες σειρες δειτε τη για τους χαρακτηρες.

#100 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 04 September 2011 - 21:18

Spoiler:

HnH5aB0.jpg

#101 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 posts

Posted 09 September 2011 - 13:20

Δηλαδή τώρα έχει μείνει μόνο ένα επεισόδιο? Δεν θέλω να τελειώσει!

Spoiler: 10

Posted Image

#102 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 15 September 2011 - 20:11

Τέλος...
Spoiler:

Δεν ξέρω τι άλλο να πω. H σειρά ήταν απλά πανέμορφη.
Ας ελπίσουμε σε δεύτερη season.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#103 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 16 September 2011 - 09:15

αν ειναι να τη συνεχισουν και να τελειωσει ετσι, τοτε ασε καλυτερα, ας μεινουν στα 11 επεισοδια.

Spoiler: manga spoilers ahead

Edited by Kenny, 16 September 2011 - 10:06.

#104 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 16 September 2011 - 09:23

Θέλω η σειρά να γίνει endless. Να βλέπω την καθημερινότητα της Ριν μέχρι να γίνει 16. Και εκεί να σταματήσει. Να μου μείνουν όμως πρώτα 10 σεζόν, μια για κάθε χρόνο ζωής της Ριν με τον Νταηκίτσο. (Ναι κ εμένα δε μου αρέσει το τέλος του μάνγκα.)

Υπέροχη σειρά, δεν υπήρχε κάτι που να μη μου άρεσε. Για εμένα παίρνει με άνεση και ευκολία ένα 10/10. Πιστεύω πως είναι και πολύ καλή για κάποιον που ξεκινάει να βλέπει άνιμε, καθώς είναι ρεαλιστική και χωρίς κλισέ.

Posted Image

#105 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 16 September 2011 - 12:45

Τέρμα...
Spoiler: 11

Πολύ όμορφη σειρά. Της δίνω 9/10 κι αυτό γιατί δε μου αρέσει που τέλειωσε και θα ήθελα να συνέχιζε κι άλλο. Όμως θα έχουμε πρόσθετα επεισόδια στο DVD, συν που τώρα βγαίνει καινούριο manga που καλύπτει το timeskip του παλιού, οπότε μπορούμε να ελπίζουμε. ^^

15fkk04.jpg