Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Usagi Drop / Bunny Drop

• Please log in to reply
156 replies to this topic

#151 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.163 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2012 - 00:22

το ξεκινησα σημερα....ενδιαφερον φαινεται μεχρι το 4το επ. που ειμαι :D (πολυ φαση)

τα special αξιζουνε οσο η σειρα? να τα πιασω οταν τη τελιωσω? xD
フカフカ

#152 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2012 - 09:41

τα special αξιζουνε οσο η σειρα? να τα πιασω οταν τη τελιωσω? xD

Τα specials αξίζουν αλλά είναι μικρά. Τέλειωσε την σειρά πρώτα καλύτερα. Εγώ τα δυο τελευταία τα έχω κατεβάσει αλλά δεν θέλω να τα δω ακόμα. Δεν μπορώ να το δεχτώ οτι μετά απο αυτά δεν θα έχω να δω επόμενο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#153 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKamatero, Athens

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2012 - 01:36

Πολύ καλή σειρά και πραγματικά χάρηκα που την είδα πρόσφατα! Θα επαναλάβω βασικά, εν τάχει, ότι είπαν κι οι προηγούμενοι! Όμορφο σχέδιο (ιδιαίτερο μεν, αλλά είχε την γοητεία του), ωραίοι χαρακτήρες, γλυκιά μουσική κι όμορφη ιστορία! Μου άρεσαν πολύ ο Daikichi (πολύ καλός άνθρωπος με όλη την σημασία της λέξης), ο Kouki (ο Daikichi μικρός; Χαχαχαχα...) και η Rin (μου φαίνεται ένα τέτοιο παιδί περιμένουν όλοι οι γονείς αλλά τελικά "την πατάνε")! Δεν έχω δει ακόμα το manga, που αρκετοί με συμβούλεψαν να μην το κοιτάξω, αλλά έχω μια περιέργεια (που ως γνωστόν σκότωσε την γάτα...) και θα το τολμήσω οσονούπω!
Νομίζω από τις κορυφαίες σκηνές είναι η παρακάτω:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anakin Skywalker: 01 Μάιος 2012 - 01:38

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#154 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.228 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2012 - 19:10

το ειδα ολοκληρο χθες. παρα πολυ γλυκο. μου αρεσε παρα πολυ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#155 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2014 - 00:24

αυτό το anime ήταν right in the kokoro!

Να πω την αλήθεια δε θυμάμαι γιατί και πώς κατέληξα να την κατεβάσω.Έψαχνα για μικρή σειρά να την δω μέχρι να κατέβει η Utena και έπεσα πάνω της. Είναι τόσο γλυκιά και συγκινητική ιστορία ;Α; Το είδα μονομιάς και θα το ξαναέβλεπα άνετα. Έτυχε όμως να διαβάσω spoiler για το τέλος του μάνγκα (τι θέλω και τα πατάω!) και από τότε δε μπορώ να δω τη σειρά με τον ίδιο τρόπο.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#156 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2014 - 15:26

Έτυχε όμως να διαβάσω spoiler για το τέλος του μάνγκα (τι θέλω και τα πατάω!) και από τότε δε μπορώ να δω τη σειρά με τον ίδιο τρόπο.

I feel you. Εγώ προσποιουμαι ότι πότε δεν υπήρξε συνέχεια και ότι το μάγκα τελειώνει και αυτό εκεί που τελειώνει το ανιμε. Έχω ακούσει από έγκυρες πηγές ότι είναι αρκετά respectful αλλά όσα κεφάλαια διάβασα μου σήκωσαν την τρίχα κάγκελο. Κανότ χαντολ δις.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#157 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2014 - 10:50

ωσαν πατερας δις, δεν ξερω αν ειμαι προκατειλλημενος επειδή ταυτίστηκα με αρκετές σκηνές, αλλά για μένα είναι το τοπ slice of life anime που έχω δει. απεικόνισε τόσο ρεαλιστικά (σε γενικά πλαίσια) την κατάσταση και πρόσθεσε και το απαραίτητο αλατοπιπερο (χιουμορ και δραμα) για να βγει μια τελεια συνταγή. 

δεκτον οτι αν αρχίσεις να ψειριζεις τους χαρακτήρες θα εχεις αρκετές ενστάσεις για το στήσιμό τους, αλλά δεν νομίζω κανένας να θεωρεί τραγικά υπερβολικό το στόρυ. δυστυχώς έχουμε ακούσει πολύ χειρότερες ειδήσεις κακομεταχείρισης και αμέλιας των παιδιών.

καιρό είχα να χαρώ έτσι ανιμεδακι

Δημοσιευμένη  εικόνα