Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Anohana (Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai)
Posted 15 May 2011 - 14:17
Posted 16 May 2011 - 13:28
Εντωμεταξύ ~αν και καθυστερημένα~ έχω κολλήσει υπερβολικά με το ending <333333
Posted 17 May 2011 - 03:12
Οποτε με αφορμη το 5ο επ θελω να σχολιασω κατι ουσιαστικης σημασιας που κανεις δεν σχολιασε.More like με εχετε καλυψει σχεδον σε ολα οποτε επρεπε να βρω κατι να εχει καποιο νοημα το post.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 17 May 2011 - 20:04
Spoiler:
Edited by Warchief, 17 May 2011 - 20:37.
Posted 17 May 2011 - 20:36
Spoiler:
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!
Posted 17 May 2011 - 20:41
Go Anal chan go!!

Posted 17 May 2011 - 20:52
Συμφωνω σε ολα οσα λετε απλα για τους λογους που εσεις την συμπαθειτε,εμενα με εκνευριζει λιιιγο παραπανω απ τους υπολοιπους.Την περιεγραψε σωστα η mono εδω.
Spoiler:

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 17 May 2011 - 20:59
Posted 18 May 2011 - 13:30
Posted 18 May 2011 - 17:56
O Jinta εχει πολυ καλο γουστο στα games!
Παιζει ενα απ τα παλια rotk σε psone με wei kingdom μαλιστα!Σωστη ΚΑΙ η τακτικη του.Νωρις επιθεση στο Shu πριν μεγαλωσουν και γινουν απειλη.Μετα σειρα εχουν οι Ma και ο Liu Biao και το Wu το αφηνουμε για το τελος οπου δεν θα εχει ελπιδα.
Oταν εριχνα μια κλεφτη ματια πριν δω το επεισοδιο και διαβασα αυτη τη φραση, μια φλογα ζεστανε την πρασινη (απο το Shu) ψυχη μου.
Εγω ποτε δεν επαιξα με Cao Cao, αλλα βλεπω οτι τα εχει παει αρκετα καλα.
Βεβαια εγω στη θεση του θα προτιμουσα πρωτα να επιτεθω στους Ma, και να αφησω το Shu για αργοτερα, οταν θα μπορω να τους περικυκλωσω, γιατι ειμαι σιγουρος πως οι παντοδυναμοι officers του θα του διαλυσουν το στρατο και μετα τα νωτα του θα ειναι εντελως ακαλυπτα.Ασε που μια επιδρομη των Ma στο Luo Yang θα ηταν ο,τι χειροτερο γι αυτον!
Αφου εβγαλα τους ποθους μου, καιρος να συνεχισω και με τα του επεισοδιου...
Spoiler:
Spoiler:
Τους υπολοιπους χαρακτηρες τους εχω χαρακτηρησει και προηγουμενως, οπως και τη γενικη κατασταση.
Γενικα η σειρα ειναι φανταστικη, και σιγουρα απο τις must watch της season.
Ειναι απο τα πολυ λιγα anime που καταφερνουν να με συγκηνουν (ειμαι σιγουρος πως τη σκοτωσα τη λεξη) τοσο συχνα, και να με κανουν να συλλογιζομαι τετοια θεματα με καποια βαση.
Edited by Kamui, 20 May 2011 - 01:32.
Posted 20 May 2011 - 00:13
Εκτός ίσως από τον Yukiatsu επειδή τον παίζει ο Takahiro Sakurai που είναι από τους αγαπημένους μου voice actors τον ακούω και λιώνω σαν το κεράκι της Λαμπρής. Την Menma την λατρεύω. Είναι απίστευτα γλυκιά και γούτσου γούτσου. ^w^
Στα υπόλοιπα με καλύψανε mono και Warchief απολύτως. Μια παρατήρηση μόνο.
Posted 20 May 2011 - 13:04
Βρίσκω σχεδόν όλους τους χαρακτήρες συμπαθητικούς αλλά έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στην Anar.... τη Naruko.
Επίσης, αν και συνήθως απογοητεύομαι όταν χώνουν υπερφυσικά στοιχεία σε σχετικά προσγειωμένες υποθέσεις, εδώ αυτό μπαίνει στα + της σειράς και την κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και δραματική.
Α, και ο Poppo είναι θεός. Θέλω περισσότερο Poppo.
Posted 20 May 2011 - 17:04
Οσο για τους χαρακτηρες μου θυμιζουν λιγο durarara.Ποπο ftw και ο αλλος που ειναι μαζι με την κοπελια με τα γυαλια μου τη δινει
Posted 20 May 2011 - 21:24